Vaswww Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, koutsis είπε Τόσο καιρό το είχαν κλειστό το λειτουργικο με πολύ λίγα features και για αυτό ήταν τόσο σταθερό. Όταν άρχισαν να το ανοίγουν και να προσθέτουν πράγματα άρχισαν τα bugs! Δεν έχεις και άδικο αλλά εχω αρχίσει να χάνω τις ελπίδες μου μακάρι να κάνω λάθος με την 26.1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, brody_polinsky είπε Στο τελευταίο κομμάτι έχεις πολύ δίκιο, και προσπαθώ να μην τρελαίνομαι, γιατί απλώς έχω συνηθίσει κάτι άλλο και προσπαθώ να βρω κάποιες λύσεις στην καθημερινότητά μου. Παρ’ όλα αυτά, σίγουρα έχει πολύ δρόμο το iOS 26. Όπως και εγώ στο iOS (για πολλαπλη) φορά. Πάντως είναι άλλο θέμα οι δυσλειτουργίες σε ένα λειτουργικό και άλλο το να μας ενοχλούν κάποια πράγματα μετά από σχετικά μεγάλες αλλαγές μιας και συνηθίσαμε αλλιώς κάποια πράγματα. Σε μεγάλες αλλαγές στις εκδόσεις πάντα χρειάζεται χρόνος για να τις συνηθίσουμε, καθώς και μερικά updates για να διορθωθούν τυχόν προβλήματα. Να μιλήσουμε για το AI που έχει μείνει πίσω να το καταλάβω (αν και προσωπικά δεν έχω πειστεί ακόμη πως μου είναι τόσο απαραίτητο στην καθημερινότητα μου), αλλά για τη σταθερότητα και την ομαλότητα του iOS26 δεν έχω να πω τίποτα και σκέψου πως το χρησιμοποιώ από την πρώτη του beta! Οι πιο πολλές παρατηρήσεις που έχω αφορούν το ipadOS όπου εκεί επειδή έκαναν περισσότερες και σημαντικότερες αλλαγές, κάποια πραγματάκια πρέπει ακόμη να διορθωθούν. 1
TrialKid Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Σε 13 Pro Max με iOS 26.1 Developer Beta 3 Το ίδιο βγάζει σε απόδοση στο Geekbench 6 είτε με 17.4 είτε με 18.1 δεν το βλέπω να έχει κάποια καθυστέρηση Battery drain έχει να κάνει με φωτεινότητα 5G ή WiFi background app refresh και άλλα πολλά.
brody_polinsky Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, TrialKid είπε Σε 13 Pro Max με iOS 26.1 Developer Beta 3 Το ίδιο βγάζει σε απόδοση στο Geekbench 6 είτε με 17.4 είτε με 18.1 δεν το βλέπω να έχει κάποια καθυστέρηση Battery drain έχει να κάνει με φωτεινότητα 5G ή WiFi background app refresh και άλλα πολλά. που κωλάνε τα geekbench με τη σταθερότητα του λειτουργικόυ και τις Visual αλλαγές ή τα bug ή τα framedrops. δεν είπε κανείς ότι έπεσε η απόδοση του κινητού αλλά το iOS δεν τα πολυκαταφέρνει καλά σε όλους Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από brody_polinsky
motoboots Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου https://www.macrumors.com/2025/10/15/apple-imessage-activation-ios-26/
koutsis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, billdanos είπε Απορώ τι κάνετε στις συσκευές σας και αντιμετωπίζετε τόσα θέματα! Το να μιλάτε για έλλειψη smoothness σε iPhone είναι κομματάκι παράδοξο, ειδικά όταν μιλάμε και για τελευταία μοντέλα. Αν δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα με τη συσκευή σας εξ αρχής, υποψιάζομαι κάποιο restore από backup κατά το αρχικό setup που δεν έκατσε σωστά. Δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα μέχρι τώρα με το 17pro και το 26, όπως δεν αντιμετώπιζα και με το 16pro… Μιας και λες ότι απορεις, ιδού κάποιες photos από bugs στα εικονίδια και στη home screen μόλις έβαλα την 26 και 26.0.1 Στις 2 πρώτες πολλά εικονίδια γίνονται μαύρα όταν διαλέξω dark χρώμα και στην τελευταία εικόνα βλέπεις τι συμβαίνει στη home screen όταν ανοίξω το φακό από τη lock screen! Έχω βάλει πάνω από 10 καινούργιες εκδόσεις ios όλα αυτά τα χρόνια και τετοιο χαλί δεν ξαναείδα! Και δεν έχω κάνει τίποτα διαφορετικό στο κινητό. Απλά κατέβασα την καινούργια έκδοση ios.
