Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην γκρινιάζετε... Το iOS 26 όσον αφορά το γραφιστικό του είναι αντικειμενικά πολύ όμορφο και είναι ένα design το οποίο θα κάνει λίγο καιρό μέχρι οι καταναλωτές να το συνηθίσουν... Θα δείτε, όπως και μετά από κάθε μεγάλη αισθητική τροποποίηση, πάντα το θεωρούμε σαν golden standard. Η Apple κάνει αρκετά "λάθη" ναι αλλά σε τέτοια θέματα ακόμα δεν έχει χάσει την αισθητική της. 

• Like 7
  • Haha 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, hdtess33 είπε

Το circle to search (visual intelligence) λειτουργεί? Δεν το βρήκα 

Αν τραβήξεις screenshot κάτι και το ανοίξεις λειτουργεί 

Αναφορά σε κείμενο

image.png.ad53aa4440e8f89301e111fea5a5def0.png

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sved είπε

Μην γκρινιάζετε... Το iOS 26 όσον αφορά το γραφιστικό του είναι αντικειμενικά πολύ όμορφο και είναι ένα design το οποίο θα κάνει λίγο καιρό μέχρι οι καταναλωτές να το συνηθίσουν... Θα δείτε, όπως και μετά από κάθε μεγάλη αισθητική τροποποίηση, πάντα το θεωρούμε σαν golden standard. Η Apple κάνει αρκετά "λάθη" ναι αλλά σε τέτοια θέματα ακόμα δεν έχει χάσει την αισθητική της. 

Είναι όντως πολύ όμορφο στο μάτι σε σημείο που το UI7 του S25 μου φαίνεται Β.

Προσωπική άποψη πάντα.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Αν τραβήξεις screenshot κάτι και το ανοίξεις λειτουργεί 

Τραβάω screenshot , αλλά δεν μου το βγάζει . Μου βγάζει σαν επιλογές περικοπη  και κλιμάκωση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, hdtess33 είπε

Τραβάω screenshot , αλλά δεν μου το βγάζει . Μου βγάζει σαν επιλογές περικοπη  και κλιμάκωση 

Έχεις ενεργοποιήσει το Apple Intelligence στα Settings;

Δεν ξέρω μήπως ξέρει κάποιος άλλος. Έμενα έπαιξε χωρίς να κάνω κάτι. Έβγαλα Screen και κύκλωσα σημείο που ήθελα. 
Δεν νομίζω ότι θα μου χρειαστεί αλλά καλό να υπάρχει για την 1 φορά στο τόσο. 

Επεξ/σία από Dimitris_1981
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Έχεις ενεργοποιήσει το Apple Intelligence στα Settings;

Δεν ξέρω μήπως ξέρει κάποιος άλλος. Έμενα έπαιξε χωρίς να κάνω κάτι. Έβγαλα Screen και κύκλωσα σημείο που ήθελα. 
Δεν νομίζω ότι θα μου χρειαστεί αλλά καλό να υπάρχει για την 1 φορά στο τόσο. 

Είχα την γλώσσα του iPhone στα ελληνικά , δεν υποστηρίζει την λειτουργία του Apple Intelligence σε αυτήν την περίπτωση . Την άλλαξα στα αγγλικά και γράφει ότι κάνει download τις υπηρεσίες . 

σε android ήταν πολύ πιο intuitive 

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι στιγμής πάντως το Liquid Glass είναι πολύ όμορφο, πολύ φρέσκο (καμία σχέση με τις συγκρίσεις με λειτουργικά προ δεκαετίας), σε κάνει να νιώθεις ότι έχεις καινούρια συσκευή.

Προσωπικά ποτέ δεν περνάω beta iOS, ούτε βλέπω videos στο YouTube για να έχω σφαιρική άποψη όταν γίνεται το official release. Η δουλειά που έχουν ρίξει με έχει αφήσει άφωνο! Μιλάμε για ολικό overhaul του λειτουργικού (σε όλες τις  συσκευές)!!

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετω το πληθος! Αν και εχω στειλει κ στο community στην apple, σε iphone 14 pro να ξερετε 2 φορες περαστηκε το update του ios 26 και τις 2 περιπτωσεις εβλεπα error "δεν υπαρχει sim" - εκανα reset τα δικτυακα, update της κοσμοτε τα settings και ενω παρατηρουσα οτι κατι βλεπει σαν sim, δεν την αναγνωριζε στο τελος. Αυτο και με sim cosmote & vodafone! Οποτε αφου ειδα κ αποειδα κατεβασα itunes μπηκα εδω: https://ipsw.me/product/iPhone 

Κατεβασα το αντιστοιχο signed fw και εκανα restore την 18.6.2. Ευτυχως το icloud μας εσωσε. Το sync με την συγκεκριμενη backup ρυθμιση ειναι σε αλλο level. Οποτε προσεχετε με το update!

Επεξ/σία από MasterKing2019
ορθογραφια
Δημοσ.
9 ώρες πριν, markos9 είπε

Με μπέρδεψε λίγο αυτό... δλδ, αυτό το κάνει καλύτερα η χειρότερα; 

Σε τι βοήθεια; 

9 ώρες πριν, Jmanol000 είπε

Το iOS 16 και το 17 είχαν βγει νωρίτερα νομίζω αλλά δεν είμαι σίγουρος 

Μειώνει λίγο το εφέ αλλά δεν χρειάζεται γιατί η Apple ήδη το έχει μειώσει αρκετά και είναι πολύ πιο λειτουργικό 

9 ώρες πριν, iNK είπε

Βοηθάει στην αντίθεση, για άτομα με προβλήματα όρασης που δεν βγάζουν τα γράμματα όταν δεν υπάρχει αντίθεση με το background.

Βασικα αυτό που κάνει είναι οτι αφαιρεί όλες τις διαφάνειες απο το λειτουργικό. Σε κάποιους που δεν ερέσει αυτό το εφέ είναι χρήσιμο...

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι στιγμής έχω αντιμετωπίσει κάποια Bug. Επίσης μόλις δοκίμασα το Live Translation με τα AirPods Pro 2 (USB-C). Λειτουργεί καλύτερα από ότι περίμενα, δεν είναι τέλειο καθώς είναι σε Beta και υποστηρίζει μόνο τις παρακάτω γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά. 

Λειτουργεί σωστά αν κάνεις συζήτηση σε νορμάλ ρυθμό με κάποιο άτομο, αν αρχίσει ο άλλος να μιλάει γρήγορα, αργεί να ανταποκριθεί, μεταφράζει αλλά μπορεί να χάσει κάποιες λέξεις και να σου μεταφράσει την συνομιλία με κάποια καθυστέρηση. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Έβαλα το iOS 26 και αμεσωσ Μετά έκανα την πρώτη φόρτιση.  Και ενώ μέχρι χθες σε κάθε φόρτιση το κινητό μου έκαιγε, κυριολεκτικά , σήμερα ομωσ άψογο. Θερμοκρασίες Νόρμαλ. Μακάρι να έφτιαξαν κάτι. +1 από εμένα. 

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, calico είπε

Θετικό αυτό. Ωστόσο δεν καταλάβαινα φίλο που μου έλεγε ότι στο iphone 13 είναι αρκετά 4 gb ram.Αν είναι αρκετά γιατί το 17 pro Maxi έχει 12gb ? 

Ειναι απλο. Πάρε ενα iPhone με 4GB RAM και δες αν κολλάει ή αν όλα είναι smooth. Αν είναι smooth τότε είναι αρκετά. Το κάθε κινητό από την Apple έχει 6 χρόνια αναβαθμίσεις λειτουργικού (άρα και προβλεπόμενο χρόνο ζωής). Το iPhone 13 είναι μέχρι το 2027 και iphone 17 pro max είναι μεχρι το 2031. Επιπλέον το 17 pro max τραβάει raw βίντεο και μπορεί να το επεξεργαστείς στο κινητό, άρα θέλει και παραπάνω ram από τα απλά μοντέλα. Το ίδιο και το 17 pro και αλλά… Πάρε πχ ένα Android με 4GB ram και βάλτο δίπλα δίπλα να δεις συμπεριφορά. Εκεί θα καταλάβεις ότι οι αριθμοί δε λένε την αλήθεια.

