DTse Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μολις αλλα παει χελωνα με 1G γραμμη. Μαλλον εχουν πεσει ολοι μαζι
Vaswww Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες σαν αναμονη στο σουπερ μαρκετ μου θυμίζει όλο αυτο 1
Ribopaido Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Εμενα κατεβηκαν ηδη απο τις 20:10 στα μακ μονο εμφανιζει την 15.7 ΚΑΙ ΟΧΙ την 26.. τι να κανω γμτ
jonis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Στο Mac mini έδειξε Tahoe 26 στο iMac sequoia 15.7 1
Vaswww Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες εγω περιμενω να το κατεβάσω και στο Apple watch τωρα το εκανα στο 16e
Ribopaido Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 18 minutes ago, jonis said: Στο Mac mini έδειξε Tahoe 26 στο iMac sequoia 15.7 Τωρα και στα 2 ετοιμο
jonis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Τελικά στο iMac με το που πέρασε η sequoia 15.7 μετά την επανεκκίνηση πρότεινε Tahoe 26. Στο κινητό έτοιμη η 26.
aces Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Είναι κ μεγάλο update, έχουν πέσει και ολοι μαζί……κάποιες ώρες έχει μειωμένη κίνηση κ κατεβαίνει ευκολοτερα
Vaswww Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα Το κατεβασα ειναι ωραιο αλλα μεχρι να το συνηθισουν τα ματια μου
Eluminator_91 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Το έβαλα σε iPhone 14 Pro ωραίες οι οπτικές αλλαγές μέχρι να τις συνηθίσεις. το μόνο ότι ζεσταίνεται πολύ, σε σημειο που έχω βγάλει την θήκη, άλλος με 14 pro αντιμετωπίζει κάτι τέτοιο; επίσης ηρθε μήνυμα από την COSMOTE ότι ενεργοποιήθηκε το rcs !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα