Προς το περιεχόμενο

iOS 26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, billdanos είπε

ps: τουλάχιστον βλέπω πως βελτίωσες λίγο και το θέμα με την ορθογραφία αν και έχουμε δρόμο ακόμη… 

ακούσαμε το feedback και θα μαστε μια χαρα τωρα

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπόψη, για να υπάρχει ομοιομορφία παντού, να είναι παντού το Liquid Glass, πρέπει να υποστηριχθεί και από τις εφαρμογές.

Αυτό μπορεί να πάρει και μια 5ετία κρίνοντας από το παρελθόν. Μερικές εφαρμογές μπορεί να μην το αποκτήσουν και ποτέ αν εγκαταλειφθούν από τους developers τους.

Δεν πρόκειται απλώς για ένα theme…

https://developer.apple.com/documentation/TechnologyOverviews/liquid-glass

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και ήμουν επιφυλακτικός στο να το περάσω μετά από διάφορες αναφορές που διάβαζα ειδικά στα πιο παλιά iphone .Είπα να το ρισκάρω.

Σε 13pm της γυναίκας(το φοβόμουν πολύ το συγκεκριμένο) και σε 16pm δικό μου δεν έχω κανένα λαγκαρισμα ή κάποιο άλλο θέμα από όσο πρόλαβα να δω που το πέρασα χτες βράδυ. Θα δούμε στην πορεία με την χρήση. 

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, TrialKid είπε

Όλοι σπίτι δεν τραβάνε ζόρια από Α14 Bionic μέχρι A19 Pro 

Εγώ είμαι με Α15 από το PM 13.

Καθυστέρηση δεν βλέπω καμιά, δεν ξέρω πως κολλάνε στους άλλους που λένε διάφορα. 

να κολλαει τοσο πολυ δεν παιζει...ισως γινεται στιγμιαια σε παλαιοτερες συσκευές.....τις πρωτες ωρες εγκαταστασης...

11 ώρες πριν, TrialKid είπε

iOS 26.1 Beta 4 Developer , 

Build
23B5073a

λέει ότι κάπως φτιάχνει το Liquid Glass 

θα το κατεβάσω σήμερα να δω τι λέει 

θα μπει και αυτη η επιλογη στο 26.1 η οποια το περιοριζει αρκετα :)

βγηκε και αρθρο τη στιγμη του ποστ

Επεξ/σία από aces
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, brody_polinsky είπε

εγω δεν καταλαβα γιατι δεν πηγε απλά σε αυτο το minimalιστικό του vision os...

visionos-1-1-2.webp

Γιατί μετά πάλι θα φώναζες πως είναι πολύ minimal για μια εταιρεία σαν την Apple! 😛 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Γιατί μετά πάλι θα φώναζες πως είναι πολύ minimal για μια εταιρεία σαν την Apple! 😛 

πολυ ωραιο ειναι θα αλλαζε και το τετραγωνσιμενο home screen. εμενα μαρεσει πολύ αυτός ο δρόμος

• Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, brody_polinsky είπε

πολυ ωραιο ειναι θα αλλαζε και το τετραγωνσιμενο home screen. εμενα μαρεσει πολύ αυτός ο δρόμος

Συγκρίνεις το ui σε ένα τεράστιο vr περιβάλλον με την οθόνη σε ένα τηλέφωνο? Νομίζω θα φαινόταν χάλια στο iPhone. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Συγκρίνεις το ui σε ένα τεράστιο vr περιβάλλον με την οθόνη σε ένα τηλέφωνο? Νομίζω θα φαινόταν χάλια στο iPhone. 

εμενα μου φένεται ποιο καθαρό και minimal και το βλέπω ως ποιο μεγάλη αλλαγη

Screenshot 2025-10-21 at 2.45.22 PM.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, brody_polinsky είπε

εμενα μου φένεται ποιο καθαρό και minimal και το βλέπω ως ποιο μεγάλη αλλαγη

Screenshot 2025-10-21 at 2.45.22 PM.jpg

Ε το ίδιο δεν έχεις τώρα? Άλλαξε το wallpaper! 😛 

• Haha 4
Δημοσ.

Στην 18.5 αν θυμαμαι καλα ειχε ενα ωραιο visual να το πω,σε κληση με ανοιχτη ακροαση,στο island εβλεπες να γινεται πρασινο οταν μιλας εσυ και κιτρινο οταν μιλαει ο αλλος.Πηγαινε απο αριστερα δεξια και το αναποδο για τον συνομιλητη,δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω.Οχι οτι ηταν τιποτα το σημαντικο,απλα μου αρεσε.Στην 26 το αφαιρεσε τελειως η απλα δεν το εχω βρει ακομα?

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Στην 18.5 αν θυμαμαι καλα ειχε ενα ωραιο visual να το πω,σε κληση με ανοιχτη ακροαση,στο island εβλεπες να γινεται πρασινο οταν μιλας εσυ και κιτρινο οταν μιλαει ο αλλος.Πηγαινε απο αριστερα δεξια και το αναποδο για τον συνομιλητη,δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω.Οχι οτι ηταν τιποτα το σημαντικο,απλα μου αρεσε.Στην 26 το αφαιρεσε τελειως η απλα δεν το εχω βρει ακομα?

Υπάρχει ακόμα αυτό. Αν κάνεις swipe up την κλήση στο island το βγάζει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...