skiace Δημοσ. Σάββατο στις 06:47 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:47 μμ Στις 16/10/2025 στις 10:01 ΜΜ, aces είπε Είτε α) έχεις ενεργό το Live Photos είτε β) τις έχεις κάνει επεξεργασία τις photo κ κάνει sync x 2. Τσέκαρε το ξανά γιατί μάλλον το Live Photos θα είναι ενεργό σε κάποια ρύθμιση. Αν δεν είναι κάτι που αυτά τότε σε επόμενη ενημέρωση 26.1 ίσως φτιάξει. μολις το βρηκα. απο τισ επιλογες της καμερας ειχα βαλει το μεγεθος σε 16:9. μολις το επανεφερα σε 4:3 μεταφερει κανονικα μονο μια φωτο. 1
J0hn82 Δημοσ. Σάββατο στις 07:20 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:20 μμ Στις 16/10/2025 στις 12:33 ΠΜ, koutsis είπε Μιας και λες ότι απορεις, ιδού κάποιες photos από bugs στα εικονίδια και στη home screen μόλις έβαλα την 26 και 26.0.1 Στις 2 πρώτες πολλά εικονίδια γίνονται μαύρα όταν διαλέξω dark χρώμα και στην τελευταία εικόνα βλέπεις τι συμβαίνει στη home screen όταν ανοίξω το φακό από τη lock screen! Έχω βάλει πάνω από 10 καινούργιες εκδόσεις ios όλα αυτά τα χρόνια και τετοιο χαλί δεν ξαναείδα! Και δεν έχω κάνει τίποτα διαφορετικό στο κινητό. Απλά κατέβασα την καινούργια έκδοση ios. Αυτό ίσως διορθωθεί με την 26.0.2 τέλος της εβδομάδας. Λέω ίσως γιατί δεν ταιριάζει ακριβώς η περιγραφή του προβλήματος που λύνει με τα εικονίδια.
HuskerDu Δημοσ. Σάββατο στις 07:39 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:39 μμ 1 hour ago, TrialKid said: Λοιπόν μετά από 5 μέρες που έχει μπει το iOS 26.1 Developer Beta στις εξής συσκευές όλες έχουν δει πολύ πολύ καλύτερο battery life iPhone 12 , iPhone 12 Pro Max , iPhone 13 Pro Max , iPhone 15 Pro Max , iPhone 16 Pro και iPhone 17 Pro αν δεν αλλάξουν κάτι μέχρι το RC, νομίζω είναι ΟΚ Στα πιο παλιά μοντέλα 12,13 που το δοκιμάζεις δεν παρατηρείς κάποιο lag?!
TrialKid Δημοσ. Σάββατο στις 08:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:35 μμ 52 minutes ago, HuskerDu said: Στα πιο παλιά μοντέλα 12,13 που το δοκιμάζεις δεν παρατηρείς κάποιο lag?! Εννοείς να μην είναι γρήγορο ; τι να σου πω, στο 13 PM τρέχει ΟΚ είναι αυτό που έχω εγώ στο χέρι μου. στα 12/12PM δεν μου έχουν αναφέρει κάτι, γιος και κόρη 1
aces Δημοσ. Κυριακή στις 10:15 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:15 πμ (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, skiace είπε μολις το βρηκα. απο τισ επιλογες της καμερας ειχα βαλει το μεγεθος σε 16:9. μολις το επανεφερα σε 4:3 μεταφερει κανονικα μονο μια φωτο. Well done αυτό ήτανε “ζόρικο” λόγω 16:9 να βρεθεί τελικά και να κάνει κανονικά sync x 1 κάθε φορά. Επεξ/σία Κυριακή στις 10:28 πμ από aces 1
Paok1998 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες ρε παίδες σκέφτομαι να πάρω ένα μεταχειρισμένο 15 με το iOS 26 αλλά δεν ξέρω αν θα κολλάει. βρήκα ένα σε καλή τιμη
aces Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Paok1998 είπε ρε παίδες σκέφτομαι να πάρω ένα μεταχειρισμένο 15 με το iOS 26 αλλά δεν ξέρω αν θα κολλάει. βρήκα ένα σε καλή τιμη Από 550 έχει new το 15 https://www.bestprice.gr/hub/25/iphone.html έχει 6 ram κ Α16 chip δεν υποστηρίζει ai έχει όμως usb c. Γενικά η έκδοση 26 θέλει δουλειά έχει μερικά θεματάκια τέλη του μήνα βγαίνει ενημέρωση. Αν το βρήκες 450-480 κ είναι σε καλη κατάσταση η συσκευή προχώρησε το για entry level συσκευή στο iOS είναι οκ για καθημερινή χρήση. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από aces
koutsis Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 1 ώρα πριν, Paok1998 είπε ρε παίδες σκέφτομαι να πάρω ένα μεταχειρισμένο 15 με το iOS 26 αλλά δεν ξέρω αν θα κολλάει. βρήκα ένα σε καλή τιμη Δεν νομίζω να έχεις θέμα με την 26. Έτσι κι αλλιώς σε λίγες μέρες θα βγει το 26.1 και θα είσαι ακόμα καλύτερα. Πάνω από 400€ μην δώσεις πάντως.
brody_polinsky Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) τελικα το σαπαορτάρανε πολύ καλά το liquid glass που εμένα μου φένονται σιγα σιγά να αποσύρουν τη θέση τους. εγώ θα τα ξαναπω αλλη μια φορά. το λειτουργικό ειναι απαράδεκτο και σε τελειώς beta μορφή. ακόμα και το 17 pro max μου εχει λαγκαρισματα και μινι φρίζις. τούλαχιστον ακουει το κοινο του. αλλά να φτάνουμε σε καταστάσεις toggle για να μπορουμε να διαβασουμε καλύτερα το περιεχόμενο δεν το εχω ξαναδεί σε καμιά εταιρία. πως τα καταφερε και ενα οκ λειτουργικο με μια συνάφεια να το κανει τόσο μπερδεμενο. όπως ειχα γράψει και στο μεγάλο μου post αλλου liquid glass αλλου οχι αλλου τα εικονιδια ετσι αλλου οχι αλλου παλιο interface (system settings) αλλου liquid glass. από Day 1 φάνηκε το μαυρο χάλι και πολύς κοσμάκης παρακαλουσε για επιστροφή σε iOS 18 (κάπου εκει φτάσαμε) αντι να δουμε ενα ομορφο adaptation σαν το Vision OS η πως λεγεται καθεται και μας ζαλιζει με τα ΕΦΕ ιδιο homescreen 17 χρονια τωρα Σέβομαι σε καποιον να γουστάρει τις φανφάρες τις αππλ αλλα ας σεβαστει και αυτός οτι τα κινητά κάποιοι τα θελουν για να εργαστουν. και δεν ψήνομαι μια εταιρία στο τελευταιο της hardware να χει λούσει τόσο πολύ. αντι να επικεντρωθει σε βασικες αλλαγές καθεται και ασχωλουμαστε απο το καλοκαιρι πως θα ειναι το liquid glass. ρε κατσε εκει ασχωλησου με το notification centre ρε κατσε ασχωλήσου εκει με το ανύπαρκτο ΑΙ 4 ώρες πριν, Paok1998 είπε ρε παίδες σκέφτομαι να πάρω ένα μεταχειρισμένο 15 με το iOS 26 αλλά δεν ξέρω αν θα κολλάει. βρήκα ένα σε καλή τιμη 15άρι με 60hz? παμε καλα. εν ετη 2025? Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από brody_polinsky 1
TrialKid Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες iOS 26.1 Beta 4 Developer , Build 23B5073a λέει ότι κάπως φτιάχνει το Liquid Glass θα το κατεβάσω σήμερα να δω τι λέει
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 8 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 8 ώρες 8 ώρες πριν, brody_polinsky είπε τελικα το σαπαορτάρανε πολύ καλά το liquid glass που εμένα μου φένονται σιγα σιγά να αποσύρουν τη θέση τους. εγώ θα τα ξαναπω αλλη μια φορά. το λειτουργικό ειναι απαράδεκτο και σε τελειώς beta μορφή. ακόμα και το 17 pro max μου εχει λαγκαρισματα και μινι φρίζις. τούλαχιστον ακουει το κοινο του. αλλά να φτάνουμε σε καταστάσεις toggle για να μπορουμε να διαβασουμε καλύτερα το περιεχόμενο δεν το εχω ξαναδεί σε καμιά εταιρία. πως τα καταφερε και ενα οκ λειτουργικο με μια συνάφεια να το κανει τόσο μπερδεμενο. όπως ειχα γράψει και στο μεγάλο μου post αλλου liquid glass αλλου οχι αλλου τα εικονιδια ετσι αλλου οχι αλλου παλιο interface (system settings) αλλου liquid glass. από Day 1 φάνηκε το μαυρο χάλι και πολύς κοσμάκης παρακαλουσε για επιστροφή σε iOS 18 (κάπου εκει φτάσαμε) αντι να δουμε ενα ομορφο adaptation σαν το Vision OS η πως λεγεται καθεται και μας ζαλιζει με τα ΕΦΕ ιδιο homescreen 17 χρονια τωρα Σέβομαι σε καποιον να γουστάρει τις φανφάρες τις αππλ αλλα ας σεβαστει και αυτός οτι τα κινητά κάποιοι τα θελουν για να εργαστουν. και δεν ψήνομαι μια εταιρία στο τελευταιο της hardware να χει λούσει τόσο πολύ. αντι να επικεντρωθει σε βασικες αλλαγές καθεται και ασχωλουμαστε απο το καλοκαιρι πως θα ειναι το liquid glass. ρε κατσε εκει ασχωλησου με το notification centre ρε κατσε ασχωλήσου εκει με το ανύπαρκτο ΑΙ 15άρι με 60hz? παμε καλα. εν ετη 2025? Το ξέρεις βέβαια πως τα λαγκαρίσματα και τα παγώματα για τα οποία γκρινιάζεις και δεν έχουμε όλοι, δεν έχουν καμία σχέση με το πόσο διαφανή θα είναι τα μενού… 😛 ps: τουλάχιστον βλέπω πως βελτίωσες λίγο και το θέμα με την ορθογραφία αν και έχουμε δρόμο ακόμη… 7 ώρες πριν, TrialKid είπε iOS 26.1 Beta 4 Developer , Build 23B5073a λέει ότι κάπως φτιάχνει το Liquid Glass θα το κατεβάσω σήμερα να δω τι λέει Επειδή το δουλεύω στο iPad, αυτό το «φτιάχνει» που λες είναι απλά ένα mode ακόμη που κάνει πιο σκούρο το background, κρατώντας όμως και πάλι τη διαφάνεια και το εφέ του γυαλιού. Πρακτικά το έκαναν για όσους γκρινιάζουν ενώ στην πράξη δεν θα καταλάβεις και τρελές διαφορές. Το σημαντικό με το 26.1 είναι πως φαίνεται πως διόρθωσαν άλλα προβλήματα όπως ας πούμε το πληκτρολόγιο, που στο dark mode έσκαγε μερικές φορές στην αρχή σε λευκό χρώμα πριν γυρίσει αυτόματα σε dark κλπ. Ειδικά στο iPad φαίνεται πως έστρωσαν τα περισσότερα θέματα. 3
TrialKid Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 57 minutes ago, billdanos said: Το ξέρεις βέβαια πως τα λαγκαρίσματα και τα παγώματα για τα οποία γκρινιάζεις και δεν έχουμε όλοι, δεν έχουν καμία σχέση με το πόσο διαφανή θα είναι τα μενού… 😛 ps: τουλάχιστον βλέπω πως βελτίωσες λίγο και το θέμα με την ορθογραφία αν και έχουμε δρόμο ακόμη… Επειδή το δουλεύω στο iPad, αυτό το «φτιάχνει» που λες είναι απλά ένα mode ακόμη που κάνει πιο σκούρο το background, κρατώντας όμως και πάλι τη διαφάνεια και το εφέ του γυαλιού. Πρακτικά το έκαναν για όσους γκρινιάζουν ενώ στην πράξη δεν θα καταλάβεις και τρελές διαφορές. Το σημαντικό με το 26.1 είναι πως φαίνεται πως διόρθωσαν άλλα προβλήματα όπως ας πούμε το πληκτρολόγιο, που στο dark mode έσκαγε μερικές φορές στην αρχή σε λευκό χρώμα πριν γυρίσει αυτόματα σε dark κλπ. Ειδικά στο iPad φαίνεται πως έστρωσαν τα περισσότερα θέματα. Εμένα δεν με ενοχλεί το Liquid Glass απλά το μάτι λίγο μου κούραζε μέχρι να το συνηθίσω. το έβαλα σήμερα και όντως το σκουραίνει λίγο και είναι ποιο άνετο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 7 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 7 ώρες 9 λεπτά πριν, TrialKid είπε Εμένα δεν με ενοχλεί το Liquid Glass απλά το μάτι λίγο μου κούραζε μέχρι να το συνηθίσω. το έβαλα σήμερα και όντως το σκουραίνει λίγο και είναι ποιο άνετο. Αν έχεις σύγχρονο hardware, στο default (clear) θα το αφήσεις μιας και σου αφήνει μια πιο premium αίσθηση!
polteris Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Να πούμε επίσης ότι στην 26.1 beta 4 μπήκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διακόπτης για να ΜΗΝ ανοίγει η κάμερα με αριστερό swipe από τη lock screen. 🥳🥳🥳 2
TrialKid Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 hour ago, billdanos said: Αν έχεις σύγχρονο hardware, στο default (clear) θα το αφήσεις μιας και σου αφήνει μια πιο premium αίσθηση! Όλοι σπίτι δεν τραβάνε ζόρια από Α14 Bionic μέχρι A19 Pro Εγώ είμαι με Α15 από το PM 13. Καθυστέρηση δεν βλέπω καμιά, δεν ξέρω πως κολλάνε στους άλλους που λένε διάφορα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα