Arkin Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δεν στέκει όλο αυτό πάντως δεν κατηγορείς έτσι τον άλλο για ρευματοκλοπη από το πουθενά μην τρελαθούμε. Παλιά με την αναλογική χελώνα χωρίς ΑΑΑ συσκευές και ηλιακό θερμοσίφωνα είχα 2000kw το 4μηνο. Από τότε κάθε χρόνο πέφτω μια ηλιακό μια νέα κουζίνα ψυγείο κτλ έπεσε 1200 το τετράμηνο έβαλα και ψηφιακό ρολόι για νυχτερινό. Θα έρθει να με πει κανείς τίποτα? Απλά δεν στέκει όλη αυτή η ιστορία. Θα είχε σίγουρα κάτι η χελώνα κάτι θα είδαν σπασμένο οτιδήποτε που συνδέετε με ρευματοκλοπη. Δεν βάζουν έτσι πρόστιμα είπαμε.
vasilllis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 ώρες πριν, iorant είπε Ναι βέβαια δεν θεωρείται ρευματοκλοπη. Αλλά η αφαίρεση μετρητή με σκοπό τον έλεγχο , από δικά μου εργαστήρια , όπως καταλαβαίνεις μπορεί να είναι και κάπως καθοδηγούμενο. Πριν φθάσουμε στα πρότυπα διακριβωσης , πρέπει να φτάσουμε στα βασικά ,δικαιώμα παρουσίας του ενδιαφερομένου σε ανεξάρτητο εργαστήριο ελέγχου. Στην βιομηχανία που δουλεύω , τον Νοέμβριο του 2023 χρεωθηκαμε 125.000Kwh παραπάνω. Στην ανάλυση που λάβαμε , η χρέωση έγινε σε μέρες που είμασταν εκτός παραγωγής (αγροτικό προϊόν ) , και τα δικά μας όργανα κατέγραψαν κατανάλωση 6.500 kwh για το αντίστοιχο διάστημα. Ούτε τα ζυγόλογια παραγωγής δέχθηκαν , (έχουμε πιστοποιημένο προϊόν και τα ζυγόλογια με την ετικέτα παραγωγής είναι ιχνηλατισημα ) ούτε τις καταγραφές Από τις κάμερες δέχθηκαν , ούτε το ημερολόγιο παραγωγής. Για το αντίστοιχο διάστημα όλος περίεργος χρεωθηκαμε μόνο ενεργό ισχύ και το συνημίτονο του συστήματος είναι απόλυτη μονάδα. 0 kvar. Πράγμα λίγο περίεργο όταν έχεις 1200kw κίνηση σε μοτέρ που δουλεύουν και ελεύθερου φορτίου , έστω και για να μικρο ακανονιστο χρονικό διάστημα. Το σύστημα αντιστάθμισης για το συγκεκριμένο χρονικο διάστημα έδινε κουμπομενους μόνο τους πυκνωτές αντιστάθμισης του μετάσχιματιστη. Όσες ενστάσεις και να κάναμε άκρη δεν βρήκαμε. Τα πληρώσαμε και ησύχασαμε. Ο μετρητης ειναι ιδιοκτησια της ΔΕΗ.Λογικο μου ακουγεται να τον ελεγχει εκείνη με δικα της μέσα.Το δικαιωμα του ιδιοκτητη ειναι αδιαμφισβητο.Καλειται αν θελει να ειναι παρών. Δεν γνωριζω τι εγινε στην δικη σας περιπτωση,σιγουρα μετρητης που να που να μην δουλευει 2-3 μηνες δεν υπαρχει.Κατι αλλο συνεβει.Οταν λες εδινε κουμπωμενους τους πυκνωτες?Δεν καταλαβαινω.ΕΝνοεις τους μονιμους πυκνωτες ? 3 ώρες πριν, cinemusic είπε Προσπάθησα σημερα να βγαλω ακρη αλλα τείνω στο συμπέρασμα πως οσο πιο γρήγορα το παρω απόφαση τοσο λιγοτερο θα ασχοληθώ με το θέμα και την στεναχώρια του ( λες και δεν εχω άλλες σκοτούρες) Πήγαμε σημερα στην ΔΕΔΔΗΕ που σημειωτέων δεν δέχονται κοσμο ,δεν υπάρχει κάποιο γραφείο που θα μπορούσαμε να μιλήσουμε με κάποιον υπεύθυνο και τελικα με τα χίλια ζορια κατέβηκε κάποιος στην εισοδο για να μας προϋπαντήσει. Απίθανα πράγματα. Αποφάσισαν οτι εγινε ρευματοκλοπη απο το 2018 επειδή είδαν χαμηλότερες καταναλώσεις ρεύματος και όπως φαίνεται αυτος ηταν ο λόγος της επίσκεψης για έλεγχο και αλλαγή της χελώνας. Προφανώς θα έβλεπαν χαμηλότερες αφου απο το 2018 ξανα μπηκε σε λειτουργία ο καυστήρας πετρελαίου θέρμανσης πως ως τοτε ηταν off. Συνεπως τα δυο κλιματιστικά που χρησιμοποιούσαμε για θέρμανση και ρουφούσαν ρευμα , πλεον θα δούλευαν μονο το καλοκαίρι για ψύξη. Χωρις να εχουν δηλαδη κάποιο στοιχείο, υποθετικά εβαλαν μια ημερομηνία με βαση την μειωμένη χρήση. Γιατι όμως τους πηρε 7 χρονια για να κάνουν ελεγχο όταν έβλεπαν από το 2018 μειωμένη χρήση , δεν μπορω να ξερω. Διαβαζοτας την έκθεση βλεπω πως επειδή εχουν περάσει 5 έτη απο την υποτιθέμενη ημερομηνία ρευματοκλοπης, ο υπολογισσμος για τις μειωμένες χρεώσεις εγινε για τα ετη 2020 ως 2025. ( θα έπρεπε να ειμαι χαρούμενος αλλα ΟΧΙ ο αχάριστος) Βεβαια οι χρεώσεις απο το 2020 και μετα ειναι ακομα μικρότερες αφου πλεον χωρις την μητέρα μου στο σπιτι ( την χασαμε το 2020) και μονο κάτοικο του σπιτιου τον αδερφό μου , η κατανάλωση ρευματος πλεον ηταν πενιχρή. Μιλάμε για εναν ανθρωπο που λείπει σχεδον ολη την ημερα από το σπιτι λόγω εργασίας . Και πως να αποδείξεις οτι οι μειωμένες κιλοβατώρες οφείλονται στην μη χρήση και οχι σε ρευματοκλοπη; Οσο σκέφτομαι την μητερα μου το καλοκαίρι που οσο ζουσε και ηταν μονη στο σπιτι για λογους οικονομιας δεν εκανε χρηση του κλιματισμού αλλα ενος ανεμιστήρα, με πιάνουν τα διαόλια. Ουτε την οικονομία και τις θυσίες των ανθρώπων μπορούν να σκεφτούν, ούτε τιποτα. «Αφου δεν ξόδεψες, αρα έκλεψες» , λες και ολοι ειναι σαν τα μούτρα τους. Και έρχομαι στην περιβόητη χελωνα. Πως αποδεικνύεις οτι δεν έχεις βαλει χερι οταν ερχονται χωρίς ειδοποίηση την ξηλώνουν , την αλλάζουν και εσυ δεν εχεις ιδεα; Σου στέλνουν μετα τρεις μηνες 3 φωτογραφίες από τον μετρητή , που φυσικά δεν καταλαβαίνεις τι βλεπεις γιατι δεν εισαι τεχνικος , και απορείς με το εν απουσία σου πόρισμα . Θα με φάει το γιατι. Γιατι δεν ενημερώθηκα για τον έλεγχο; Γιατι αλλάξανε χελώνα χωρίς την παρουσία μου; Ο υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ υποστηρίζει πως μου εχουν στείλει συστημένο. Και γιατί δεν το πήρα ποτε , ενώ τον λογαριασμό χτες , και την ειδοποίηση πριν τρεις μήνες ότι άλλαξε η χελώνα , τις βρήκα μπροστά στην πόρτα; Και εδώ είναι το πιο ωραιο. Η ΔΕΔΔΗΕ στέλνει με συστημένο ειδοποίηση ελέγχου. Αν την πρώτη φορά δεν βρεθεί ο χρήστης, η επιστολή επιστρέφει στην ΔΕΔΔΗΕ και γίνεται εκ νέου αποστολή. Αν παλι δεν βρουν τον παραλήπτη τοτε είναι νομικα καλυμμένοι να μην συνεχίσουν την προσπάθεια εύρεσής του πελάτη τους. Το συστημένο πάει στο φάκελο μαζι με αλλα έγγραφα που έχουν συντάξει και ο έλεγχος γίνεται χωρις την παρουσία του ενδιαφερομένου. Κάπου εδώ χάνετε η οποιαδήποτε ευκαιρία αντίδρασης, Από την στιγμή που δεν ημουν παρον κατά τον έλεγχο ότι και να υποστηρίξω δεν μπορώ να το αποδείξω . Δεν εχω καμια εικονα από εκείνη την μερα. Η χελώνα βγηκε, πηγε στο τεχνικό τμήμα τους και αυτο διαπίστωσε ότι μπηκε χερι. Πως και γιατι δεν μπορώ να ξερω . Ακομα και αν καλόπιστα υιοθετήσω την άποψη των τεχνικών τους , ότι κάποιος τον πείραξε αυτό δεν αλλάζει για μενα αφου δεν υπάρχει τροπος να αποδείξω πως δεν ήμουν εγώ. Τα παραπάνω βγαίνουν μετα από συζήτηση και με δικηγόρο που φυσικά και αυτος μου έδωσε να καταλάβω πως το καλύτερο που μπορει να κερδηθεί από μια δικαστική διένεξη είναι το ποσό των μαζεμένων χρεώσεων της τελευταίας πενταετίας. Πόσο όμως θα είναι αυτό το ποσό και τελικα θα αξίζει τον κόπο ή απλώς θα γυρισω τα χρήματα μου σε νομικά έξοδα . Μάλλον το δεύτερο. Το συστημένο κάνει 3 προσπαθειες (υποτιθεται) να παραδωσει,με χαρτί για παραλαβή απο το κατάστημα.Προφανως θα εχουν αποκομμα του ταχυδρομείου οτι τα εχουν στειλει. Λογικά εχει μπει χερι στον μετρητη,τα υπολοιπα ειναι απλα ενας τροπος υπολογισμου,λαθος ή σωστος. 2 ώρες πριν, iorant είπε Μην παίρνεις όρκο. Θεωρητικά έτσι είναι.. πρακτικά απέχουμε αρκετά Ρωτησα και πριν αλλα μαλλον δεν γνωριζεις τα προτυπα που κατα την γνωμη σου πιστοποιουν.Εγω παντως οταν ειχα κανει πιστοποιηση δεν τους δοκιμαζουν για ημερες. 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε Ακριβως οτι σου είπα πριν. Ολα αυτα τα εχω ξανακουσει σχεδον copy paste. Ο δικηγορος λογικα θα κερδίσει αλλα θα σου παρει αρκετα για να το κανει. Μιλαμε για απαραδεκτες καταστασεις. Αυτο που περιγραφεις ειναι μια νομιμη κλοπη και τιποτε αλλο. Νομιμη κλοπη εκανε ,προφανως ο φιλος...Παλιες μεθοδοι !!! 43 λεπτά πριν, robot-man είπε Επειδή κάποιοι πέφτετε από τα σύννεφα, η κατάσταση είναι η εξής: Ο ΔΕΔΔΗΕ κάθε χρόνο πληρώνει κάποια εκατομμύρια σε πρόστιμα στη ΡΑΑΕΥ λόγω των απωλειών του δικτύου. Ο ΔΕΔΔΗΕ επειδή είναι ανίκανος να βρει τους πραγματικούς κλέφτες, έχει βρει ένα άλλο σχέδιο. Έχει επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνηγητό και κατηγορεί για ρευματοκλοπή τους καταναλωτές με το παραμικρό. Σύμφωνα με το εγχειρίδιο ρευματοκλοπών ο τεχνικός που θα αφαιρέσει τον μετρητή πρέπει να ειδοποιήσει τον χρήστη της παροχής που υπογράφει ότι έλαβε γνώση και στη συνέχεια ο χρήστης πρέπει να κληθεί στον τόπο που ελέγχεται ο μετρητής. Στη πράξη σπάνια συμβαίνει αυτό. Οι υπάλληλοι των εργολάβων (που μπορεί ούτε ελληνικά να μη μιλάνε) ξηλώνουν στα κρυφά τον μετρητή που θεωρούν παραβιασμένο και τον στέλνουν για έλεγχο όπου κι εκεί ο χρήστης δεν καλείται και στη συνέχεια λαμβάνει ειδοποίηση από τον ΔΕΔΔΗΕ ότι εντοπίσθηκε ρευματοκλοπή. Τα επιχειρήματα είναι συνήθως σαθρά και ανυπόστατα. Επικαλούνται κομμένες σφραγίδες, χαρακιές στον τροχό, σπασμένα τζαμάκια, σημάδια στα νούμερα και γενικά φθορές που είναι απόλυτα λογικό να εντοπίζονται σε μετρητές 50 και 60 χρονών. Επίσης ελέγχουν αν οι καταναλώσεις είναι χαμηλότερες πράγμα που μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους όπως για παράδειγμα αντικατάσταση ηλεκτρικού θερμοσίφωνα ή μετακόμιση ατόμων σε άλλο σπίτι. Στην ειδοποίηση υπάρχει ένα βαρβάτο πρόστιμο μερικών χιλιάδων ευρώ και στη συνέχεια ο ΔΕΔΔΗΕ υποβάλει και μήνυση. Με αυτό τον τρόπο ποντάρει στο να τρομοκρατηθεί ο καταναλωτής και να πληρώσει το πρόστιμο για να μην του κοπεί το ρεύμα και για να μην καταδικαστεί και λερωθεί το ποινικό μητρώο. Στο δικαστήριο, κανονικά ο κατήγορος φέρει το βάρος της απόδειξης, εντούτοις ο καταναλωτής καλείται να αποδείξει ότι δεν ισχύουν οι κατηγορίες που του προσάπτει ο ΔΕΔΔΗΕ. Αν τελικά καταφέρει και πείσει το δικαστήριο ότι είναι αθώος η περιπέτεια δε σταματάει εκεί. Ο ΔΕΔΔΗΕ επανέρχεται με αγωγή και ζητάει το πρόστιμο στα αστικά δικαστήρια αυτή τη φορά. Πάνω κάτω το pattern αυτό είναι. Στο facebook σε σελίδα ιδιοκτητών ακινήτων κάθε μέρα υπάρχουν δημοσιεύσεις για κατηγορίες ρευματοκλοπής. Έχει φτιαχτεί και ομάδα και μάλιστα προσπαθούν να κινηθούν ομαδικά γιατί το θέμα έχει παραγίνει αν και δεν έχει λάβει ακόμα μεγάλη δημοσιότητα. Ολα αυτα που γραφεις απο που τα γνωριζεις? Γνωριζουν πολυ καλα τις απωλειες και το ποσοστο των ρευματοκλοπων.Ο λογος της μεταβασης σε ψηφιακους αυτος ειναι.Εγω προσωπικα σε σπιτια >20 ετων στα περισσοτερα που εχω παει τα ρολογια ειναι παρα-ΒΙΑΣΜΕΝΑ .Ενδιαφερον απο κανεναν -0- . 13 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν στέκει όλο αυτό πάντως δεν κατηγορείς έτσι τον άλλο για ρευματοκλοπη από το πουθενά μην τρελαθούμε. Παλιά με την αναλογική χελώνα χωρίς ΑΑΑ συσκευές και ηλιακό θερμοσίφωνα είχα 2000kw το 4μηνο. Από τότε κάθε χρόνο πέφτω μια ηλιακό μια νέα κουζίνα ψυγείο κτλ έπεσε 1200 το τετράμηνο έβαλα και ψηφιακό ρολόι για νυχτερινό. Θα έρθει να με πει κανείς τίποτα? Απλά δεν στέκει όλη αυτή η ιστορία. Θα είχε σίγουρα κάτι η χελώνα κάτι θα είδαν σπασμένο οτιδήποτε που συνδέετε με ρευματοκλοπη. Δεν βάζουν έτσι πρόστιμα είπαμε. δεν τον κατηγορει.Εφοσον βρεθει οτι εχει πειραχτει ο μετρητης,το χρησιμοποιουν για υπολογισμο.Εφοσον ο μετρητης σου δεν ειναι πειραγμενος δεν θα σου πει κανεις τιποτα.
Arkin Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 6 λεπτά πριν, vasilllis είπε Ο μετρητης ειναι ιδιοκτησια της ΔΕΗ.Λογικο μου ακουγεται να τον ελεγχει εκείνη με δικα της μέσα.Το δικαιωμα του ιδιοκτητη ειναι αδιαμφισβητο.Καλειται αν θελει να ειναι παρών. Δεν γνωριζω τι εγινε στην δικη σας περιπτωση,σιγουρα μετρητης που να που να μην δουλευει 2-3 μηνες δεν υπαρχει.Κατι αλλο συνεβει.Οταν λες εδινε κουμπωμενους τους πυκνωτες?Δεν καταλαβαινω.ΕΝνοεις τους μονιμους πυκνωτες ? Το συστημένο κάνει 3 προσπαθειες (υποτιθεται) να παραδωσει,με χαρτί για παραλαβή απο το κατάστημα.Προφανως θα εχουν αποκομμα του ταχυδρομείου οτι τα εχουν στειλει. Λογικά εχει μπει χερι στον μετρητη,τα υπολοιπα ειναι απλα ενας τροπος υπολογισμου,λαθος ή σωστος. Ρωτησα και πριν αλλα μαλλον δεν γνωριζεις τα προτυπα που κατα την γνωμη σου πιστοποιουν.Εγω παντως οταν ειχα κανει πιστοποιηση δεν τους δοκιμαζουν για ημερες. Νομιμη κλοπη εκανε ,προφανως ο φιλος...Παλιες μεθοδοι !!! Ολα αυτα που γραφεις απο που τα γνωριζεις? Γνωριζουν πολυ καλα τις απωλειες και το ποσοστο των ρευματοκλοπων.Ο λογος της μεταβασης σε ψηφιακους αυτος ειναι.Εγω προσωπικα σε σπιτια >20 ετων στα περισσοτερα που εχω παει τα ρολογια ειναι παρα-ΒΙΑΣΜΕΝΑ .Ενδιαφερον απο κανεναν -0- . δεν τον κατηγορει.Εφοσον βρεθει οτι εχει πειραχτει ο μετρητης,το χρησιμοποιουν για υπολογισμο.Εφοσον ο μετρητης σου δεν ειναι πειραγμενος δεν θα σου πει κανεις τιποτα. Αρα έχει πειραχτεί δεν το κατάλαβα πριν οπότε το πρόστιμο είναι λογικό? Για πιο λόγο να πειράξεις χελώνα της ΔΕΗ?
vasilllis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Αρα έχει πειραχτεί δεν το κατάλαβα πριν οπότε το πρόστιμο είναι λογικό? Για πιο λόγο να πειράξεις χελώνα της ΔΕΗ? πειραζαν το ρολοι ωστε να γραφει λιγοτερα.Παλιοι υπαλληλοι της εν λογω εταιρειας σε συνεργασια με τζιμανια ηλεκτρολογους επαιρναν αρκετα λεφτα..Φαινεται παρεμβαση απο την σφραγιδα του ρολογιου,ειτε ειναι κομμενη ειτε άλλα νουμερα απο τα δηλωμένα.Οποτε ξυλώνεται για έλεγχο. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από vasilllis
Arkin Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 5 λεπτά πριν, vasilllis είπε πειραζαν το ρολοι ωστε να γραφει λιγοτερα.Παλιοι υπαλληλοι της εν λογω εταιρειας σε συνεργασια με τζιμανια ηλεκτρολογους επαιρναν αρκετα λεφτα..Φαινεται παρεμβαση απο την σφραγιδα του ρολογιου,ειτε ειναι κομμενη ειτε άλλα νουμερα απο τα δηλωμένα.Οποτε ξυλώνεται για έλεγχο. Ναι αυτό το κατανοώ ο φιλος που έλαβε το πρόστιμο τι φταίει σε όλο αυτό? Θα πληρώσει τις απατεωνιές παλιών λαμογιων που είχαν κάποτε το ρολόι και έκλεβαν?
