Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, soul_d είπε

Σε αυτήν την περίπτωση (που δεν έχει ανανεωθεί υπόλοιπο για αρκετό καιρό), δεν έχει έρθει απάντηση. 

Επειδή έχουν σβηστεί μηνύματά μου, αποσυντονίστηκα 😉

2 ώρες πριν, Eyedentify είπε

Όχι. Ενδεικτικά να πω ότι σε 2 μέρες θα μπει φραγή εισερχόμενων και εξερχομένων στο καρτοκινητο μου λόγω μη ανανέωσης 3 μήνες (που σημαίνει μηδενικό υπόλοιπο) και έστειλα κανονικά το sms και έλαβα κωδικό χωρίς χρέωση.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dhmak είπε

Το είδα φίλε μου. Δεν ήρθε όμως, δεν ξέρω γιατί. Πρέπει να έχω πάνω από τρίμηνο 

• Moderators
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, asmilon είπε

Στους ορους της προσφορας στην εφαρμογη αναγραφει:

και απο εμπειρια απο προηγουμενη αναλογη προσφορα οντως η εκπτωση πιστωνεται στην επομενη αγορα.

Μια αναλογη υπηρχε στο παρελθον, το εγραψα και χθες παιδια. Εκει λοιπον, η εκπτωση ηταν στην πρωτη αγορα, εδω συμφωνα με αυτο που γραφτηκε χθες, θελεις 2 αγορες για να παρεις την εκπτωση, λενε οτι στην πρωτη παιρνεις 200 ποντους. Οποιος το κανει μας λεει.

Δημοσ.

Thanks για την πληροφορία!

Να ενημερώσω και εγώ ότι σε CU με κάρτα έχοντας φραγή εισερχομένων και εξερχομένων, ενώ το μήνυμα φαίνεται να έφυγε κανονικά δεν έλαβα κάτι πίσω (λογικό).  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

Μια αναλογη υπηρχε στο παρελθον, το εγραψα και χθες παιδια. Εκει λοιπον, η εκπτωση ηταν στην πρωτη αγορα, εδω συμφωνα με αυτο που γραφτηκε χθες, θελεις 2 αγορες για να παρεις την εκπτωση, λενε οτι στην πρωτη παιρνεις 200 ποντους. Οποιος το κανει μας λεει.

Χτες από μία αγορά μου σε αυτόματο ταμείο 

Screenshot_2025-09-17-14-53-59-55_14d50295d8a0c94a3d471981c4418906.jpg

Επεξ/σία από soul_d
Δημοσ.
4 ώρες πριν, matrixxx είπε

Επιβεβαιωνω και εγω πως στην πρωτη αγορα μπηκαν 200 ποντοι, οποτε στην επομενη θα βγει η επιταγη των 6€. Αγοραστε κατι μικρο λοιπον και στο καπακι μπορειτε να εξαργυρωσετε την 6ευρη αν θελετε.

• Like 1
Δημοσ.

Στην πρώτη αγορά, ανεξαρτήτως ποσού, σου πιστώνει τους πόντους στην επόμενη μπορείς να εξαργυρώσεις.

( Το έκανα πριν λίγο)

• Like 1
Δημοσ.

Να σημειώσω ότι δε χρειάζεται να είναι VF ο αριθμός που είναι δηλωμένος στον ΑΒ. Αρκεί ένας οποιοσδήποτε αριθμός CU/VF για να πάρετε τον κωδικό και να τον δηλώσετε στην εφαρμογή του ΑΒ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sorry το βρηκα

Που βάζουμε τον κωδικό? Στο συνεργασίες δεν βλέπω CU αλλά μόνο Alpha, Plus visa

Επεξ/σία από hamil

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...