bjj-p Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες βαλτε μια καμερα στα ρολογια να καταγραφει ολο το 24ωρο. Μπορεις ακομη και οταν βρει κινηση, δηλ την ωρα που θα ελεγχει καποιος τους μετρητες να εκφωνει το ηχογραφημενο μηνυμα που θελεις. πχ " Ο χωρος ειναι ιδιωτικος και καταγραφεται". Σιγουρα θα το σκεφτει καποιος να κανει λαμογια.
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 11 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 11 ώρες Είμαι σε ένα γκρουπ με ιδιοκτήτες στο fb και γράφουν και εκεί ότι γίνεται εκτεταμένη δολιοφθορά, μπαίνουν υπάλληλοι των εργολάβων στα σπίτια, σπάνε τις σφραγίδες και μετά κάνουν οι ίδιοι καταγγελίες για ρευματοκλοπή, προκειμένου να τσεπώσουν τις αμοιβές. Ψαχτείτε με δικηγόρο γενικά, μην το αφήνετε. 2
orgixmh Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Έχετε την υπογραφή του ελεγκτή, μία επίσκεψη σπίτι του θα κάνει τα πράγματα καλύτερα για όλους μας. 1
mike15 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 23 λεπτά πριν, bjj-p είπε βαλτε μια καμερα στα ρολογια να καταγραφει ολο το 24ωρο. Μπορεις ακομη και οταν βρει κινηση, δηλ την ωρα που θα ελεγχει καποιος τους μετρητες να εκφωνει το ηχογραφημενο μηνυμα που θελεις. πχ " Ο χωρος ειναι ιδιωτικος και καταγραφεται". Σιγουρα θα το σκεφτει καποιος να κανει λαμογια. την καμερα μπορεις να την παρακαμψεις,ριχνεις μια κουκουλα,κοβεις την τροφοδοσια ,η΄βαζεις ενα ρουχο η΄ ριχνεις σπρευ πανω της και τερμα.αυτος που παει εκει για δολιοφθορα σιγουρα το εχει προβλεψει. 1
bjj-p Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 λεπτό πριν, mike15 είπε την καμερα μπορεις να την παρακαμψεις,ριχνεις μια κουκουλα,κοβεις την τροφοδοσια ,η΄βαζεις ενα ρουχο η΄ ριχνεις σπρευ πανω της και τερμα.αυτος που παει εκει για δολιοφθορα σιγουρα το εχει προβλεψει. εχεις ομως καταγεγραμενο αυτον που το προκαλεσε, ειδοποιηση κινησης και αν ειναι καποιος σπιτι μπορει να παρεμβει αμεσα και σιγουρα αμεσο ελγχο για το πριν και το μετα. Επισης υπαρχουν καμερες και σημεια που δεν ειναι αμεσα ορατες. 1
Tlykog Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 9 ώρες πριν, mike15 είπε μπορεις να μου δωσεις λεπτομερειες τι σου εκανε? εχουμε ολοι στην πολυκατοικια ακριβως την ιδια απειλη για τον ιδιο λογο Έκοψε την σφραγίδα ασφαλείας και κάλεσε για έλεγχο... Εντελώς τυχαία ήταν και υπάλληλος του ΔΕΔΗΕ... 1
pontez2 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Καθαρά απο περιέργεια. Οσοι φάγατε αυτο το πρόστιμο, δικαιο ή άδικο, μετά απο πόσο καιρο σας ηρθε απο τον έλεγχο της ΔΕΔΔΗΕ? Γιατι έχω ακουσει απο γνωστο οτι πχ ο έλεγχος έγινε μετά απο 2 μηνες αφου του πηραν το ρολόι και το προστιμο του ηρθε μετά απο 6 μηνες 13 ώρες πριν, robot-man είπε Όπως βλέπετε δεν είναι μόνο ο ΔΕΔΔΗΕ. Υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα που τρώει από αυτή την υπόθεση. Φυσικά και δεν ειναι. Γενικά θα πρέπει να σκεφτειτε οτι ειμαστε ένα χρεοκοπημένο κράτος, που δηθεν έχουμε βγει απο τα μνημονια και μοιράζουμε υπερπλεονάσματα, αλλά ολα αυτά πρέπει να βγουν απο κάπου. Οπότε με προσχημα τη παραβατικότητα μιας μειοψηφίας πολιτων, θα τη πληρωσει και η πλειοψηφία γιατι έτσι. 1
Petros Electron Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Εγω θα τραβαω φωτογραφίες τακτικά που να φαίνονται οι σφραγίδες και η ένδειξη του μετρητή και θα ευελπιστώ οτι δεν πέσω θυμα δολιοφθοράς. Κατι αλλο δεν μπορω να κανω, κρεβάτι να βαλω να κοιμάμαι εκει διπλα στον μετρητή δεν γινεται..
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 10 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 10 ώρες 13 minutes ago, Petros Electron said: Εγω θα τραβαω φωτογραφίες τακτικά που να φαίνονται οι σφραγίδες και η ένδειξη του μετρητή και θα ευελπιστώ οτι δεν πέσω θυμα δολιοφθοράς. Κατι αλλο δεν μπορω να κανω, κρεβάτι να βαλω να κοιμάμαι εκει διπλα στον μετρητή δεν γινεται.. Υπάρχει κι άλλη λύση: φτιάχνεις μια μεταλλική κατασκευή γύρω από τον μετρητή με λουκέτο που θα το ξεκλειδώνεις κάθε φορά που έρχονται για μέτρηση. Όταν μετράνε θα τραβάς βίντεο και θα απαιτείς να αλλάζουν σφραγίδες, πράγμα που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν κάθε φορά. Μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος ότι πρόσβαση στο μετρητή θα έχουν μόνο όταν γίνεται μέτρηση και ποτέ άλλοτε.
Petros Electron Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Υπάρχει κι άλλη λύση: φτιάχνεις μια μεταλλική κατασκευή γύρω από τον μετρητή με λουκέτο που θα το ξεκλειδώνεις κάθε φορά που έρχονται για μέτρηση. Όταν μετράνε θα τραβάς βίντεο και θα απαιτείς να αλλάζουν σφραγίδες, πράγμα που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν κάθε φορά. To εχω σκεφτεί αλλα ειναι τοσο κολλητά ο ενας μετρητής με τον αλλον που δεν χωράει να βάλεις την κατασκευη. Και μιλαω για πολυκατοικίες. Για μονοκατοικίες εκει ναι, κατι μπορεις να κανεις.. Μονο σε συνεννόηση με όλους τους ενοίκους να γίνει μια ενιαία κατασκευη και να μην εχουν πρόσβαση σε άλλους τους μετρητες, αλλα και παλι ποιος θα συμφωνήσει, και πχ φωνάζω εγω έπειτα καποιον να κανει μια δουλεια για εμενα, και αυτός σπάει κάποιου άλλου τον μετρητή, μπλεκει το πράγμα μετα..
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 10 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 10 ώρες 5 minutes ago, Petros Electron said: To εχω σκεφτεί αλλα ειναι τοσο κολλητά ο ενας μετρητής με τον αλλον που δεν χωράει να βάλεις την κατασκευη. Και μιλαω για πολυκατοικίες. Για μονοκατοικίες εκει ναι, κατι μπορεις να κανεις.. Μονο σε συνεννόηση με όλους τους ενοίκους να γίνει μια ενιαία κατασκευη και να μην εχουν πρόσβαση σε άλλους τους μετρητες, αλλα και παλι ποιος θα συμφωνήσει, και πχ φωνάζω εγω έπειτα καποιον να κανει μια δουλεια για εμενα, και αυτός σπάει κάποιου άλλου τον μετρητή, μπλεκει το πράγμα μετα.. Όταν έρχονται για να μετρήσουν, παίρνουν μέτρηση από όλα τα ρολόγια. Οπότε θα συμφωνήσετε να τα κλειδώσετε όλα μαζί και θα έχετε οι ένοικοι κλειδιά για να ανοίγεται στον εργολάβο όποτε έρχεται. Μια φορά το μήνα δηλαδή. 1
pontez2 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Εντομεταξυ ολα αυτά επειδη δεν έχουμε εμπστοσύνη στη ΔΕΔΔΗΕ. Ειναι φοβερο αυτο που συμβαίνει σε αυτο το κράτος. 2
Petros Electron Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Όταν έρχονται για να μετρήσουν, παίρνουν μέτρηση από όλα τα ρολόγια. Οπότε θα συμφωνήσετε να τα κλειδώσετε όλα μαζί και θα έχετε οι ένοικοι κλειδιά για να ανοίγεται στον εργολάβο όποτε έρχεται. Μια φορά το μήνα δηλαδή. Εχεις απόλυτο δικιο εχει συζητηθεί αυτό σε συνέλευση, κάνεις δεν θελει να αναλάβει εδω διαχειριστή θέλαμε (εκπρόσωπο) γιατι ανέλαβε εταιρία διαχείρισης και έπρεπε να ορίσουμε κάποιον και κανείς δεν ήθελε να αναλάβει.. Τελικα ανελαβε καποιος, που ειναι ιδιοκτητης αλλα δεν μενει καν εδω!! Θα αναλάμβανα εγω αλλα δεν μπορώ γιατι δεν ειμαι εδω ολον τον χρόνο, χρειάζεται να λείπω κάποια διαστήματα εκτός.. Εντωμεταξύ σε εμας ειναι ολα χύμα.. Μετρητές, πινάκας ασανσέρ,πορτες απο αποθήκες εκτεθειμενες, συχνα τις παραβιάζουν και τις ανοίγουν.. μόνο τον λέβητα κλειδώνουν πάλι καλα, μην πάει εκει κανένας και μας ανατινάξει στον αέρα στο τελος..
kapafrelis Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 ώρα πριν, pontez2 είπε Καθαρά απο περιέργεια. Οσοι φάγατε αυτο το πρόστιμο, δικαιο ή άδικο, μετά απο πόσο καιρο σας ηρθε απο τον έλεγχο της ΔΕΔΔΗΕ? Περιπου 2-3 μήνες μετά το αρχικό χαρτί ότι ελέγχθηκε το ρολόι. 40 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Εγω θα τραβαω φωτογραφίες τακτικά που να φαίνονται οι σφραγίδες και η ένδειξη του μετρητή και θα ευελπιστώ οτι δεν πέσω θυμα δολιοφθοράς. Κατι αλλο δεν μπορω να κανω, κρεβάτι να βαλω να κοιμάμαι εκει διπλα στον μετρητή δεν γινεται.. Στην δικιά μου περίπτωση είχα φωτογραφία την σφραγίδα όταν νοίκιασα το σπιτι και ήταν η ίδια σφραγίδα όταν έγινε ο ελεγχος. Φυσικά το έστειλα σε όλους (ένσταση, ΡΑΕ, συνήγορος καταναλωτή κτλ). Δεν συγκινήθηκε κάποιος και απλά δεν απαντούσαν σε αυτό και το μόνο που έλεγαν είναι οτι διαπιστώθηκε ρευματοκλοπή. 3
Petros Electron Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 λεπτό πριν, kapafrelis είπε Στην δικιά μου περίπτωση είχα φωτογραφία την σφραγίδα όταν νοίκιασα το σπιτι και ήταν η ίδια σφραγίδα όταν έγινε ο ελεγχος. Φυσικά το έστειλα σε όλους (ένσταση, ΡΑΕ, συνήγορος καταναλωτή κτλ). Δεν συγκινήθηκε κάποιος και απλά δεν απαντούσαν σε αυτό και το μόνο που έλεγαν είναι οτι διαπιστώθηκε ρευματοκλοπή. Μάλιστα, οποτε συνοψίζοντας και εκει δεν μπορούμε να κάνουμε η να ισχυριστούμε κατι.. Έχουμε την ευθύνη για κατι που δεν ειναι μεσα στο σπιτι μας, και μπορεί ο οποιοσδήποτε κακοπροαίρετος είτε ειναι κρατικός υπάλληλος, είτε οχι, είτε ένας κακός γείτονας η κάποιος ξεκάρφωτος να το βανδαλισει και μετά να πληρώνουμε πρόστιμα και να μην μπορούμε έπειτα και να αποδείξουμε και τίποτα. Όποτε ειναι να μην σου τύχει.. τι άλλο να πω δεν ξερω.. 🤷♂️ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα