brody_polinsky Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 3 ώρες πριν, billdanos είπε ps: τουλάχιστον βλέπω πως βελτίωσες λίγο και το θέμα με την ορθογραφία αν και έχουμε δρόμο ακόμη… ακούσαμε το feedback και θα μαστε μια χαρα τωρα
J0hn82 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Υπόψη, για να υπάρχει ομοιομορφία παντού, να είναι παντού το Liquid Glass, πρέπει να υποστηριχθεί και από τις εφαρμογές. Αυτό μπορεί να πάρει και μια 5ετία κρίνοντας από το παρελθόν. Μερικές εφαρμογές μπορεί να μην το αποκτήσουν και ποτέ αν εγκαταλειφθούν από τους developers τους. Δεν πρόκειται απλώς για ένα theme… https://developer.apple.com/documentation/TechnologyOverviews/liquid-glass
azazil1190 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Μιας και ήμουν επιφυλακτικός στο να το περάσω μετά από διάφορες αναφορές που διάβαζα ειδικά στα πιο παλιά iphone .Είπα να το ρισκάρω. Σε 13pm της γυναίκας(το φοβόμουν πολύ το συγκεκριμένο) και σε 16pm δικό μου δεν έχω κανένα λαγκαρισμα ή κάποιο άλλο θέμα από όσο πρόλαβα να δω που το πέρασα χτες βράδυ. Θα δούμε στην πορεία με την χρήση. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από azazil1190
aces Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, TrialKid είπε Όλοι σπίτι δεν τραβάνε ζόρια από Α14 Bionic μέχρι A19 Pro Εγώ είμαι με Α15 από το PM 13. Καθυστέρηση δεν βλέπω καμιά, δεν ξέρω πως κολλάνε στους άλλους που λένε διάφορα. να κολλαει τοσο πολυ δεν παιζει...ισως γινεται στιγμιαια σε παλαιοτερες συσκευές.....τις πρωτες ωρες εγκαταστασης... 11 ώρες πριν, TrialKid είπε iOS 26.1 Beta 4 Developer , Build 23B5073a λέει ότι κάπως φτιάχνει το Liquid Glass θα το κατεβάσω σήμερα να δω τι λέει θα μπει και αυτη η επιλογη στο 26.1 η οποια το περιοριζει αρκετα βγηκε και αρθρο τη στιγμη του ποστ Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από aces
brody_polinsky Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες εγω δεν καταλαβα γιατι δεν πηγε απλά σε αυτο το minimalιστικό του vision os...
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 11 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 11 ώρες 7 λεπτά πριν, brody_polinsky είπε εγω δεν καταλαβα γιατι δεν πηγε απλά σε αυτο το minimalιστικό του vision os... Γιατί μετά πάλι θα φώναζες πως είναι πολύ minimal για μια εταιρεία σαν την Apple! 😛
brody_polinsky Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Γιατί μετά πάλι θα φώναζες πως είναι πολύ minimal για μια εταιρεία σαν την Apple! 😛 πολυ ωραιο ειναι θα αλλαζε και το τετραγωνσιμενο home screen. εμενα μαρεσει πολύ αυτός ο δρόμος
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 11 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 11 ώρες 4 λεπτά πριν, brody_polinsky είπε πολυ ωραιο ειναι θα αλλαζε και το τετραγωνσιμενο home screen. εμενα μαρεσει πολύ αυτός ο δρόμος Συγκρίνεις το ui σε ένα τεράστιο vr περιβάλλον με την οθόνη σε ένα τηλέφωνο? Νομίζω θα φαινόταν χάλια στο iPhone.
brody_polinsky Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 5 λεπτά πριν, billdanos είπε Συγκρίνεις το ui σε ένα τεράστιο vr περιβάλλον με την οθόνη σε ένα τηλέφωνο? Νομίζω θα φαινόταν χάλια στο iPhone. εμενα μου φένεται ποιο καθαρό και minimal και το βλέπω ως ποιο μεγάλη αλλαγη
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 10 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 10 ώρες 3 λεπτά πριν, brody_polinsky είπε εμενα μου φένεται ποιο καθαρό και minimal και το βλέπω ως ποιο μεγάλη αλλαγη Ε το ίδιο δεν έχεις τώρα? Άλλαξε το wallpaper! 😛 4
LouCi4er Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Στην 18.5 αν θυμαμαι καλα ειχε ενα ωραιο visual να το πω,σε κληση με ανοιχτη ακροαση,στο island εβλεπες να γινεται πρασινο οταν μιλας εσυ και κιτρινο οταν μιλαει ο αλλος.Πηγαινε απο αριστερα δεξια και το αναποδο για τον συνομιλητη,δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω.Οχι οτι ηταν τιποτα το σημαντικο,απλα μου αρεσε.Στην 26 το αφαιρεσε τελειως η απλα δεν το εχω βρει ακομα?
polteris Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 54 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Στην 18.5 αν θυμαμαι καλα ειχε ενα ωραιο visual να το πω,σε κληση με ανοιχτη ακροαση,στο island εβλεπες να γινεται πρασινο οταν μιλας εσυ και κιτρινο οταν μιλαει ο αλλος.Πηγαινε απο αριστερα δεξια και το αναποδο για τον συνομιλητη,δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω.Οχι οτι ηταν τιποτα το σημαντικο,απλα μου αρεσε.Στην 26 το αφαιρεσε τελειως η απλα δεν το εχω βρει ακομα? Υπάρχει ακόμα αυτό. Αν κάνεις swipe up την κλήση στο island το βγάζει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα