Προς το περιεχόμενο

iOS 26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, prototypegr είπε

Καλημέρα. Είχα το ίδιο θέμα και ψάχνοντας βρήκα ότι αν κάνεις επαναφορά το λεξικό πληκτρολογίου, στρώνει. Και όντως το έκανα και δουλεύει μια χαρά τώρα.

Ρυθμίσεις->Γενικά->Μεταφορά ή Επαναφορά iPhone->Επαναφορά και από τη λίστα επιλέγεις το Λεξικό πληκτρολογίου.

Και εγω ειχα το ιδιο θεμα! 

Με αυτο που προτεινες μου εφτιαξε! Ωραιος!! Θενκς!

• Like 1
  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 18/9/2025 στις 10:55 ΠΜ, matias79gr είπε

Επιτέλους θα σταματήσω να καλώ τον κόσμο κατά λάθος!!!! 😁

Έχουν βάλει καθυστέρηση κλήσης? Πως γιατί εμένα δεν μου εμφανίζει κάτι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kosmass είπε

Καλημέρα,μόλις setάρω το νέο μου iPhone και δεν μπορώ να βρω επιλογή στο πληκτρολόγιο για να έχω την σειρά των  αριθμών πάνω από τα γράμματα,που το βρίσκω;

Δεν γίνεται αυτό στο πληκτρολόγιο της Apple. Βάλε άλλο πληκτρολόγιο από το store. Το SwiftKey ει αι το καλύτερο για μένα..

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, sotiris123 said:

Έχουν βάλει καθυστέρηση κλήσης? Πως γιατί εμένα δεν μου εμφανίζει κάτι

Για να καλέσεις πρεπει να πατήσεις μόνο στα δεξια το εικονίδιο. όχι σε ολο το ονομα. δεν καλει.

IMG_4837.PNG

• Thanks 1
Δημοσ.

Διαβάστε τι έπαθα,πήρα το iPhone 17 σήμερα,επέστρεψα στην apple μετά από την εποχή του iPhone  3G και 4s οπότε στην ουσία πιάνω το ios από την αρχή.

Έφτιαξα λοιπόν λογαριασμό κ.τ.λ. ,αλλά δεν έβαλα sim μέσα,λόγο ότι δεν πήρα θήκη και τζαμάκι ακόμα και είπα να το δουλέψω με hotspot από το τωρινό κινητό μου!

Μάντεψε λοιπόν,μου κλείδωσε τον λογαριασμό ή apple,τώρα λέει να περιμένω μια μέρα για να ξεκλειδωθει!!!

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, petran1790 είπε

Γιατι στο κλειδωσε? Με ποια δικαιολογια?

Δεν την εβαζες και να την ξαναεβγαζες για να την βαλεις στο παλιο σου?

Άγνωστος ο λόγος,έκανα την ενεργοποίηση και δημουργία λογαριασμου χωρίς κάρτα sim μέσα και αφού πήρα χαμπάρι τι έγινε το μόνο που γινόταν πλέον είναι μέσα από τον browser να ζητήσω να ξεκλειδωθει!

Το μυαλό μου πάει,ότι το κινητό ζήτησε να κάνει update το ios αλλά δεν ξεκίνησε πότε να κατεβαίνει και κάτι να κόλλησε στο ενδιάμεσο και μετά να κλειδώθηκε!

• Super Moderators
Δημοσ.
8 ώρες πριν, matias79gr είπε

Για να καλέσεις πρεπει να πατήσεις μόνο στα δεξια το εικονίδιο. όχι σε ολο το ονομα. δεν καλει.

IMG_4837.PNG

Έχει επιλογή στις ρυθμίσεις αν θέλεις καλείς με το πρώτο κλικ στο όνομα. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, BabisOle είπε

Χαίρετε.

Επαναφέρω το θέμα με το Auto-Correction και Predictive Text, στην ελληνική πληκτρολόγηση, που ανέφερα σε αυτό το post:

Το παρατήρησε κάποιος άλλος; Βρήκατε κάποια λύση ή αναμένουμε το νέο update;

Εβγαλες ακρη; Το ιδιο θεμα εχω και εγω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paolo.catti είπε

Εχει κανείς δει αν με το iOS 26 έχει rcs σε nova πέρα απο cosmote?

όχι, μόνο Cote το έχει λόγω Telekom.

Tσεκάρετε εδώ ποιοι το έχουν:

https://foxt.dev/ios-rcs/

Επεξ/σία από ParafronGR
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα θέμα που είχα σε iPad Air M2, λύθηκε κάνοντάς του reset χωρίς όμως σβήσιμο όλα τα δεδομένα, αρχεία κλπ. Απλά μεταξύ άλλων, χάνεις τις κάρτες του wallet, WiFi passwords, που τα σετάρεις σε κανά εικοσάλεπτο όλα ξανά. Σκοτώνει το iPad. Αστραπιαίο σε όλα. Κανένα θέμα πουθενά πλέον. 

Επεξ/σία από Makis38

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...