Προς το περιεχόμενο

iOS 26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 hours ago, JailbrokenDiesel said:

σε iPhone 13 128gb αξιζει να ασχοληθουμε με το νεο iOS ή ξυνομαστε στη γκλιτσα του τσομπανη;;;

Στο mini το έχω από beta και δεν αντιμετώπισα κατι. 

Τρέχει πολύ καλα

• Thanks 1
Δημοσ.
38 minutes ago, digitalarchive said:

παρτε εδω readability.

πρεπει να παω σε κενο σημειο της σελίδας για να μπορω να δω τι θα γραψω.

για γελια και για κλαμματα

ios-26-is-a-usability-nightmare-v0-1rer2xs4h6qf1.webp

Κοντεψα 2 φορες σημερα να το πεταξω απο το μπαλκονι για τη μ@@κια αυτη

Δημοσ.
Στις 20/9/2025 στις 12:31 ΠΜ, Blown_gasket είπε

Εβγαλες ακρη; Το ιδιο θεμα εχω και εγω. 

Δυστυχώς, καμία τύχη.

Όλα είναι τσεκαρισμένα σωστά (λεξικά, πληκτρολόγια) στις ρυθμίσεις.

Αρνείται πεισματικά να συμμορφωθεί...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Στις 20/9/2025 στις 3:25 ΜΜ, Ribopaido είπε

Κοντεψα 2 φορες σημερα να το πεταξω απο το μπαλκονι για τη μ@@κια αυτη

Βάλε τη μπαρα του Safari στο πάνω μέρος μέχρι να το διορθώσουν και να κάνει auto scroll όταν πας να γράψεις κάτι σε σελίδες κλπ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η theme engine έχει κάποια visual glitches (17 Pro)..

Δεν συμβαίνουν πάντα αλλά έχω παρατηρήσει τα εξής, τρεμόπαιγμα οθόνης στο control centre, κάποια εικονίδια αλλάζουν τυχαία σε default color theme ενώ είναι ενεργοποιημένο το clear option, το glass effect αργεί να ανανεωθεί όταν κλείνεις ένα φάκελο και επίσης το animation των εικονιδίων που φεύγουν όταν κλειδώνεις την συσκευή σπάει τόσο πολύ που μοιάζει περισσότερο με glitch παρά με animation. Έχω δει και μερικά άλλα περίεργα που μου διαφεύγουν τώρα..

Λεπτομέρειες αλλά δίνει την εντύπωση beta μετά το όλο σπρώξιμο για το νέο UI.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Δεν συμβαίνουν πάντα αλλά έχω παρατηρήσει τα εξής, τρεμόπαιγμα οθόνης στο control centre, κάποια εικονίδια αλλάζουν τυχαία σε default color theme ενώ είναι ενεργοποιημένο το clear option, το glass effect αργεί να ανανεωθεί όταν κλείνεις ένα φάκελο και επίσης το animation των εικονιδίων που φεύγουν όταν κλειδώνεις την συσκευή σπάει τόσο πολύ που μοιάζει περισσότερο με glitch παρά με animation. Έχω δει και μερικά άλλα περίεργα που μου διαφεύγουν τώρα..

δεν επρεπε να βγει το λειτγουριγκο ετσι. υπαρχουν πολλα θέματα. και κυριως για εμενα υπαρχουν στιγμες που δεν μπορεις να διακρινεις σωστα περιεχομενο.

ολα λαθος ειναι

Δημοσ.
11 ώρες πριν, BabisOle είπε

Δυστυχώς, καμία τύχη.

Όλα είναι τσεκαρισμένα σωστά (λεξικά, πληκτρολόγια) στις ρυθμίσεις.

Αρνείται πεισματικά να συμμορφωθεί...

Έμενα έφτιαξε μόνο του σήμερα, πήγα να γράψω μήνυμα και υπήρχε! Ότι να ναι! 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Έχει θεματάκια έπρεπε να γίνει τεστ πρώτα σε νέα beta πριν βγάλουν την επίσημη έκδοση. Θα βγει ενημέρωση μες στην βδομάδα που θα λύνει κάποια απ αυτά ειδικά στο animation…..τα περισσότερα “μικρά bugs” είναι στο glass effect.

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.

σε 15pro max μετά το Update καθε φορά που ξεκλειδώνω/ανοιγω το κιν στην κεντρική οθόνη, η φωτεινωτητα ειναι παρα πολυ πεσμενη και αναγκαζομαι να την αυξανα συνεχεια ενω απο τις ρυθμισεις το εχω σταθερα σε ενα φωτεινο σημειο. ειναι πολυ σπαστικο. συμβαινει κ σε άλλους?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, spiritclay είπε

σε 15pro max μετά το Update καθε φορά που ξεκλειδώνω/ανοιγω το κιν στην κεντρική οθόνη, η φωτεινωτητα ειναι παρα πολυ πεσμενη και αναγκαζομαι να την αυξανα συνεχεια ενω απο τις ρυθμισεις το εχω σταθερα σε ενα φωτεινο σημειο. ειναι πολυ σπαστικο. συμβαινει κ σε άλλους?

Δοκίμασε αν έχεις ενεργή αυτόματη φωτεινότητα απενεργοποίησε την.

ρυθμίσεις>προσβασιμοτητα>οθονη & μέγεθος κειμένου>αυτόματη φωτεινότητα στο off 

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.

Γελάνε και οι πέτρες.

Εν τω μεταξύ ένα παλιό μου pixel που πήρε Α16 είναι το άλλο άκρο, ακραία ομαλό και τρομερό φινίρισμα, όλα μελετημένα.

Δημοσ.

Από την αναβάθμιση σε iOS 26 και μετά στο χρόνο της οθόνης μου εμφανίζει μια επέκταση η οποία παίζει στο background? Εάν το λέω σωστά: googleleads.g.doubleclick.net…γνωρίζει κανείς πως το αφαιρώ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...