giorgosaero Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 59 λεπτά πριν, digitalarchive είπε ολα αλφαδι ψηλε μου Εσύ δεν είσαι στο διπλανό θέμα με τις προπαραγγελίες και έχετε πάρει με την σειρά τα καταστήματα για το αν θα παραλάβετε day one τα κινητά σας; Αν δεν σου αρέσει το IOS γιατί μπήκες στον κόπο να το παραγγείλεις ; 1 2
digitalarchive Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, giorgosaero είπε Εσύ δεν είσαι στο διπλανό θέμα με τις προπαραγγελίες και έχετε πάρει με την σειρά τα καταστήματα για το αν θα παραλάβετε day one τα κινητά σας; Αν δεν σου αρέσει το IOS γιατί μπήκες στον κόπο να το παραγγείλεις ; Λογαριασμό θα δώσω ή απαγορεύεται η κριτική; Προφανώς, για να το έχω παραγγείλει, το χρειάζομαι για επαγγελματικούς λόγους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι και Android user. Επίσης, δεν έχω πάρει μαγαζιά με σειρά. Προπαράγγειλα, πλήρωσα και αναμένω. Αν εσένα σ’ αρέσει αυτό το μάτσο χάλι για λειτουργικό, πάω πάσο, αλλά ας είμαστε δίκαιοι και στα θετικά και στα αρνητικά. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από digitalarchive 1 1
giorgosaero Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 λεπτά πριν, digitalarchive είπε λογαριασμο θα δωσω η απαγωρευεται η κριτικη; α καταλάβα, μιλάω με παιδάκι. Έχεις δίκαιο....καλή συνέχεια.....
digitalarchive Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μόλις τώρα, giorgosaero είπε α καταλάβα, μιλάω με παιδάκι. Έχεις δίκαιο....καλή συνέχεια..... σίγουρα παιδακι που παιρνω απο day 1 το πρωτο iPhone και απο πριν χρήστης PowerBook... μαλλον δεν ειμαι στο οικοσυστημα απο αρκετα παλια. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 6 ώρες 4 λεπτά πριν, digitalarchive είπε λογαριασμο θα δωσω η απαγορευεται η κριτικη. προφανως για να το εχω παραγκειλει το χρειαζομαι για επαγγελματικους λόγους αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειμαι και Android user; επισης δεν εχω παρει μαγαζια με σειρά . προπαραάγκειλα πληρωσα και αναμένω. αν εσενα σαρεσει αυτο μάτσο χάλι για λειτουργικο παω πασο αλλα ας ειμαστε δικαιοι και στα θετικα και στα αρνητικά. Ε αυτό λέμε τόσα χρόνια. Για επαγγελματικούς λόγους είναι μονοπώλιο η Apple! Για τα υπόλοιπα παιδιαρίσματα της νεανικής ζωής υπάρχει το Android... 😛 1 2
digitalarchive Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μόλις τώρα, billdanos είπε Ε αυτό λέμε τόσα χρόνια. Για επαγγελματικούς λόγους είναι μονοπώλιο η Apple! Για τα υπόλοιπα παιδιαρίσματα της νεανικής ζωής υπάρχει το Android... 😛 σε καποια πραγματα ειναι αξεπέρσταστη, αλλα ενταξει πρωσοπικα φετος το λειτουργικο απο περυσι μου φενεται σχεδιαστικα να παραπέει. σε συνδιασμο με τα EU regulations πολλα φιτουρς δεν λειτουργουν και το οικοσύστημα σπάει. χρησιμοποιω και τις 2 συσκευες και μαρεσουν και οι 2 εξισου αλλα μαρεσει καλυτερα το android σε καποια σημεια.
TiPsY4 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Asevastos είπε Μου κάνει πολύ κακή εντύπωση ότι πλέον στο Safari χρειάζονται δύο taps για να ανοίξεις τις καρτέλες 🥴 Settings > Apps > Safari κάπου στη μέση έχει τα tabs, άμα το αλλάξεις σε bottom/top φτιάχνει όπως πριν Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από TiPsY4 1
dngtr67 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, Huruduru είπε Το αντίθετο. Η Apple δίνει πλέον επιλογές να παραμετροποιήσεις την εμφάνιση του κινητού σου όπως θες. Αν τώρα μερικοί το κάνουν έκτρωμα είναι άλλο θέμα. Ο μινιμαλισμός ήταν καιρός να πεθάνει, ότι πιο βαρετό υπήρξε. Επιτέλους έχουμε μία μίξη μινιμαλισμού με σκευομορφισμού. Πολύ καλό φαίνεται
apostolisd Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 5 hours ago, Huruduru said: Μέχρι στιγμής έχω αντιμετωπίσει κάποια Bug. Επίσης μόλις δοκίμασα το Live Translation με τα AirPods Pro 2 (USB-C). Λειτουργεί καλύτερα από ότι περίμενα, δεν είναι τέλειο καθώς είναι σε Beta και υποστηρίζει μόνο τις παρακάτω γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά. Λειτουργεί σωστά αν κάνεις συζήτηση σε νορμάλ ρυθμό με κάποιο άτομο, αν αρχίσει ο άλλος να μιλάει γρήγορα, αργεί να ανταποκριθεί, μεταφράζει αλλά μπορεί να χάσει κάποιες λέξεις και να σου μεταφράσει την συνομιλία με κάποια καθυστέρηση. Καλησπέρα, νόμιζα ότι δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα το Live translation; Επίσης σε ένα screenshot είχες γερμανικά, ούτε Γερμανία είναι διαθέσιμο σωστά;
hdtess33 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 2 ώρες πριν, goapad είπε αρα αμα αλλαξω τν γλωσσα στα αγγλικα θα δουλεψει? Σε εμένα δούλεψε , απλά όχι μόλις αλλάξεις την γλώσσα . Μετά από λίγο , γιατί ουσιαστικά τότε κατεβάζει το Apple Intelligence
dngtr67 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Με χαλάει η τάση στρογγυλοποίησης των εικονιδίων. Θεωρούσα πάντα τα τετράγωνα εικονίδια με ελαφρώς στρογγυλεμένες γωνίες του iPhone, ένα από τα δυνατά του σημεία, εμφανισιακά. Εύχομαι να τα επαναφέρουν στην προηγούμενη μορφή ή τουλάχιστον να μην την συνεχίσουν κι άλλο 1
Huruduru Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 38 λεπτά πριν, apostolisd είπε Καλησπέρα, νόμιζα ότι δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα το Live translation; Επίσης σε ένα screenshot είχες γερμανικά, ούτε Γερμανία είναι διαθέσιμο σωστά; Χρησιμοποιώ τουρκικό λογαριασμό στο AppStore και έτσι έχω πρόσβαση στις υπηρεσίες που μπλόκαρε η Ε.Ε. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα