dimoskoutr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Να πω την εμπειρία μου από χτες βράδυ που το έβαλα στο iPhone 14 Pro και στο iPad Pro m1. Στο iPhone δεν είδα ιδιαίτερες αλλαγές σε αυτά που κάνω, μόνο αισθητικά μου άρεσε πιο πολύ ως τώρα. Στο iPad Pro όμως με Magic Keyboard είναι άλλο μηχάνημα. Πριν το σύνδεσα και στην οθόνη στο σπίτι και δεν έχει καμία σχέση με πριν. Νιώθεις σχεδόν ότι έχεις έναν κανονικό υπολογιστή. Δεν λέω ότι θα αντικαταστήσει στα πάντα το Mac mini μου αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν το εβαλα στην εξωτερική οθόνη. Άντε ρε Microsoft βγάλε και μια φυσιολογική έκδοση office για iPadOs. Να μου πεις εδώ βγάζουν πετσοκομμένη έκδοση για macOS θα βγάλουν νορμαλ για iPad; 1
karamela693 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 40 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Να πω την εμπειρία μου από χτες βράδυ που το έβαλα στο iPhone 14 Pro και στο iPad Pro m1. Στο iPhone δεν είδα ιδιαίτερες αλλαγές σε αυτά που κάνω, μόνο αισθητικά μου άρεσε πιο πολύ ως τώρα. Στο iPad Pro όμως με Magic Keyboard είναι άλλο μηχάνημα. Πριν το σύνδεσα και στην οθόνη στο σπίτι και δεν έχει καμία σχέση με πριν. Νιώθεις σχεδόν ότι έχεις έναν κανονικό υπολογιστή. Δεν λέω ότι θα αντικαταστήσει στα πάντα το Mac mini μου αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν το εβαλα στην εξωτερική οθόνη. Άντε ρε Microsoft βγάλε και μια φυσιολογική έκδοση office για iPadOs. Να μου πεις εδώ βγάζουν πετσοκομμένη έκδοση για macOS θα βγάλουν νορμαλ για iPad; Μεγάλη κουβέντα αυτό που είπες για το office, αν υπήρχε κανονική μη πετσοκομμένη έκδοση για ipad θα καταργούσα τον υπολογιστή σε τεράστιο βαθμό, λόγω δουλειάς είμαι συνέχεια στο Outlook 365, η έκδοση για Ipad είναι το λιγότερο Basic και αναγκαστικά πρέπει να ανοίξω και υπολογιστή, τα ίδια και για Excel, PPT κλπ. που επίσης τα δουλεύω πολύ. Θα πλήρωνα άνετα και ένα 300αρι για να έχω φουλ Office στο Ipad.
chriskarta Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Λειτουργίες οκ... I guess... Όπως όλοι λένε το μακρύ και το κοντό τους, θα πω κι εγώ λοιπόν ότι το θέμα είναι άθλιο... Πέρα του ότι αισθάνομαι λες και έχω χρωματοψία (ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ), προφανώς και δεν είναι ωραίο γιατί είναι αδύνατο να αναπαράξεις το γυαλί σε ένα "θέμα"... Τα third party apps δε, όπως instagram, messenger, viber είναι ακόμα πιο άσχημα και φαίνεται ότι είναι εντελώς εκτός ο τόνος του "γυαλιού". Ακόμα και όταν γύρισα πίσω στα κλασσικά θέματα, τα third party apps κρατάνε την "γυαλάδα" και είναι πραγματικά λες και χρησιμοποιώ knock-off iPhone... Ούτε ειδικός στα χρώματα είμαι, ούτε γραφίστας/ζωγράφος/οτιναναιartist. Έχω μάτια και λογική συναίσθηση να καταλάβω ότι είναι μπλιαξ, ίου και φτου κακά. Σε iPhone 15 Pro όταν έχεις το battery saver η απόδοση είναι χειρότερη από ότι στην 18.7 . Ακόμα και χωρίς battery saver είναι πιο αργά τα περισσότερα animations με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ότι κολλάει το κινητό. Γκουντ τζομπ απλ.
atrias Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου σε ipad mini 5 να τολμήσω να το βάλω ή θα σέρνεται ;
Makis38 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Mr. billdanos, που πήγε το split view και το βολικότατο side over? Δεν δουλεύει όπως στην προηγούμενη έκδοση, δεν ξέρω εάν τα δούλευες… Δεν υπάρχουν, τα κατήργησε, τώρα το είδα, άσχημο αυτό. Multitasking με το νέο τρόπο και resize δεν (με) βολεύει καθόλου. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από Makis38
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Makis38 είπε Mr. billdanos, που πήγε το split view και το βολικότατο side over? Δεν δουλεύει όπως στην προηγούμενη έκδοση, δεν ξέρω εάν τα δούλευες… Δεν υπάρχουν, τα κατήργησε, τώρα το είδα, άσχημο αυτό. Multitasking με το νέο τρόπο και resize δεν (με) βολεύει καθόλου. Όχι δεν με βόλευαν οπότε δεν έχω άποψη μιας και δεν ασχολήθηκα συστηματικά με αυτά. Με το νέο σύστημα είμαι μια χαρά. Θέμα συνήθειας είναι. Και τώρα έχεις αρκετές επιλογές για την οργάνωση των παραθύρων στην οθόνη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα