Προς το περιεχόμενο

iOS 26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και σε εμένα ήρθε η ειδοποίηση ότι ήρθε επιτέλους το Rcs καλά μέχρι να της συνηθίσω αυτές τις αλλαγές είναι λες και παίρνω iPhone για πρώτη φορά 🤣🤣

Δημοσ.

To περασα χθες το νεο OS στο κινητο οπως και ολα τα device μου (watch, macbook, imac).. αλλα θα μεινω on topic για το θεμα..

Πολυ ομορφο για την ωρα.. την χρειαζοταν κατ'εμε μια αλλαγη και ειναι ευχαριστη.. Κανενα θεμα για την ωρα.. δειχνει να εγινε πιο γρηγορο, αμεσο παρ'ολα τα νεα animations, features εμφανισης..

Στο κομματι μπαταρια-αυτονομια, επισης ευχαριστη εκπληξη. Δειχνει καλυτερη για την ωρα σε συγκριση με χθες που ημουν με το 18...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/9/2025 στις 9:44 ΠΜ, Vaswww είπε

Καλημέρα και σε εμένα ήρθε η ειδοποίηση ότι ήρθε επιτέλους το Rcs καλά μέχρι να της συνηθίσω αυτές τις αλλαγές είναι λες και παίρνω iPhone για πρώτη φορά 🤣🤣

Οι αλλαγες ειναι αισθητικες αρκετες εχει  ομως και καποιες αλλαγες που ελειπαν οπως πχ ποση ωρα θελει για πληρη φορτιση που στο δειχνει οταν ειναι συνδεδεμενο στο ρευμα κλπ

Ηρθε και το rcs κάλλιο αργά παρά ποτέ ;)

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.

Όπως μπήκε, βγήκε. Το κινητό στην καλύτερη ήταν χλιαρό, η μπαταρία έφευγε σαν να τη ρουφούσες με το καλαμάκι χώρια που μου έριξε και την υγεία της 2%. Την είχα μια βδομάδα που την είχα περάσει αλλά δεν είδα διαφορά μέχρι σήμερα που ξαναγύρισα στην 18

• Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ksessalonikios είπε

Όπως μπήκε, βγήκε. Το κινητό στην καλύτερη ήταν χλιαρό, η μπαταρία έφευγε σαν να τη ρουφούσες με το καλαμάκι χώρια που μου έριξε και την υγεία της 2%. Την είχα μια βδομάδα που την είχα περάσει αλλά δεν είδα διαφορά μέχρι σήμερα που ξαναγύρισα στην 18

Και γύρισες σε παλιό λειτουργικό γιατί απλά δεν διάβασες πουθενά πως η συσκευή σου μετά το update έχει να κάνει αρκετά πράγματα για αρκετές ώρες, πράγμα που σημαίνει πως θα κατανάλωνε σημαντικά περισσότερη ενέργεια για αυτό το χρονικό διάστημα. Η υγεία της μπαταρίας είναι απλά μια εκτίμηση και θα γινόταν ούτως ή άλλως όσο περνάει ο καιρός. Απλά με αφορμή το νέο λειτουργικό ανανεώθηκε το status της. 

• Like 3
Δημοσ.

Γι αυτο έγραψα οτι την είχα μια εβδομάδα. Γενικά η νέα έκδοση είναι απαιτητική με τα γυάλινα εφέ για παλιά κινητά και με μικρή μπαταρία όπως το δικό μου (12 mini) 

• Super Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ksessalonikios είπε

Γι αυτο έγραψα οτι την είχα μια εβδομάδα. Γενικά η νέα έκδοση είναι απαιτητική με τα γυάλινα εφέ για παλιά κινητά και με μικρή μπαταρία όπως το δικό μου (12 mini) 

Δευτέρα βράδυ βγήκε η τελική. Αν πριν είχες κάποια beta και μετά πέρασες την τελική την Δευτέρα, πάλι η συσκευή θα έκανε αρκετά πράγματα στο background μέχρι να «στρώσει». 

Δημοσ.

το θέμα ήταν ότι δεν μπορούσα να περιμένω μπας και στρώσει στο μέλλον γιατί ανά πάσα στιγμή μπορει να σταματήσει να  υπογράφει την 18 η apple και τότε θα την είχα βάψει. 

• Confused 1
Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Μετά την αναβάθμιση σε iOS26 (συσκευή iPhone 15 Pro Max) παρατηρώ το εξής:

Στα iMessages και στα απλά SMS, όταν συντάσσω κείμενο, κάθε λέξη είναι υπογραμμισμένη με κόκκινη γραμμή, γεγονός που υποδεικνύει ότι η συσκευή την αναγνωρίζει σαν μη ορθογραφημένη. Ωστόσο, δεν προτείνει διόρθωση. Αυτό ισχύει είτε γράψω σωστά τη λέξη, είτε λανθασμένα. Πχ. "καλημερα" και "καλημέρα" υπογραμμίζονται και οι δύο, χωρίς προτεινόμενο auto-correction. Έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει και το predictive text, κατά την πληκτρολόγηση. Επίσης, το ίδιο ισχύει και γράφοντας στα Notes, ακόμα και στην αναζήτηση στο Safari. Εκτιμώ ότι είναι δυσλειτουργία στις εφαρμογές όπου απαιτείται πληκτρολόγηση στα ελληνικά. Στην αγγλική πληκτρολόγηση, δεν υπάρχει κάνενα από τα παραπάνω προβλήματα.

Έκανα (απλή) επανεκκίνηση στο κινητό, απενεργοποίησα και επανενεργοποίησα τα Auto-Correction και Predictive Text, μέσα στα settings του keyboard, χωρίς αποτέλεσμα.

Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό;

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος γιατί δεν λειτουργεί στο iOS 26 "Δυνατότητα προσοχής" που όταν χτυπάει και το κοιτάξεις χαμηλώνει η ένταση;

• Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

διαβαζω το λαγκ παει συνεφο σε παλιες συσκευες... φρουφρου και αρωμματα...

Το 99% των αναφορών προέρχονται από χρήστες που άρχισαν να σκαλίζουν το τηλέφωνό τους αμέσως μετά το update... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το 99% των αναφορών προέρχονται από χρήστες που άρχισαν να σκαλίζουν το τηλέφωνό τους αμέσως μετά το update... 

φυγε ρε πονηρε... τα χει γονατισει τα κινητα 

εδω σκιαζομαστε με τα m1 max nα παμε σε TAHOE

ασε τη προπαγάνδα για αλλου

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Confused 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

φυγε ρε πονηρε... τα χει γονατισει τα κινητα 

εδω σκιαζομαστε με τα m1 max nα παμε σε TAHOE

ασε τη προπαγάνδα για αλλου

Και συνεχίζεις ενώ ξέρεις πως έχω δίκιο! Cool! 

Αλλά ας μη σας χαλάσω εγώ τις θεωρίες σας! Βάλτε και ios 17 αν μπορείτε! 😛 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...