cinemusic Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα 12 λεπτά πριν, vasilllis είπε Το συστημένο κάνει 3 προσπαθειες (υποτιθεται) να παραδωσει,με χαρτί για παραλαβή απο το κατάστημα.Προφανως θα εχουν αποκομμα του ταχυδρομείου οτι τα εχουν στειλει. Όταν αναλαμβάνει πχ η ΕΛΤΑ να παραδώσει συστημένο και δεν βρίσκει τον παραλήπτη αφήνει ειδοποίηση για παραλαβή από το τοπικό υποκατάστημα. Τόσα χρόνια έτσι γίνεται σε διάφορα έντυπα που απαιτούν ασφαλή παράδοση. Μόνο η ΔΕΔΔΗΕ κατάφερε να μην μπορεί να παραδωσει επιλεγμένο έντυπο. Και χαρακτηρίζω επιλεγμένο γιατί τα έντυπα της λυπητερης μπόρεσε να τα παραδώσει. Υπάρχει ορολογία υψηλού επιστημονικου επιπέδου που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο φαινόμενο. Λέγεται "Τριχες"
vasilllis Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι αυτό το κατανοώ ο φιλος που έλαβε το πρόστιμο τι φταίει σε όλο αυτό? Θα πληρώσει τις απατεωνιές παλιών λαμογιων που είχαν κάποτε το ρολόι και έκλεβαν? Μα υποτιθεται ερχονται ηλεκτρολογοι ,τσεκαρουν την εγκατασταση,ενημερωνουν.Εγω προσωπικα παντα ενημερωνω τους πελατες οταν δω περιεργα. Το μεγαλυτερο ποσοστο τους τα ξυνουν ,απλα.. 3 λεπτά πριν, cinemusic είπε Όταν αναλαμβάνει πχ η ΕΛΤΑ να παραδώσει συστημένο και δεν βρίσκει τον παραλήπτη αφήνει ειδοποίηση για παραλαβή από το τοπικό υποκατάστημα. Τόσα χρόνια έτσι γίνεται σε διάφορα έντυπα που απαιτούν ασφαλή παράδοση. Μόνο η ΔΕΔΔΗΕ κατάφερε να μην μπορεί να παραδωσει επιλεγμένο έντυπο. Και χαρακτηρίζω επιλεγμένο γιατί τα έντυπα της λυπητερης μπόρεσε να τα παραδώσει. Υπάρχει ορολογία υψηλού επιστημονικου επιπέδου που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο φαινόμενο. Λέγεται "Τριχες" Ολα δηλαδη συνομωτουν κατα του φιλου?Πολυ περιεργα ολα αυτα 1
robot-man Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 14 λεπτά πριν, Arkin είπε Αρα έχει πειραχτεί δεν το κατάλαβα πριν οπότε το πρόστιμο είναι λογικό? Για πιο λόγο να πειράξεις χελώνα της ΔΕΗ? Τα παλιότερα χρόνια οι τεχνικοί της ΔΕΗ άνοιγαν τα ρολόγια για να αλλάξουν καμένες ασφάλειες και δεν αντικαθιστούσαν τις σφραγίδες. Επίσης οι εξωτερικές σφραγίδες ήταν μολυβένιες χωρίς νούμερα. Αυτές τις σφραγίδες οι σημερινοί υπάλληλοι των εργολάβων (που μπορεί να είναι και αλλοδαποί) τις βαπτίζουν πλαστές και θεωρούν τον χρήστη της παροχής ύποπτο για ρευματοκλοπή. Ακόμα και χρήστες παροχών που έχουν πιάσει φωτιά έχουν κατηγορήσει για ρευματοκλοπή.Εκεί στον ΔΕΔΔΗΕ έχουν ξεφύγει και δεν τους βάζει φρένο κανείς. 2
cinemusic Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα 20 λεπτά πριν, vasilllis είπε Μα υποτιθεται ερχονται ηλεκτρολογοι ,τσεκαρουν την εγκατασταση,ενημερωνουν.Εγω προσωπικα παντα ενημερωνω τους πελατες οταν δω περιεργα. Το μεγαλυτερο ποσοστο τους τα ξυνουν ,απλα.. Ολα δηλαδη συνομωτουν κατα του φιλου?Πολυ περιεργα ολα αυτα Κατά αρχήν είμαι αυτός που άνοιξε το θέμα. Και ναι όλα αυτά είναι περίεργα χωρίς όμως να θεωρούνται συνομωτικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα