Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 45 λεπτά πριν, comfuzio είπε Το call screening δεν παίζει Ελλάδα, τουλάχιστον στις beta που το είχα έπρεπε όχι μόνο να αλλάξω γλώσσα στα Αγγλικά αλλά και region σε Αμερική. Δεν μου αρέσει αυτό που δεν παίρνουμε χαρακτηριστικά και εδώ ενώ το πληρώνουμε και ακριβότερο. Το πληρώνεις ακριβότερα λόγω 24% ΦΠΑ. Για αυτό έχουμε κοντινές τιμές με Ιταλία που έχει 22%. Αναφορά σε κείμενο 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 15 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 15 ώρες 36 λεπτά πριν, freegr είπε Το Siri εξακολουθεί να μην μιλάει ελληνικά όποτε χρειαζόμαστε άλλη εφαρμογή ενώ δεν βλρρ ες πω τίποτα για τον ήχο που να βελτιώνει την ακουστική Μην κουράζεσαι τόσο ώστε να γράφεις ψιλό άσχετα σχόλια βρε! 😛 1
koutsis Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) Επιτέλους πλήρης call history για κάθε επαφή! Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από koutsis 5 2
giorgosaero Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Έτσι γίνονται οι αναβαθμίσεις. Όλα τα μοντέλα ταυτόχρονα παντού είτε έχεις νέα συσκευή είτε 6 χρονων. Οχι σαν κάποιες άλλες που τις δίνουν ανάλογα την χώρα , την συσκευή ή με τεράστια καθυστέρηση 1 έτους και.... 10 5
dogkon Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Κατέβηκε σε λιγότερο από 2ώρες. Πρώτη εντύπωση πολύ όμορφο έδωσε αέρα καινούργιου στο 14 pro max. Θα πάρει λίγες μέρες να το συνηθίσω. 4
alfaeffe Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 8 λεπτά πριν, koutsis είπε Επιτέλους πλήρης call history για κάθε επαφή! Ινοβεσιο?? 3 1
MontzOlee Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Ερώτηση κρίσης επειδή πήρα πρόσφατα καινούργιο αμάξι με apple car play Στο αμάξι πως περνάει ; Αρκεί να κατεβάσουμε το νέο λογισμικό στο κινητό ;
somt Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μόλις τώρα, MontzOlee είπε Ερώτηση κρίσης επειδή πήρα πρόσφατα καινούργιο αμάξι με apple car play Στο αμάξι πως περνάει ; Αρκεί να κατεβάσουμε το νέο λογισμικό στο κινητό ; στο αμάξι δεν κάνεις τίποτα.
XSpectre1 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Το call screening δεν παίζει Ελλάδα, τουλάχιστον στις beta που το είχα έπρεπε όχι μόνο να αλλάξω γλώσσα στα Αγγλικά αλλά και region σε Αμερική. Δεν μου αρέσει αυτό που δεν παίρνουμε χαρακτηριστικά και εδώ ενώ το πληρώνουμε και ακριβότερο. Δεν χρειάζεται να ταξιδεύεις τόσο μακριά. Πας στην γειτονική Τουρκία και είσαι κομπλέ
SabotazNic Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 26 λεπτά πριν, koutsis είπε Επιτέλους πλήρης call history για κάθε επαφή! Στις 15:27 είπες κάποια γκάφα και μετά σε έψαχνε 😛 Αντε, κάτι χρόνια το έχουμε εμείς στο android 😈 1
koutsis Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Στις 15:27 είπες κάποια γκάφα και μετά σε έψαχνε 😛 Αντε, κάτι χρόνια το έχουμε εμείς στο android 😈 Φίλε μου το ξέρω ότι το είχατε στο android. Εγώ μιλάω για το ios 26
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 32 λεπτά πριν, koutsis είπε Επιτέλους πλήρης call history για κάθε επαφή! Επιτέλους! Από τα λίγα πράγματα που μου έχουν λείψει από Galaxy S9 είναι η πολύ καλύτερη διαχείριση επαφών/κλήσεων. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί άργησαν τόσο... 1
comfuzio Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 hour ago, XSpectre1 said: Δεν χρειάζεται να ταξιδεύεις τόσο μακριά. Πας στην γειτονική Τουρκία και είσαι κομπλέ Τι παίζει σαν region και στους γείτονες; Πω τι προσβόλα είναι αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα