Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχει καποιος να μου προτεινει μηχανικο/εταιρεια που κανει ανακαινιση για να παρω προσφορα για ανακαινιση διαμερισματος στην Αθηνα/ιδανικα βόρεια; Καποιος δοκιμασμενος θα ηταν το καλυτερο, ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν θα έμπλεκα με τέτοιες εταιρίες που δίνουν εγγυηση το πολύ 5 χρόνια λες και ένα πλακάκι ή μια πόρτα αλουμινίου έχει μόνο τόση εγγύηση ότι δεν θα πάθει κάτι. 

Επίσης ακόμα και σε γραπτές προσφορές δεν θα είσαι σίγουρος ότι θα τα τηρήσουν από άποψη ποιότητας υλικών και καλών τεχνιτών 

Ίσως βγει λίγο παραπάνω χωρίς να είναι απαραίτητο αλλά θα διάλεγα εγώ υλικά και τεχνίτες ανά ειδικότητα που ξέρω ή μου έχουν συστήσει. 

Είναι πιο μπελάς αλλά νομίζω πιο καλή λύση 

Καθαρά προσωπική άποψη. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.

ναι συνεργαστηκα σε ενα εργο τους.

Το αφεντικο εχει δικα του συνεργεια δηλαδη ανθρωπους που δουλευουν μαζι του ετσι και αλλιως και καλυπτει ακομα και εκτος Αττικης. Προφανως η καθε τετοια εταιρια θα προσφερει καποια υλικα λυσεις αλλα οι συγκεκριμμενοι μπορουν να δουλεψουν και με δικα σου υλικα.

Τωρα για τα οικονομικα δε ξερω (αν και ειδα κατι τιμες στο σαιτ τους) αλλα ξερω οτι ειχαν αρκετες δουλειες

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, vamvakoolas said:

ναι συνεργαστηκα σε ενα εργο τους.

Το αφεντικο εχει δικα του συνεργεια δηλαδη ανθρωπους που δουλευουν μαζι του ετσι και αλλιως και καλυπτει ακομα και εκτος Αττικης. Προφανως η καθε τετοια εταιρια θα προσφερει καποια υλικα λυσεις αλλα οι συγκεκριμμενοι μπορουν να δουλεψουν και με δικα σου υλικα.

Τωρα για τα οικονομικα δε ξερω (αν και ειδα κατι τιμες στο σαιτ τους) αλλα ξερω οτι ειχαν αρκετες δουλειες

Οκ ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...