TrialKid Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 48 minutes ago, brody_polinsky said: που κωλάνε τα geekbench με τη σταθερότητα του λειτουργικόυ και τις Visual αλλαγές ή τα bug ή τα framedrops. δεν είπε κανείς ότι έπεσε η απόδοση του κινητού αλλά το iOS δεν τα πολυκαταφέρνει καλά σε όλους Δηλαδή ξεραίνετε και πρέπει να το κάνεις hard reset ? τις Visual αλλαγές ΟΚ τις έβαλε, τις έβγαλε στο 26.1 Beta 1 και τις ξανά έβαλε στο Beta 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. Πέμπτη στις 08:08 πμ Super Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 08:08 πμ 7 ώρες πριν, koutsis είπε Μιας και λες ότι απορεις, ιδού κάποιες photos από bugs στα εικονίδια και στη home screen μόλις έβαλα την 26 και 26.0.1 Στις 2 πρώτες πολλά εικονίδια γίνονται μαύρα όταν διαλέξω dark χρώμα και στην τελευταία εικόνα βλέπεις τι συμβαίνει στη home screen όταν ανοίξω το φακό από τη lock screen! Έχω βάλει πάνω από 10 καινούργιες εκδόσεις ios όλα αυτά τα χρόνια και τετοιο χαλί δεν ξαναείδα! Και δεν έχω κάνει τίποτα διαφορετικό στο κινητό. Απλά κατέβασα την καινούργια έκδοση ios. Μα δεν αμφισβητώ πως συμβαίνει, απλά παραξενεύομαι και απορώ τι είναι αυτό που το δημιουργεί δεδομένου πως δεν συμβαίνει σε όλους! Εχει να κάνει με τα apps που έχει εγκατεστημένα ο καθένας και τη διαχείριση των πόρων της συσκευής; Έκατσε κάτι στραβά με την εγκατάσταση; Κάποιο προβληματικό restore από backup? Στο κάνει μόνο όταν αλλάζεις το theme σε dark κλπ και κρατάει λίγο μέχρι να φορτώσουν ξανά τα νέα εικονίδια ή κολλάει έτσι; 1
koutsis Δημοσ. Πέμπτη στις 08:59 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:59 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billdanos είπε Μα δεν αμφισβητώ πως συμβαίνει, απλά παραξενεύομαι και απορώ τι είναι αυτό που το δημιουργεί δεδομένου πως δεν συμβαίνει σε όλους! Εχει να κάνει με τα apps που έχει εγκατεστημένα ο καθένας και τη διαχείριση των πόρων της συσκευής; Έκατσε κάτι στραβά με την εγκατάσταση; Κάποιο προβληματικό restore από backup? Στο κάνει μόνο όταν αλλάζεις το theme σε dark κλπ και κρατάει λίγο μέχρι να φορτώσουν ξανά τα νέα εικονίδια ή κολλάει έτσι; Αν βάλω dark εικονίδια είναι πάντα έτσι, άρα δεν μπορώ να βάλω dark, τα έχω στο standard. Το τελευταίο που γίνονται όλα ροζ φτιάχνει μόνο με restart! Τι το προκαλεί δεν έχω ιδέα. Ούτε restore έχω κάνει, ούτε τηλέφωνο άλλαξα ούτε τίποτα... Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:13 πμ από koutsis
skiace Δημοσ. Πέμπτη στις 10:46 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:46 πμ μηπως ξερετε γιατι στο icloud photos στον υπολογιστη, μεταφερει οτι φωτογραφιες τραβω απο το κινητο διπλες ; Μια κανονικη 1234.jpg και μια edited 1234.jpg (1). Εχω φαει τον κοσμο να βρω ποια ρυθμιση το απενεργοποιει αυτο και δεν το βρισκω πουθενα.
petran1790 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:47 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:47 πμ 1 λεπτό πριν, skiace είπε μηπως ξερετε γιατι στο icloud photos στον υπολογιστη, μεταφερει οτι φωτογραφιες τραβω απο το κινητο διπλες ; Μια κανονικη 1234.jpg και μια edited 1234.jpg (1). Εχω φαει τον κοσμο να βρω ποια ρυθμιση το απενεργοποιει αυτο και δεν το βρισκω πουθενα. Υπολογιστης ειναι Mac? Μηπως τραβας live photos? Δεν το εχω ξανακουσει παντως αυτο...
skiace Δημοσ. Πέμπτη στις 10:50 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:50 πμ 1 λεπτό πριν, petran1790 είπε Υπολογιστης ειναι Mac? Μηπως τραβας live photos? Δεν το εχω ξανακουσει παντως αυτο... Οχι pc με windows 11. Δεν ειναι live οι φωτο. Νομιζω οτι γινεται απο τοτε που αναβαθμισα σε 26.
bill_2 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:47 μμ (επεξεργασμένο) Γεια σας , δεν ξέρω αν είναι το iOS 26 αλλά στην εφαρμογή άθληση έχει ενεργοποιηθεί και η προπόνηση , επειδή τρέχω συχνά και μαρεσει που το ενσωματώνουν τώρα και με τα καινούργια AirPods Pro 3 ,φυσικά κ με το Apple Watch χρόνια τώρα , αυτό που ήθελα να ρωτήσω. Και δεν μπορώ να βρω απάντηση όσο και αν έψαξα , ενώ μια μέρα που πήγα για τρέξιμο έβαλα την προπόνηση και μου άρεσε που στην οθόνη κλειδώματος μου έφραζε το widget της εφαρμογής και μπορούσα και έβλεπα , τώρα όμως δεν μου την εμφανίζει με τίποτα ! Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό ; Έχω ψάξει ρυθμίσεις αλλα δεν μπορεσα να καταφέρω κατι ,και στο διαδίκτυο αλλά δεν βρίσκω κατι , ευχαριστώ. Να σημειώσω ότι έχω το 17 pro max. Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:58 μμ από bill_2
aces Δημοσ. Πέμπτη στις 10:01 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:01 μμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, skiace είπε μηπως ξερετε γιατι στο icloud photos στον υπολογιστη, μεταφερει οτι φωτογραφιες τραβω απο το κινητο διπλες ; Μια κανονικη 1234.jpg και μια edited 1234.jpg (1). Εχω φαει τον κοσμο να βρω ποια ρυθμιση το απενεργοποιει αυτο και δεν το βρισκω πουθενα. Είτε α) έχεις ενεργό το Live Photos είτε β) τις έχεις κάνει επεξεργασία τις photo κ κάνει sync x 2. Τσέκαρε το ξανά γιατί μάλλον το Live Photos θα είναι ενεργό σε κάποια ρύθμιση. Αν δεν είναι κάτι που αυτά τότε σε επόμενη ενημέρωση 26.1 ίσως φτιάξει. Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:06 μμ από aces
TrialKid Δημοσ. Σάββατο στις 05:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:56 μμ (επεξεργασμένο) Λοιπόν μετά από 5 μέρες που έχει μπει το iOS 26.1 Developer Beta στις εξής συσκευές όλες έχουν δει πολύ πολύ καλύτερο battery life iPhone 12 , iPhone 12 Pro Max , iPhone 13 Pro Max , iPhone 15 Pro Max , iPhone 16 Pro και iPhone 17 Pro αν δεν αλλάξουν κάτι μέχρι το RC, νομίζω είναι ΟΚ Επεξ/σία Σάββατο στις 05:56 μμ από TrialKid
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα