Sherlock_7 Δημοσ. Κυριακή στις 11:31 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:31 μμ Ποιος χρησιμοποιεί ακόμα PIN για τη SIM του;
freestyoler93 Δημοσ. Κυριακή στις 11:40 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:40 μμ Να ρωτησω κατι ασχετο..Τι γλωσσα εχετε βαλει ελληνικα ή αγγλικα?Παντα ειχα ελληνικα αλλα μου φαινεται τα αγγλικα δειχνουν πιο ωραια
Super Moderators billdanos Δημοσ. Δευτέρα στις 09:36 πμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 09:36 πμ 9 ώρες πριν, freestyoler93 είπε Να ρωτησω κατι ασχετο..Τι γλωσσα εχετε βαλει ελληνικα ή αγγλικα?Παντα ειχα ελληνικα αλλα μου φαινεται τα αγγλικα δειχνουν πιο ωραια Προφανώς και δείχνουν πιο ωραία τα αγγλικά σε οποιοδήποτε μενού ηλεκτρονικής συσκευής. Και είναι λογικό μιας και τα λειτουργικά με τα μενού και τα κουμπιά κλπ είναι σχεδιασμένα με βάση τους αγγλικούς χαρακτήρες. Όταν μπαίνουν στη μέση οι μεταφράσεις αλλάζουν όλα μιας και το μήκος των λέξεων είναι διαφορετικό, πολλές φορές μια λέξη μεταφράζεται σε περισσότερες στα Ελληνικά, η γραμματοσειρά είναι διαφορετική, με αποτέλεσμα να φαίνονται όλα χάλια ή ακόμη χειρότερα να μη χωράνε να εμφανιστούν ολόκληρες οι λέξεις (Χαμήλ. Μπαταρ... 😛 ). Άσε που πολλές φορές επίσης οι μεταφράσεις στα Ελληνικά και ειδικά σε πιο advanced μενού κλπ με κάνουν να μην καταλαβαίνω ποια ακριβώς ρύθμιση είναι... Δεν υπάρχει πουθενά ελληνικό μενού σε καμία από τις συσκευές μου, εκτός από αυτές που χρησιμοποιεί η μάνα μου στο χωριό... 3
gabrielazar Δημοσ. Δευτέρα στις 08:54 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:54 μμ Καλησπέρα , έπειτα από αναβάθμιση στο 26.0.1 σε iPhone 15 pro, το μικρόφωνο δεν λειτουργεί όπως πρέπει. Δηλαδή ακούγεται η φωνή με πολύ θόρυβο και χαμηλά ,αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο θέμα ;
Vaswww Δημοσ. Δευτέρα στις 11:03 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 11:03 μμ Τελικά βλέπω τα bugs συνεχίζονται ακόμα και με αναβάθμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα