freestyoler93 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Να ρωτησω κατι ασχετο..Τι γλωσσα εχετε βαλει ελληνικα ή αγγλικα?Παντα ειχα ελληνικα αλλα μου φαινεται τα αγγλικα δειχνουν πιο ωραια
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, freestyoler93 είπε Να ρωτησω κατι ασχετο..Τι γλωσσα εχετε βαλει ελληνικα ή αγγλικα?Παντα ειχα ελληνικα αλλα μου φαινεται τα αγγλικα δειχνουν πιο ωραια Προφανώς και δείχνουν πιο ωραία τα αγγλικά σε οποιοδήποτε μενού ηλεκτρονικής συσκευής. Και είναι λογικό μιας και τα λειτουργικά με τα μενού και τα κουμπιά κλπ είναι σχεδιασμένα με βάση τους αγγλικούς χαρακτήρες. Όταν μπαίνουν στη μέση οι μεταφράσεις αλλάζουν όλα μιας και το μήκος των λέξεων είναι διαφορετικό, πολλές φορές μια λέξη μεταφράζεται σε περισσότερες στα Ελληνικά, η γραμματοσειρά είναι διαφορετική, με αποτέλεσμα να φαίνονται όλα χάλια ή ακόμη χειρότερα να μη χωράνε να εμφανιστούν ολόκληρες οι λέξεις (Χαμήλ. Μπαταρ... 😛 ). Άσε που πολλές φορές επίσης οι μεταφράσεις στα Ελληνικά και ειδικά σε πιο advanced μενού κλπ με κάνουν να μην καταλαβαίνω ποια ακριβώς ρύθμιση είναι... Δεν υπάρχει πουθενά ελληνικό μενού σε καμία από τις συσκευές μου, εκτός από αυτές που χρησιμοποιεί η μάνα μου στο χωριό... 4
gabrielazar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Καλησπέρα , έπειτα από αναβάθμιση στο 26.0.1 σε iPhone 15 pro, το μικρόφωνο δεν λειτουργεί όπως πρέπει. Δηλαδή ακούγεται η φωνή με πολύ θόρυβο και χαμηλά ,αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο θέμα ;
Vaswww Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Τελικά βλέπω τα bugs συνεχίζονται ακόμα και με αναβάθμιση 1
aces Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Στις 6/10/2025 στις 11:03 ΜΜ, Vaswww είπε Τελικά βλέπω τα bugs συνεχίζονται ακόμα και με αναβάθμιση Υπομονή κάποια φτιάχνουν κ δημιουργούνται νέα bugs. Η μπαταρία στρώνει μετά από 1 βδομάδα μιας κ είναι μεγάλη ενημέρωση λογισμικού το iOS 26. 1
josuts Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου iphone 16 pro max το εχω ενα χρονο με προσεκτικη χρηση κ αψογη μπαταρια.Με το 26 χανει παρα πολυ επισης 4-5 μερες τωρα μιλω με υποστηριξη απλ αλλα λυση δεν βλεπω.Εκτος της μπαταριας δεν ακουγεται ηχος στα μηνυματα ουτε εμφανιζει την ειδοποιηση στην οθονη κλειδωματος.Οτι κ αν εκανα τιποτα!!! Δεν ξερω παιδια αλλα προσωπικα το 26 μονο προβληματα μου εχει φερει!! 1
aces Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Στις 9/10/2025 στις 8:01 ΜΜ, josuts είπε iphone 16 pro max το εχω ενα χρονο με προσεκτικη χρηση κ αψογη μπαταρια.Με το 26 χανει παρα πολυ επισης 4-5 μερες τωρα μιλω με υποστηριξη απλ αλλα λυση δεν βλεπω.Εκτος της μπαταριας δεν ακουγεται ηχος στα μηνυματα ουτε εμφανιζει την ειδοποιηση στην οθονη κλειδωματος.Οτι κ αν εκανα τιποτα!!! Δεν ξερω παιδια αλλα προσωπικα το 26 μονο προβληματα μου εχει φερει!! set as new (χωρις να περαστει backup) & περασε την ενημ.λογισμικού 26.0.1. Αυτο με τα μηνυματα πρεπει να διορθωθηκε. Αν συνεχισει περνεις iCloud backup πρωτα & το πας για ελεγχο στα επισημα να τρεξουν τα διαγνωστικά.