Η Apple έχει τη λογική της. Δε συμφωνώ πάντα, αλλά έχει λογική σε ότι κάνει και δεν είναι συνηθως κάτι ρηχό, όπως πχ «να κονομήσουμε περισσότερα από τους πελάτες». Προφανώς κοιτάνε τα κέρδη, σαν κάθε άλλη εταιρεία, αλλά δεν είναι αυτό. Χτίζει οικοσύστημα και σταθερό πελατολόγιο.  

Να κάνω και εγώ το σχόλιό μου για το θέμα: Αισθητικά μου αρέσει. Λειτουργικά μου αρέσει. Κάνει το κινητό να μοιάζει ότι είναι πιο μπροστά από την εποχή του. Σαν λειτουργίες έχουν βάλει αρκετά νέα πράγματα και θέλει ψάξιμο από τον παλιό χρήστη. Ο νέο χρήστης θα το μάθει από την αρχή, οπότε δεν υπάρχει κάποιο θέμα. 

Αν και δεν είναι εδώ το κατάλληλο νήμα, να πω ότι η μόνη ένστασή μου είναι που χάλασαν το launcher των εφαρμογών σε MacOS. Το έκαναν για απλούς χρήστες και ξέχασαν εκείνους που ήταν λίγο πιο advanced και είχαν οργανωσει τις εφαρμογές σε φακέλλους πχ media creation, office κτλ. Προσωπικά με χάλασε πάρα πολύ. Ελπίζω να τους κράξουν να το επαναφέρουν. 
Σε iPhone δε με χάλασε τίποτα. Είναι φρέσκια εμφάνιση και βελτιωμένη λειτουργικότητα. Τα μικρο-bugs (αν και μέχρι στιγμής δε βρήκα κάτι) υπήρχαν σε κάθε νέα έκδοση και θα διορθωθούν.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adminaros είπε

Έβαλα το iOS 26 και αμεσωσ Μετά έκανα την πρώτη φόρτιση.  Και ενώ μέχρι χθες σε κάθε φόρτιση το κινητό μου έκαιγε, κυριολεκτικά , σήμερα ομωσ άψογο. Θερμοκρασίες Νόρμαλ. Μακάρι να έφτιαξαν κάτι. +1 από εμένα. 

Καλησπερα! Εννοεις πως μετα την εγκατάσταση του 26 δεν ζεματάει πια; Γιατι η αληθεια ειναι πως οταν το βαζω για φορτισμα το λυπαται η ψυχη μου το δικο μου, και το αφηνω οσο πιο ησυχο!

Ποιο μοντελο έχεις, αν επιτρέπεται; 

Δημοσ.

Ρε παιδιά μόνο εμένα ζεσταίνεται το κινητό με απλή χρήση με το νέο λογισμικό ? iPhone 16 pro είναι 

1 ώρα πριν, sved είπε

Καλά πάτα μόλις βγει κάτι νέο ο κόσμος κράζει 

56 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Μέχρι στιγμής πάντως το Liquid Glass είναι πολύ όμορφο, πολύ φρέσκο (καμία σχέση με τις συγκρίσεις με λειτουργικά προ δεκαετίας), σε κάνει να νιώθεις ότι έχεις καινούρια συσκευή.

Προσωπικά ποτέ δεν περνάω beta iOS, ούτε βλέπω videos στο YouTube για να έχω σφαιρική άποψη όταν γίνεται το official release. Η δουλειά που έχουν ρίξει με έχει αφήσει άφωνο! Μιλάμε για ολικό overhaul του λειτουργικού (σε όλες τις  συσκευές)!!

Είναι απίστευτα όμορφο τελικά όντως αλλά δεν ξέρω αν φταίει ότι μόλις το έκανα το update είχα κάποια bugs και το 16 pro μου ζεσταίνεται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...