Προς το περιεχόμενο

iOS 26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

οσοι παραλαβουμε το 17αρι θα εχουμε update λετε ;

Την Δευτέρα θα έχουμε νέο update. Τώρα για τις συσκευές που θα κυκλοφορήσουν αύριο, δεν ξέρω αν θα έχουν προλάβει να έχουν την τελική έκδοση που κυκλοφόρησε την προηγούμενη Δευτέρα. Εκτός κι αν έχουν υλοποιήσει αυτή τη δυνατότητα που ετοίμαζαν για να αναβαθμίζονται μαζικά οι συσκευές ενώ βρίσκονται σφραγιστές στο κουτί τους και σβηστές! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,  είχα το απλό το 15άρι  από τον Μάιο ανοιχτό μέν αλλά δεν το είχα με σιμ, μέχρι και προχθές που πέρασα την 26.  Απλά το είχα και ξεφόρτιζε και το ξαναφόρτιζα αφού περίμενα να λυθεί το θέμα με το RCS και την Cosmote ελέω γυναίκας με android. Αφού λοιπόν λύθηκε το θέμα, περάστηκε και η 26, παρατηρώ το εξής. Καλά για τη ζέστη δεν το συζητάμε είναι προφανώς νέα η εγκατάσταση οπότε μάλλον πρέπει να πάρει λίγο καιρό να στρώσει. Η μπαταρία ρε παιδιά, σας φαίνεται φυσιολογικό να γράφει τα εξής; Το φόρτισα το βράδυ μέχρι το 90%. Τώρα που μιλάμε έχει γράψει 1ωρα browsing, 50λεπτά reddit, 36λ ρυθμίσεις, 55λ τηλέφωνα, 40λ μηνύματα, 20λ μουσική και στο άλλη χρήση μπαταρίας κάτω κάτω γράφει 1ω 3λ. Σύνολο αναφέρει, Ενεργή οθόνη 5ω και ανενεργή οθόνη 1ω 2λ. Αυτή τη στιγμή η μπαταρία μου είναι στο 39%. 

Για πείτε λίγο γιατί νομίζω πως πέφτει γρήγορα ή είναι ιδέα μου; Να αναφέρω απλά πως η χρήση είναι κυρίως με δίκτυο. Στο Wifi μπαίνει απλά νωρίς το πρωί στο γραφείο αφού φεύγω χαράματα και το απόγευμα στο σπίτι μετά τις 6. 

IMG_0050.PNG

Επεξ/σία από harris231
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και δεν εχει αναφερθει ακομα , το CarPlay εγινε πολυ καλυτερο κατ'εμε.. Με λιγο μικροτερα εικονιδια , γενικα ολα μικροτερα, και το ολο θεμα Liquid ειναι απιστευτο!! 

26 λεπτά πριν, harris231 είπε

Καλησπέρα,  είχα το απλό το 15άρι  από τον Μάιο ανοιχτό μέν αλλά δεν το είχα με σιμ, μέχρι και προχθές που πέρασα την 26.  Απλά το είχα και ξεφόρτιζε και το ξαναφόρτιζα αφού περίμενα να λυθεί το θέμα με το RCS και την Cosmote ελέω γυναίκας με android. Αφού λοιπόν λύθηκε το θέμα, περάστηκε και η 26, παρατηρώ το εξής. Καλά για τη ζέστη δεν το συζητάμε είναι προφανώς νέα η εγκατάσταση οπότε μάλλον πρέπει να πάρει λίγο καιρό να στρώσει. Η μπαταρία ρε παιδιά, σας φαίνεται φυσιολογικό να γράφει τα εξής; Το φόρτισα το βράδυ μέχρι το 90%. Τώρα που μιλάμε έχει γράψει 1ωρα browsing, 50λεπτά reddit, 36λ ρυθμίσεις, 55λ τηλέφωνα, 40λ μηνύματα, 20λ μουσική και στο άλλη χρήση μπαταρίας κάτω κάτω γράφει 1ω 3λ. Σύνολο αναφέρει, Ενεργή οθόνη 5ω και ανενεργή οθόνη 1ω 2λ. Αυτή τη στιγμή η μπαταρία μου είναι στο 39%. 

Για πείτε λίγο γιατί νομίζω πως πέφτει γρήγορα ή είναι ιδέα μου; Να αναφέρω απλά πως η χρήση είναι κυρίως με δίκτυο. Στο Wifi μπαίνει απλά νωρίς το πρωί στο γραφείο αφού φεύγω χαράματα και το απόγευμα στο σπίτι μετά τις 6. 

Για μενα και την χρηση που εγραψες οτι ειχε, μια χαρα φυσιολογικη μου φαινεται.. μην σου πω και προς το καλη!!

Επεξ/σία από petran1790
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι είναι μια χαρά η χρήση της μπαταρίας καλά πέρα αυτού είναι και καινούργιο update μέχρι να στρώσει θα υπάρχουν αυτά και εγώ νιώθω λίγο μείωση στην μπαταρία αλλά όχι τόσο αισθητή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι χρήστες iPhone ισχυρίζονται ότι η ενημέρωση iOS 26 έχει καταστρέψει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους – «Μετατρέπει το τηλέφωνό μου σε τούβλο»

καθε χρόνο τα ίδια 😅

δεν χρειάζεται ανησυχία, η κατάσταση αναμένεται να επανέλθει στο φυσιολογικό μέσα σε λίγες ημέρες

Επεξ/σία από Vesouvious
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ταχύτητα κλπ οκ η αυτονομία κρατάει λιγότερο  αλλα επειδή μιλάμε για μεγάλο update θέλει το χρόνο του για indexing όσο κ για να μάθουμε τα νέα μενού.

η υγεία μπαταρίας αν άλλαξε με iOS 26 σε μερικές συσκευές 1 με 2% προς τα κάτω είναι φυσιολογικό μιας κ είναι κατά προσέγγιση (estimated)

Επεξ/σία από aces
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψιλοδράμα κατάσταση σε ipad air m2. Το response σε κάθε πάτημα της οθόνης έχει πάει περίπατο. Μου θυμίζει κάτι παλιά android που πάταγες 3 φορές για να ξυπνήσει. Assistive touch τεράστιο χάλι, ΟΛΕΣ οι λειτουργίες 2 φορές αυστηρά για να πιάσει. Υπομονή για το επόμενο update. Τουλάχιστον στα δικά μου μαραφέτια, τόσα χρόνια, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο χάλι. 

Επεξ/σία από Makis38
Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές όλα οκ σε iPad Air M2, iPhone 14 Pro & Watch 8, Mac mini M4, αφού τα άφησα στο ρεύμα για σχεδόν 24 ώρες συνολικά για να ολοκληρωθούν οι post-installation διαδικασίες.

Σίγουρα θέλει αρκετή δουλειά ακόμη για να στρώσουν διάφορα bugs & glitches, ειδικά με το Liquid Glass…

Δημοσ.

Χαίρετε.

Επαναφέρω το θέμα με το Auto-Correction και Predictive Text, στην ελληνική πληκτρολόγηση, που ανέφερα σε αυτό το post:

Το παρατήρησε κάποιος άλλος; Βρήκατε κάποια λύση ή αναμένουμε το νέο update;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BabisOle είπε

Χαίρετε.

Επαναφέρω το θέμα με το Auto-Correction και Predictive Text, στην ελληνική πληκτρολόγηση, που ανέφερα σε αυτό το post:

Το παρατήρησε κάποιος άλλος; Βρήκατε κάποια λύση ή αναμένουμε το νέο update;

Καλημέρα. Είχα το ίδιο θέμα και ψάχνοντας βρήκα ότι αν κάνεις επαναφορά το λεξικό πληκτρολογίου, στρώνει. Και όντως το έκανα και δουλεύει μια χαρά τώρα.

Ρυθμίσεις->Γενικά->Μεταφορά ή Επαναφορά iPhone->Επαναφορά και από τη λίστα επιλέγεις το Λεξικό πληκτρολογίου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, prototypegr είπε

Καλημέρα. Είχα το ίδιο θέμα και ψάχνοντας βρήκα ότι αν κάνεις επαναφορά το λεξικό πληκτρολογίου, στρώνει. Και όντως το έκανα και δουλεύει μια χαρά τώρα.

Ρυθμίσεις->Γενικά->Μεταφορά ή Επαναφορά iPhone->Επαναφορά και από τη λίστα επιλέγεις το Λεξικό πληκτρολογίου.

Το δοκίμασα. Δυστυχώς, στο τηλέφωνό μου δεν δούλεψε. Έκανα κι επανεκκίνηση... τίποτα.

Έχω προεπιλεγμένη γλώσσα τα αγγλικά. Τι να πω...

Ευχαριστώ, για την απάντηση, πάντως.

Δημοσ.

Καλημέρα,μόλις setάρω το νέο μου iPhone και δεν μπορώ να βρω επιλογή στο πληκτρολόγιο για να έχω την σειρά των  αριθμών πάνω από τα γράμματα,που το βρίσκω;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, BabisOle είπε

Το δοκίμασα. Δυστυχώς, στο τηλέφωνό μου δεν δούλεψε. Έκανα κι επανεκκίνηση... τίποτα.

Έχω προεπιλεγμένη γλώσσα τα αγγλικά. Τι να πω...

Ευχαριστώ, για την απάντηση, πάντως.

Δες τότε τα λεξικά κι αυτά αν είναι επιλεγμένες οι σωστές γλώσσες. Κάτι άλλο δε μπορώ να σκεφτώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...