josuts Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, aces είπε set as new (χωρις να περαστει backup) & περασε την ενημ.λογισμικού 26.0.1. Αυτο με τα μηνυματα πρεπει να διορθωθηκε. Αν συνεχισει περνεις iCloud backup πρωτα & το πας για ελεγχο στα επισημα να τρεξουν τα διαγνωστικά. Σε ευχαριστω.Set as new το εκανα μονο στο 26.Την 26.0.1 την περασα οτα.Ομως ηδη απο το 26 ξεκινησε το προβλημα κ ακομα δεν εχει λυθει.Δεν ειμαι Αθηνα για να παω για διαγωνστικο κ μιλαω με υποστηρηξη μια εβδομαδα τωρα κ ακομα δεν μπορουν να βρουν το γιατι. Επισης το ιδιο συμβαινει κ στην πρωην συζηγο που ζει σε αλλη χωρα με νουμερο απο εκει
aces Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, josuts είπε Σε ευχαριστω.Set as new το εκανα μονο στο 26.Την 26.0.1 την περασα οτα.Ομως ηδη απο το 26 ξεκινησε το προβλημα κ ακομα δεν εχει λυθει.Δεν ειμαι Αθηνα για να παω για διαγωνστικο κ μιλαω με υποστηρηξη μια εβδομαδα τωρα κ ακομα δεν μπορουν να βρουν το γιατι. Επισης το ιδιο συμβαινει κ στην πρωην συζηγο που ζει σε αλλη χωρα με νουμερο απο εκει Ναι για ota update μιλαμε πλεον.... Η μπαταρια θελει καμια βδομαδα να αρχισει να στρωνει.... Με τα μηνυματα ισως στις ρυθμισεις > γνωστοποιησεις εχετε αλλαξει κατι στην οθονη κλειδωματος ας το ξαναδειτε κ δεν τα εμφανιζει. Στο viber ειναι ""με τα κεφια του"" καποιες φορες συνεβαινε παλαιοτερα κ ερχοταν ειδοποιηση χωρις ηχο...... Εφοσον δεν εισαι σε επισημο σερβις κοντα απλα κανε ενημερωση στην 26.0.1 θα βγει νεα ενημερωση συντομα 26.0.2 εκει αναφερει για display issues fixed ισως εχει να κανει και με την οθονη κλειδωματος που δεν εμφανιζεται ισως απλα ειναι bug fix. Καποιες φορες αργει σε παλαιοτερα iPhone να στα εμφανιζει σε lock screen τις ειδοποιησεις https://www.macrumors.com/2025/10/11/apple-preparing-ios-26-0-2/ https://wccftech.com/ios-26-0-2-update-for-iphone-release/\ ttps://9to5mac.com/2025/10/11/ios-26-0-2-coming-soon-for-iphone-users/
josuts Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 55 λεπτά πριν, aces είπε Ναι για ota update μιλαμε πλεον.... Η μπαταρια θελει καμια βδομαδα να αρχισει να στρωνει.... Με τα μηνυματα ισως στις ρυθμισεις > γνωστοποιησεις εχετε αλλαξει κατι στην οθονη κλειδωματος ας το ξαναδειτε κ δεν τα εμφανιζει. Στο viber ειναι ""με τα κεφια του"" καποιες φορες συνεβαινε παλαιοτερα κ ερχοταν ειδοποιηση χωρις ηχο...... Εφοσον δεν εισαι σε επισημο σερβις κοντα απλα κανε ενημερωση στην 26.0.1 θα βγει νεα ενημερωση συντομα 26.0.2 εκει αναφερει για display issues fixed ισως εχει να κανει και με την οθονη κλειδωματος που δεν εμφανιζεται ισως απλα ειναι bug fix. Καποιες φορες αργει σε παλαιοτερα iPhone να στα εμφανιζει σε lock screen τις ειδοποιησεις https://www.macrumors.com/2025/10/11/apple-preparing-ios-26-0-2/ https://wccftech.com/ios-26-0-2-update-for-iphone-release/\ ttps://9to5mac.com/2025/10/11/ios-26-0-2-coming-soon-for-iphone-users/ Σε ευχαριστω για τον χρονο σου.Ειμαι στο 26.0.1 μεσω οτα εδω κ μερες κ δυστυχως το προβλημα παραμενει.16 προ μαξ εχω συσκευη.Αυριο θα μιλησω ξανα με απλ υποστηριξη κ βλεπουμε.Ελπιζω να φτιαχτει με το 26.0.2 η 26.1 1
TrialKid Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Τρέχω iOS 26.1 Beta 3 Developer είναι πολύ καλύτερο από το 26 1
josuts Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 16 ώρες πριν, TrialKid είπε Τρέχω iOS 26.1 Beta 3 Developer είναι πολύ καλύτερο από το 26 imessages δουλευουν κανονικα? Γιατι εμενα δεν κ μια εβδομαδα μιλαω με τηλεφωνικη υποστηριξη κ εχω κανει τα παντα οτι μου εχουν πει αλλα δεν!! Σημερα με εβαλε να στειλω σκρινσοτ κ τα λογσ κ αναμενω παρασκευη ενημερωση
TrialKid Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, josuts said: imessages δουλευουν κανονικα? Γιατι εμενα δεν κ μια εβδομαδα μιλαω με τηλεφωνικη υποστηριξη κ εχω κανει τα παντα οτι μου εχουν πει αλλα δεν!! Σημερα με εβαλε να στειλω σκρινσοτ κ τα λογσ κ αναμενω παρασκευη ενημερωση Όλα δουλεύουν ΟΚ και σε 12 απλό ,15 Pro Max , και σε 16 Pro και σε 17 Pro Όλα με iOS 26.1 Beta 3 Developer Κάνε λίγο υπομονή, σε λίγες μέρες θα δώσει το RC και μετά στους υπόλοιπους Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από TrialKid
josuts Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, TrialKid είπε Όλα δουλεύουν ΟΚ και σε 12 απλό ,15 Pro Max , και σε 16 Pro και σε 17 Pro Όλα με iOS 26.1 Beta 3 Developer Κάνε λίγο υπομονή, σε λίγες μέρες θα δώσει το RC και μετά στους υπόλοιπους Μακαρι διοτι ειμαι με 26.0.1 αλλα τιποτα.Ενω πριν το 26 δουλευαν αψογα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα