Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Ρε παιδιά μόνο εμένα ζεσταίνεται το κινητό με απλή χρήση με το νέο λογισμικό ? iPhone 16 pro είναι 

Καλά πάτα μόλις βγει κάτι νέο ο κόσμος κράζει 

Είναι απίστευτα όμορφο τελικά όντως αλλά δεν ξέρω αν φταίει ότι μόλις το έκανα το update είχα κάποια bugs και το 16 pro μου ζεσταίνεται 

Κάθε φορά τα ίδια μετά από κάθε μεγάλο update...

Όταν κάνεις το update, η συσκευή σου για αρκετές ώρες μετά το restart κάνει indexing και άλλες διαδικασίες στο παρασκήνιο, που έχουν σαν αποτέλεσμα να ζεσταίνεται και προφανώς να πέφτει η μπαταρία γρήγορα.

Μετά από μερικές ώρες ή την επόμενη μέρα το αργότερό όλα θα είναι οκ. 

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Κάθε φορά τα ίδια μετά από κάθε μεγάλο update...

Όταν κάνεις το update, η συσκευή σου για αρκετές ώρες μετά το restart κάνει indexing και άλλες διαδικασίες στο παρασκήνιο, που έχουν σαν αποτέλεσμα να ζεσταίνεται και προφανώς να πέφτει η μπαταρία γρήγορα.

Μετά από μερικές ώρες ή την επόμενη μέρα το αργότερό όλα θα είναι οκ. 

Μακάρι ευχαριστώ . Εσύ είχες και τις beta καιρό πως σου φαίνεται το official release 

Δημοσ.

Πρώτη φορά στα χρονικά βλέπω το 13pro max να έχει stutters και κολλήματα. Έκανα 2 restart μπας και αλλά τα ίδια. Μάλλον κοιτάνε απλά να κάνουν πιο βαρύ το λειτουργικό για τις παλιές συσκευές να πουλήσουν νέες.

Μέχρι τώρα το αισθητικό είναι κάτι μεταξύ θολούρας - ομίχλης και περίεργου contrast στο κεντρικό screen. 

Το photo album έχει γίνει ακόμα χειρότερο απο οτι ήταν και δεν βλέπω να σε αφήνει να αφαιρέσεις τελείως κατηγορίες όπως people,shared albums,trips,media types κλπ κλπ αλλά ΜΟΝΟ reorder....

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Chocobo είπε

Πρώτη φορά στα χρονικά βλέπω το 13pro max να έχει stutters και κολλήματα. Έκανα 2 restart μπας και αλλά τα ίδια. Μάλλον κοιτάνε απλά να κάνουν πιο βαρύ το λειτουργικό για τις παλιές συσκευές να πουλήσουν νέες.

Μέχρι τώρα το αισθητικό είναι κάτι μεταξύ θολούρας - ομίχλης και περίεργου contrast στο κεντρικό screen. 

Το photo album έχει γίνει ακόμα χειρότερο απο οτι ήταν και δεν βλέπω να σε αφήνει να αφαιρέσεις τελείως κατηγορίες όπως people,shared albums,trips,media types κλπ κλπ αλλά ΜΟΝΟ reorder....

Σε κάποια σημεία είναι γρήγορο στο δικό μου 15 Pro και σε κάποια άλλα τρώει Stutters.. θα τα διορθώσουν κλασσικά στην 26.1. Μέχρι τότε, υπομονή.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Μακάρι ευχαριστώ . Εσύ είχες και τις beta καιρό πως σου φαίνεται το official release 

Ίδιο με τις 2 τελευταίες beta σχεδόν. Τα περισσότερα θέματα είχαν στρώσει εδώ και καιρό εκτός από μερικά apps που άργησαν να ενημερωθούν. 

• Like 1
Δημοσ.

Αξίζει σίγουρα για την αναβάθμιση στο CarPlay όπου το προηγμένο δεν είχε καν ρολόι. 
Κατά τα άλλα το έκανα με 18% μπαταρία και το πρώτο πράγμα που μου έβγαλε όταν τελείωσε ήταν «άγνωστος τύπος μπαταρίας» 😂

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Chocobo είπε

μπήκε και βγήκε μέσα σε 1 ώρα ,  έχω το ίδιο κινητό λες και γύρισε πίσω σε μια 5ετια , χάλια αργό κολλήματα τρελά, ,18.7 για πάντα ,  μόνο το εικονίδιο τις κάμερας φτάνει για να το αλλάξεις 

• Like 2
Δημοσ.

παιδια αυτο με τις κλησεις απο αγνωστους παιζει Ελλαδα-Ευρωπη ?

η με την αυτοματη μεταφραση απο Γερμανικα σε αγγλικα στα μηνύματα ?

• Haha 1
Δημοσ.

Το apple device σε win 11 ακομα δε την εμφανιζει την 26 γνωριζει κανεις γιατι;; Εκανα με wifi χτες τη 18,7 δε θελω με wifi να κανω τη 26 γ αυτο και δε πατησα μεσω wifi να μη εχω το κοκκινακι σημα μεχρι να τη κανω( λεω να περιμενω ) 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, hdtess33 είπε

Είχα την γλώσσα του iPhone στα ελληνικά , δεν υποστηρίζει την λειτουργία του Apple Intelligence σε αυτήν την περίπτωση . Την άλλαξα στα αγγλικά και γράφει ότι κάνει download τις υπηρεσίες . 

σε android ήταν πολύ πιο intuitive 

αρα αμα αλλαξω τν γλωσσα στα αγγλικα θα δουλεψει?

Δημοσ.

και εμενα αισθητικα μου κανει φτηνιαρικο Android.

φυσικα ολα τα παλια pro θα σέρνονται. αχρηστα visuals που μονο μινιμαλισμό δεν φέρνουν.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

και εμενα αισθητικα μου κανει φτηνιαρικο Android.

φυσικα ολα τα παλια pro θα σέρνονται. αχρηστα visuals που μονο μινιμαλισμό δεν φέρνουν.

Το αντίθετο. Η Apple δίνει πλέον επιλογές να παραμετροποιήσεις την εμφάνιση του κινητού σου όπως θες. Αν τώρα μερικοί το κάνουν έκτρωμα είναι άλλο θέμα. Ο μινιμαλισμός ήταν καιρός να πεθάνει, ότι πιο βαρετό υπήρξε. Επιτέλους έχουμε μία μίξη μινιμαλισμού με σκευομορφισμού. 

screenshotlockscreen.png.6861380b725eb1cec4ae6155abf9050d.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Huruduru είπε

Το αντίθετο. Η Apple δίνει πλέον επιλογές να παραμετροποιήσεις την εμφάνιση του κινητού σου όπως θες. Αν τώρα μερικοί το κάνουν έκτρωμα είναι άλλο θέμα. Ο μινιμαλισμός ήταν καιρός να πεθάνει, ότι πιο βαρετό υπήρξε. Επιτέλους έχουμε μία μίξη μινιμαλισμού με σκευομορφισμού. 

screenshotlockscreen.png.6861380b725eb1cec4ae6155abf9050d.png

κατεβασε μια και το Control Center να το δουμε την ωραια ομοιομορφια που εχει με τα ICONS κυκλικα ενώ το homescreen τα τετραγωνα.

σοβαρα τωρα το εχουν χαμενο το παιχνιδι απο τα αποδυτηρια.

σε μια αρκετα μεγαλη μεριδα του κοσμου δεν αρεσε το update.

+ οπως βλεπουμε ειδη μερικα iPhone σέρνονται. φαντάζομαι αυτα με τα 60hz τι κανουν η πως φένονται

Επεξ/σία από digitalarchive
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

κατεβασε μια και το Control Center να το δουμε την ωραια ομοιομορφια που εχει με τα ICONS κυκλικα ενώ το homescreen τα τετραγωνα.

σοβαρα τωρα το εχουν χαμενο το παιχνιδι απο τα αποδυτηρια.

σε μια αρκετα μεγαλη μεριδα του κοσμου δεν αρεσε το update.

+ οπως βλεπουμε ειδη μερικα iPhone σέρνονται. φαντάζομαι αυτα με τα 60hz τι κανουν η πως φένονται

screenshotcontrol.png.bdab990cfabc2e6ee949be76625363fc.pngscreenshothome.png.5714b50bc94341b4249488548dc3a0b7.png

Τα Icons στο Control Center ήταν ανέκαθεν κυκλικά με κάποια ορθογώνια να έχουν κυκλικές γωνίες. Απλά τώρα έκαναν τα ορθογώνια Pill Form. Για κάνε μια αναζήτηση να δεις τα σχόλια και τα παράπονα του κόσμου όταν έγινε η μετάβαση από iOS 6 σε 7. Οι ίδιες αντιδράσεις όπως τότε. Με την διαφορά ότι απέκτησε το UI τώρα χαρακτήρα.

Επεξ/σία από Huruduru
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...