Προς το περιεχόμενο

iOS 26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την έβαλα και εγώ χθες σε 16 pro max,άλλο κινητό σε σχέση με την 18.7 (αν δεν κάνω λάθος) που είχα πριν.Δεν έχω το παραμικρό battery drain,το κινητό παγωμένο,όπως πριν δλδ, και δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό κόλλημα ή οτιδήποτε,Εκατσε πένα στο δικό μου.Εβαλαν επιτέλους το σχεδόν deal breaker feature για μένα,αυτό που κάνει μια μικρή δόνηση αμέσως πριν απαντήσει ο άλλος και το είχα καμιά 5ετια τουλάχιστον στο android.

Το γραφικό περιβάλλον μου αρέσει πάρα πολύ,όσο το δουλεύω με αρεσει.Θα δείξει ο χρόνος.

• Like 1
Δημοσ.

26.0.1 έχει ακόμα μικρό bugs με animations αλλά όχι όπως πριν για όσο το χρησιμοποιώ, τα βασικά που λέει για wifi disconnects και προβλήματα με δίκτυο δεν είχα ποτέ, ίσως έχουν αυτοί με air/esim. Ίσα ίσα που έχω πάντα μια γραμμή παραπάνω από ότι είχα με 15 pro. Πιστεύω θα μπορούσαν να το τραβήξουν τουλάχιστον άλλη μια μέρα να φτιάξουν κι άλλο τα animations αλλά όλοι γκρινιαζανε. Στις φωτογραφίες που ήθελε να πατήσεις 2-3 φορές για να πιάσει το tap στις ρυθμίσεις κάτω πάντως δουλεύει ρολόι 

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι με 15άρι και κάνοντας την αναβάθμιση από εχθές, πραγματικά δεν λέει με τίποτα να πέσει η μπαταρία. Δεν κατεβαίνει ούτε γραμμή. Με το ζόρι. Πριν στην κυριολεξία έπεφτε συνεχώς. Επίσης πλέον δεν ζεσταίνεται καθόλου το κινητό. Καμία σχέση με πριν. Ειλικρινά δεν το περίμενα με τίποτα. Έκατσε κουτί. 

Πάντως επειδή είχα συνεχώς samsung πιο πριν και δεν γνωρίζω αλλά είναι ιδέα μου ή νομίζω πως η Apple διορθώνει νωρίτερα προβλήματα που ανακύπτουν με τις ενημερώσεις; Θυμάμαι με samsung, για να διορθωθεί κάτι έπρεπε να περάσει πολύς καιρός και μέναμε αρκετοί κάτοχοι συσκευών της με προβληματικές συμπεριφορές για πολύ καιρό. Στο μήλο έχω την εντύπωση πως βγαίνουν πιο εύκολα αναβαθμίσεις εμβόλιμες που λύνουν θέματα. 

Αναβαθμίσεις δεν γίνονται αν κατάλαβα καλά κάθε μήνα έτσι; όπως λέμε δηλαδή στην samsung ας πούμε, Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου ασφαλείας; Στο μήλο είναι αναβαθμίσεις για όταν χρειαστεί κάτι να επιλυθεί; Δεν έχει κενά όπως το android που τα καλύπτουν οι εταιρείες με μηνιαίες αναβαθμίσεις; 

• Like 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, harris231 είπε

Είμαι με 15άρι και κάνοντας την αναβάθμιση από εχθές, πραγματικά δεν λέει με τίποτα να πέσει η μπαταρία. Δεν κατεβαίνει ούτε γραμμή. Με το ζόρι. Πριν στην κυριολεξία έπεφτε συνεχώς. Επίσης πλέον δεν ζεσταίνεται καθόλου το κινητό. Καμία σχέση με πριν. Ειλικρινά δεν το περίμενα με τίποτα. Έκατσε κουτί. 

Πάντως επειδή είχα συνεχώς samsung πιο πριν και δεν γνωρίζω αλλά είναι ιδέα μου ή νομίζω πως η Apple διορθώνει νωρίτερα προβλήματα που ανακύπτουν με τις ενημερώσεις; Θυμάμαι με samsung, για να διορθωθεί κάτι έπρεπε να περάσει πολύς καιρός και μέναμε αρκετοί κάτοχοι συσκευών της με προβληματικές συμπεριφορές για πολύ καιρό. Στο μήλο έχω την εντύπωση πως βγαίνουν πιο εύκολα αναβαθμίσεις εμβόλιμες που λύνουν θέματα. 

Αναβαθμίσεις δεν γίνονται αν κατάλαβα καλά κάθε μήνα έτσι; όπως λέμε δηλαδή στην samsung ας πούμε, Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου ασφαλείας; Στο μήλο είναι αναβαθμίσεις για όταν χρειαστεί κάτι να επιλυθεί; Δεν έχει κενά όπως το android που τα καλύπτουν οι εταιρείες με μηνιαίες αναβαθμίσεις; 

Εχω την εντυπωση οτι βγαινουν κανονικα, κατεβαινουν και εγκαθιστανται αλλα δεν τις παιρνουμε χαμπαρι... Γενικα με αυτα η Apple δεν παιζει.

Αν δεις, στις ρυθμισεις και στις ενημερωσεις λογισμικου, υπαρχει οι αυτοματες ενημερωσεις.. Αν τις εχεις ενεργες , ολα καλα δεν καταλαβαινεις τιποτα.. αν τις απενεργοποιησεις εμφανιζονται 2 ρυθμισεις απο κατω (αυτοματη ληψη και αυτοματες ενημερωσεις αρχειων συστηματος) 

Εγω παντα απενεργοποιω τις αυτοματες ενημερωσεις και εχω ενεργη την αυτοματη ληψη (για πιο γρηγορη εγκατασταση οταν θελω να την κανω) και επισης ενεργες τις ενημερωσεις αρχειων συστηματος..

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, harris231 είπε

H apple διορθώνει με ταχύτητα ρεκόρ τα bugs και τα κενά ασφαλείας. Δεν δίνει τακτικά updates οπώς λες κάθε μηνα κτλ. αλλά αν παρουσιαστεί το οτιδήποτε σε λίγες μέρες έχεις update. 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, petran1790 είπε

Εχω την εντυπωση οτι βγαινουν κανονικα, κατεβαινουν και εγκαθιστανται αλλα δεν τις παιρνουμε χαμπαρι... Γενικα με αυτα η Apple δεν παιζει.

Αν δεις, στις ρυθμισεις και στις ενημερωσεις λογισμικου, υπαρχει οι αυτοματες ενημερωσεις.. Αν τις εχεις ενεργες , ολα καλα δεν καταλαβαινεις τιποτα.. αν τις απενεργοποιησεις εμφανιζονται 2 ρυθμισεις απο κατω (αυτοματη ληψη και αυτοματες ενημερωσεις αρχειων συστηματος) 

Εγω παντα απενεργοποιω τις αυτοματες ενημερωσεις και εχω ενεργη την αυτοματη ληψη (για πιο γρηγορη εγκατασταση οταν θελω να την κανω) και επισης ενεργες τις ενημερωσεις αρχειων συστηματος..

Έχει γίνει τόσο smooth και σταθερό που σκέφτομαι ειλικρινά να ακυρώσω την παραγγελία του 17. Είναι σαν να ήρθε καινούριο τηλέφωνο στα χέρια μου. Καινούριο είναι βέβαια καθώς από τον Μάιο το έχω αλλά περίμενα την υπηρεσία RCS για να το ενεργοποιήσω αλλά η μπαταρία και η θερμότητα ήταν μελανά σημεία το 20ήμερο που το δούλευα. 

Δεν έχει πέσει καλύτερο τηλέφωνο στα χέρια μου. Τέτοια διαχείριση μπαταρίας δεν είχα ποτέ. Δεν κάνω πλάκα. Πλέον κρύο το τηλέφωνο ή απλά χλιαρό. Δεν το περίμενα ίσως και για αυτό ενθουσιάστηκα τόσο. Αιφνιδιάστηκα. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/9/2025 στις 7:31 ΜΜ, Blown_gasket είπε

Έμενα έφτιαξε μόνο του σήμερα, πήγα να γράψω μήνυμα και υπήρχε! Ότι να ναι! 😂

Ακριβώς το ίδιο και στο δικό μου. Διορθώθηκε, χωρίς να κάνω κάτι παραπάνω και χωρίς κάποιο update...

Τέλος καλό...

Δημοσ.

Σε 14pro max, όταν έρχονται ειδοποιήσεις για την προπόνηση στα AirPods από το ρολόι, ενώ πριν ήταν κανονικά στα ελληνικά, πλέον στο 26 απλά λέει τα γράμματα ένα-ένα..... 

Και σε άλλες ειδοποιήσεις νομίζω ισχύει εκτός προπόνησης.

Δημοσ.

Όταν χρησιμοποιώ κάποια εφαρμογή που παίζει στο background (Spotify, YouTube κτλπ) παρατηρώ ότι σταματάει η αναπαραγωγή στα ξαφνικά αν μεταφερθώ από εφαρμογή σε εφαρμογή ή αν μεταβώ στην αρχή οθόνη. Είναι bug του νέου iOS;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε

Όταν χρησιμοποιώ κάποια εφαρμογή που παίζει στο background (Spotify, YouTube κτλπ) παρατηρώ ότι σταματάει η αναπαραγωγή στα ξαφνικά αν μεταφερθώ από εφαρμογή σε εφαρμογή ή αν μεταβώ στην αρχή οθόνη. Είναι bug του νέου iOS;

Και δε εμενα συνεβη χθές πολλές φορές ενώ επαιζε Twich στο background. Μάλλον ακόμα ένα bug ανάμεσα στα πολλά..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koutsis είπε

Και δε εμενα συνεβη χθές πολλές φορές ενώ επαιζε Twich στο background. Μάλλον ακόμα ένα bug ανάμεσα στα πολλά..

Είναι και τέρμα εκνευριστικό γιατί πρέπει να κατεβάζεις το κέντρο ελέγχου και να πατάς το play.

Ελπίζω να το φτιάξουν σύντομα γιατί στην έκδοση 26.0.0 ήταν μια χαρά, μετά άρχισε το πρόβλημα. 

• Like 1
Δημοσ.
19 hours ago, Sherlock_7 said:

Αν παίζει το YouTube music και κάνω ελαχιστοποίηση το facebook και μόνο κάνει παύση η μουσική. Σε iPhone 16 σε 17 και στο iPad Pro με περασμένη την 26.01

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...