Προς το περιεχόμενο

iOS 26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Και συνεχίζεις ενώ ξέρεις πως έχω δίκιο! Cool! 

Αλλά ας μη σας χαλάσω εγώ τις θεωρίες σας! Βάλτε και ios 17 αν μπορείτε! 😛 

φιλικα στο λεω βγες λιγο απο τη φουσκα. τοσα χρονια το ιδιο τροπαρι εχεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, digitalarchive είπε

φιλικα στο λεω βγες λιγο απο τη φουσκα. τοσα χρονια το ιδιο τροπαρι εχεις

Και γω πιο φιλικά στο λέω να αρχίσεις να καταλαβαίνεις πως η παραπληροφόρηση είναι χειρότερη από την προπαγάνδα...

Αλλά και πάλι, πλέον κάθομαι και διασκεδάζω! Δεν έχει νόημα να προσπαθώ να εξηγώ κάθε φορά τα αυτονόητα σε χρήστες που δεν θέλουν να καταλάβουν.

Περιμένω τις επόμενες ώρες να ποστάρεις για κάνα air που λυγίζει αν κάτσεις πάνω και για το πόσο εύκολα ξεβάφουν τα νέα μοντέλα pro (ενώ θα τα κουκουλώσεις μέσα σε κάποια πανάσχημη θήκη)... 😛 

Μόλις τώρα, adi32 είπε

Αν δε βγει ενα update να γονατισει τα παλια συστηματα πως θα παρεις αλλο 

Κλεφτες θα γινουν ?

Update θα βγει την επόμενη εβδομάδα όπως γίνεται πάντα μετά από μεγάλες αλλαγές στο λειτουργικό και διορθώνει τα bugs που έχουν εμφανιστεί σε ορισμένες περιπτώσεις. Αλλά κάθε χρόνο κάνετε σαν τα χρυσόψαρα και τα ξεχνάτε όλα (για λίγο ευτυχώς) μετά από κάθε νέα κυκλοφορία, ίσα για να κάνετε το κομμάτι σας... :) 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, adi32 είπε

Αν δε βγει ενα update να γονατισει τα παλια συστηματα πως θα παρεις αλλο 

Κλεφτες θα γινουν ?

Ετσι ακριβώς.
Και για την ιστορία τώρα που ξανά έβαλα την 18 πάλι κάνει τις εργασίες στο παρασκήνιο (έχω και την σχετική ειδοποίηση στο μενού της μπαταρίας) αλλά το κινητό είναι δροσερό και με την μπαταρία να πέφτει φυσιολογικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Και γω πιο φιλικά στο λέω να αρχίσεις να καταλαβαίνεις πως η παραπληροφόρηση είναι χειρότερη από την προπαγάνδα...

Αλλά και πάλι, πλέον κάθομαι και διασκεδάζω! Δεν έχει νόημα να προσπαθώ να εξηγώ κάθε φορά τα αυτονόητα σε χρήστες που δεν θέλουν να καταλάβουν.

Περιμένω τις επόμενες ώρες να ποστάρεις για κάνα air που λυγίζει αν κάτσεις πάνω και για το πόσο εύκολα ξεβάφουν τα νέα μοντέλα pro (ενώ θα τα κουκουλώσεις μέσα σε κάποια πανάσχημη θήκη)... 😛 

Update θα βγει την επόμενη εβδομάδα όπως γίνεται πάντα μετά από μεγάλες αλλαγές στο λειτουργικό και διορθώνει τα bugs που έχουν εμφανιστεί σε ορισμένες περιπτώσεις. Αλλά κάθε χρόνο κάνετε σαν τα χρυσόψαρα και τα ξεχνάτε όλα (για λίγο ευτυχώς) μετά από κάθε νέα κυκλοφορία, ίσα για να κάνετε το κομμάτι σας... :) 

δεν κανω καμια προπαγανδα γιατι δεν εχω να κερδισω κατι.

εγω λεω τη γνωμη μου για το πως εχουν τα πραγματα πρακτικα αλλα και λειτουργικα.

μιας και το 17αρι pro ειναι χάρμα οφαλμών και δεν χρειαζεται κουκουλωμα.

pitaka και nomad εχω και δεν καταλαβαινω το σχολιο επειδη το κυκλοφορεις εσυ naked.

παρολαυ τα να πεις τπτ σοβαρο εχεις για το λειτουργικο; 

πολλες συσκευες ειναι αρκετα λαγκαρισμενες και δεν φταιει το indexing.

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

δεν κανω καμια προπαγανδα γιατι δεν εχω να κερδισω κατι.

εγω λεω τη γνωμη μου για το πως εχουν τα πραγματα πρακτικα αλλα και λειτουργικα.

μιας και το 17αρι pro ειναι χάρμα οφαλμών και δεν χρειαζεται κουκουλωμα.

pitaka και nomad εχω και δεν καταλαβαινω το σχολιο επειδη το κυκλοφορεις εσυ naked.

παρολαυ τα να πεις τπτ σοβαρο εχεις για το λειτουργικο; 

πολλες συσκευες ειναι αρκετα λαγκαρισμενες και δεν φταιει το indexing.

Γιατί δεν καταλαβαίνεις το σχόλιο? Επειδή θεωρώ τις θήκες που αρέσουν σε εσένα (και όχι μόνο) καρακιτσαριό? 😛

Εγώ λέω τη γνώμη μου για το πώς έχουν τα πράγματα πρακτικά αλλά -κυρίως- λειτουργικά! 😎

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 

Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από το 26. Ή μπαταρία σε νορμαλ επίπεδα. Λαγκαρισματα δεν βλέπω. Από άποψη ταχύτητας όπως το 18.

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι σε αρκετά σημεία του λογισμικού υπάρχουν bugs κυρίως στο gui.

φανταζομαι πως σε μελλοντικά updates θα διορθωθούν. 

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ourakot2 είπε

Καλησπέρα παιδιά. 

Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από το 26. Ή μπαταρία σε νορμαλ επίπεδα. Λαγκαρισματα δεν βλέπω. Από άποψη ταχύτητας όπως το 18.

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι σε αρκετά σημεία του λογισμικού υπάρχουν bugs κυρίως στο gui.

φανταζομαι πως σε μελλοντικά updates θα διορθωθούν. 

Ποια συσκευή έχεις?

Εκτός απροόπτου την Δευτέρα περιμένουμε συμπληρωματικό update. 

Δημοσ.

Επίσης, θα το πω, αν και παίζει να είμαι ο μόνος που αισθάνεται έτσι, αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει που έχουν κάνει πιο γρήγορο το animation που υπάρχει όταν ανοίγεις και κλείνεις μια εφαρμογή. 

Μόλις τώρα, billdanos είπε

Ποια συσκευή έχεις?

Εκτός απροόπτου την Δευτέρα περιμένουμε συμπληρωματικό update. 

16 pm. 

• Like 1
Δημοσ.

αν σας ενοχλει το transparency η τα animation μπορειτε να τα κανετε reduce.

η μενουμε/μενετε στη παλια.

και εμενα δεν μου πολυ αρεσε το iOS26 androidαζει αρκετά και δεν φερνει και κανενα σοβαρό feature.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε iOS 26
Δημοσ.

Προσωπικά δεν με ενοχλεί η αίσθηση που αφήνει το Liquid Glass. Με ενοχλεί το inconsistencyπου βλέπω σε διάφορα μέρη του λογισμικού όσον αφορά το gui. 

Δημοσ.

Σε 14αρι απλό πάντως είναι αισθητή η διαφορά σε ταχύτητα προς το καλύτερο φυσικά. Παραδόξως και η μπαταρία φαίνεται να κρατάει περισσότερο. Αισθητικά μια χαρά είναι - υποκειμενικό οκ - οπότε συνολικά καλοδεχούμενο το update. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με το 26 το τηλέφωνο συνδέθηκε με το bluetooth του αυτοκινήτου (FIAT 2009) κανονικότατα, πριν ούτε καν,  πήρε όποιες επαφές διάλεξα εγώ όλα μια καρά μέχρι εδώ :) 

Επεξ/σία από dkstopo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...