Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
25 minutes ago, farcry33 said:

Όντως οι προσφορές δεν είναι όλες για όλους σε αυτό έχεις δίκαιο, εγώ βέβαια αυτό που έλεγα είναι να μην αραδιάζουμε όλα τα προσωπικά μας δεδομένα για το τίποτα αλλά οκ κάποιοι δεν κτλβν καν τι είπα καλές προσφορές παιδιά.

Χωρίς παρεξήγηση...
Αλλά πρέπει να είσαι πολύ Far Cryyy... 😉😉😂😂😂

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, konstantinos77g είπε

Χωρίς παρεξήγηση...

Μπα και εγώ κυνηγάω προσφορές αλλά όχι διαφημίσεις τεσπα κάντε το προμο σας τζάμπα είναι.

9 λεπτά πριν, konstantinos77g είπε

Χωρίς παρεξήγηση...

Να με χαίρονται οι δικοί μου 😂

• Haha 1
Δημοσ.

Το έκανα σε 5λεπτακια. Αύριο θα στείλω ένα 1000αρικο να βρίσκεται βγήκε άμεσα και ψηφιακη χρεωστική. Πιστεύω ότι μετράει στο αφορολόγητο έτσι εφόσον έγινε kyc μέσω gov.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το έκανα σε 5λεπτακια. Αύριο θα στείλω ένα 1000αρικο να βρίσκεται βγήκε άμεσα και ψηφιακη χρεωστική. Πιστεύω ότι μετράει στο αφορολόγητο έτσι εφόσον έγινε kyc μέσω gov.

Τώρα τον ήπιες, το βράδυ θα ρθει σπίτι σου ο εξολοθρευτής και θα σου κλέψει τη μηχανή. 

• Haha 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, manosfp είπε

Τώρα τον ήπιες, το βράδυ θα ρθει σπίτι σου ο εξολοθρευτής και θα σου κλέψει τη μηχανή. 

Δεν εχω μηχανη ας ερθει να την παρει 😛 

Δημοσ.

Κάνω τη διαδικασία με το GOV αλλά στο τέλος μου βγάζει σφάλμα ότι πρέπει να επαληθεύσω στοιχεία στο GOV στην κατηγορία "λοιπά στοιχεία επικοινωνίας". Και με πετάει στη σελίδα του ΕΜΕπ

Στη συγκεκριμένη κατηγορία έχει μόνο σταθερό τηλ, 2ο κινητό. Δεν είχα σταθερό ποτέ κι έτσι ήταν πάντα κενό, τώρα έβαλα ένα με το οποίο έχω μόνο ίντερνετ κι όχι σταθερό τηλέφωνο αλλά και πάλι μου πετάει σφάλμα.

Έχει συμβεί σε κάποιον ?? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

Κάνω τη διαδικασία με το GOV αλλά στο τέλος μου βγάζει σφάλμα ότι πρέπει να επαληθεύσω στοιχεία στο GOV στην κατηγορία "λοιπά στοιχεία επικοινωνίας". Και με πετάει στη σελίδα του ΕΜΕπ

Στη συγκεκριμένη κατηγορία έχει μόνο σταθερό τηλ, 2ο κινητό. Δεν είχα σταθερό ποτέ κι έτσι ήταν πάντα κενό, τώρα έβαλα ένα με το οποίο έχω μόνο ίντερνετ κι όχι σταθερό τηλέφωνο αλλά και πάλι μου πετάει σφάλμα.

Έχει συμβεί σε κάποιον ?? 

Βαλε και στα 2 κενα το κινητο σου τηλεφωνο. Θυμαμαι ειχα προβλημα και εγω πριν κατι χρονια με ενα KYC σε ebanking και απο οτι θυμαμαι εβαλα και στα 2 το κινητο μου τηλεφωνο που ειναι αμεσα συνδεδεμενο με το ΑΦΜ μου και περασε. Δοκιμασε το αν περασει πες μου αλλιως να μπω λιγο ΕΜΕπ να τσεκαρω πως τα εχω να σε πω 100%. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τα 15 ευρω στα έβαλε ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, marios1515 είπε

Τα 15 ευρω στα έβαλε ?

Αναφερει οτι θα μπουν μεσα σε 10 εργασιμες. Θα γραψω μολις μπουν εδω για να ξερουμε πανω κατω ποσο καιρο κανει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Αναφερει οτι θα μπουν μεσα σε 10 εργασιμες. Θα γραψω μολις μπουν εδω για να ξερουμε πανω κατω ποσο καιρο κανει. 

Ούτε σε μένα τα έβαλε ακομα γι αυτό ρωτάω 

Επεξ/σία από marios1515
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Arkin είπε

Βαλε και στα 2 κενα το κινητο σου τηλεφωνο. Θυμαμαι ειχα προβλημα και εγω πριν κατι χρονια με ενα KYC σε ebanking και απο οτι θυμαμαι εβαλα και στα 2 το κινητο μου τηλεφωνο που ειναι αμεσα συνδεδεμενο με το ΑΦΜ μου και περασε. Δοκιμασε το αν περασει πες μου αλλιως να μπω λιγο ΕΜΕπ να τσεκαρω πως τα εχω να σε πω 100%. 

τζίφος. το έκανα, τα πήρε κανονικά και πάλ ιτα ίδια 

"Χρειάζεται να ενημερώσεις τα στοιχεία στο gov

- Λοιπά στοιχεία επικοινωνίας"

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

τζίφος. το έκανα, τα πήρε κανονικά και πάλ ιτα ίδια 

"Χρειάζεται να ενημερώσεις τα στοιχεία στο gov

- Λοιπά στοιχεία επικοινωνίας"

Μολις τωρα μπηκα και εχω ακριβως το ιδιο νουμερο του κινητου και στις 2 καταχωρησεις. Πρεπει να στο παρει ετσι δεν μπορει. Ξανα μπες να δεις αν εγινε save στο μητρωο. Ειναι ολα μαζι mail και απο κατω 2 φορες το ιδιο νουμερο εφοσον δεν εχεις σταθερο στο ονομα σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μολις τωρα μπηκα και εχω ακριβως το ιδιο νουμερο του κινητου και στις 2 καταχωρησεις. Πρεπει να στο παρει ετσι δεν μπορει. Ξανα μπες να δεις αν εγινε save στο μητρωο. Ειναι ολα μαζι mail και απο κατω 2 φορες το ιδιο νουμερο εφοσον δεν εχεις σταθερο στο ονομα σου. 

Σταθερό στο όνομά μου υπάρχει , αλλά είναι νέα γραμμή και εχω μόνο ίντερνετ, δεν υπάρχει συσκευή να με καλέσει κάποιος.

Τα πήρε κανονικά, το είδα στο KYC. Οπότε εσύ έχεις κινητό τηλ, σταθερό κενό και στο 2ο κιν το ίδιο κινητό με το πρώτο? 

Θα δοκιμάσω να σβήσω στο σταθερό και βλέπουμε.

εδιτ: τζίφος και πάλι. 

Επεξ/σία από ParafronGR
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ParafronGR είπε

Σταθερό στο όνομά μου υπάρχει , αλλά είναι νέα γραμμή και εχω μόνο ίντερνετ, δεν υπάρχει συσκευή να με καλέσει κάποιος.

Τα πήρε κανονικά, το είδα στο KYC. Οπότε εσύ έχεις κινητό τηλ, σταθερό κενό και στο 2ο κιν το ίδιο κινητό με το πρώτο? 

Θα δοκιμάσω να σβήσω στο σταθερό και βλέπουμε.

Εχω το ιδιο κινητο και στις 2 επιλογες δεν εχω βαλει καθολου σταθερο και εχω και τις 2 επιλογες με τον ιδιο αριθμο. 

Screenshot-1.png

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...