kwstas321 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Elenakiii_96 είπε Σε iPhone 14αρι το απλό να το ρισκάρω ;;😅😅😅 ή θα φάω τα μούτρα μου ;; Εγω το εβαλα γιατι ειχα θεμα εδω και μηνες το πασίγνωστο προβλημα με το indexing της συσκευης μου σε μηνυματα/συνδέσμους κτλ…, εδω και 4 ωρες λειτουργουν ολα ρολοι, με καποια μικρο-λαγκαρισματα , τα οποια ολο και λιγοστευουν. Το μεγαλυτερο σοκ ειναι μπαταρια και η θερμοκρασια που αρνειται να ανεβει παρολο που το κινητο σετάρει πραγματα στο παρασκηνιο. Δηλαδη μετα τι θα γινει; Θα δουλευει μονιμα ρελαντι αναρωτιεμαι; Μπουμπούνα το! Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από kwstas321 1
ColdFusion Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Το έκανα εγκατάσταση στο iPhone 13 . Δείχνει να είναι οκ , χωρίς προβλήματα.
dfouryotis Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 15 hours ago, divnt said: Τι bugs παρατήρησες; (15PM) Πρωτη εμπειρία παω και μεγαλώνω το clock στο Lock Screen, και το εκανα τοσο μεγαλο που δεν διαβαζεται η ωρα γιατι κρυφτηκε πισω απο το wallpaper. Παω να το αλλαξω πισω και δε μαφηνει. Το κινητό γενικά είχε γίνει τοστιέρα μετά το update και η μπαταρία έπεφτε τέρμα γρήγορα. Τώρα δείχνει να έχει στρώσει λίγο Πολλά apps δεν έχουν κάνει update ακομα με αποτελεσμα να εμφανιζουν θεματα Animations θέλουν δουλειά δεν είναι όσο smooth οσο τα προηγουμενα Πολλές φορές λόγω του διάφανου "γυαλιού" το κείμενο δεν διαβάζεται (άνοιξα reduce contrast) Γενικά πολλά μπλιμπλικια που τρώνε resources χωρίς λόγο, καλό για το εφέ 1-2 μέρες αλλά κουράζει γρήγορα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα