Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
23 hours ago, Jmanol000 said:

θα ήθελα να ακούσω πωσ είναι η εμπερια σασ με το νέο λογισμικό , πόσο καλά το τρέχει το Mac ?

Εγω σε Μ1 δεν έχω κανένα πρόβλημα δεν βλέπω διαφορά,πάνω κάνω το ίδιο μου φαίνεται το μόνο που μου έκανε στην αρχή ήταν ότι αφού έβαζα το κωδικό αργούσε κάπως στο login έβγαζε μπάρα περίμενες κάποια δευτερόλεπτα ,αλλά διαπίστωσα ότι κλείνοντας το FileVault λύθηκε αυτό το θέμα. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι μου θυμίζει τα vista 😂

Δημοσ.

Ποιος ήταν ο πανέξυπνος μέσα στην Apple που είχε την φαεινή ιδέα να αντικαταστήσουν το Launchpad ολοκληρωτικά με το Spotlight? Είχα φακέλους εκεί μέσα και τα είχα οργανωμένα και έκανα δεξί κλικ στο Launchpad και είχα μια οργανωμένη λίστα στην Dock ανα πάσα στιγμή. 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Huruduru είπε

Ποιος ήταν ο πανέξυπνος μέσα στην Apple που είχε την φαεινή ιδέα να αντικαταστήσουν το Launchpad ολοκληρωτικά με το Spotlight? Είχα φακέλους εκεί μέσα και τα είχα οργανωμένα και έκανα δεξί κλικ στο Launchpad και είχα μια οργανωμένη λίστα στην Dock ανα πάσα στιγμή. 

σοβαρα καταργησαν το launchpad?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, digitalarchive είπε

σοβαρα καταργησαν το launchpad?

Ναι τώρα έχεις κάτι όπως τον AppDrawer του iPhone που κάνει κατάταξη των εφαρμογών αυτόματα σε κατηγορίες και έχεις μια Search Bar από πάνω (Το Spotlight) ουσιαστικά είναι το Spotlight με ένα κλικ λιγότερο και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, ούτε φακέλους, ούτε δεξί κλικ στο εικονίδιο.

spacer.png

Δημοσ.

Μόλις περάσεις το αρχικό σοκ το συνηθίζεις, έπειτα από λίγες ημέρες αρχίζει και σου αρέσει και έπειτα από 3 μήνες που το χρησιμοποιώ, το προτιμώ έτσι που το έκαναν. 

Δεν ξέρω τι δείχνεις στην εικόνα παραπάνω, η τελική μορφή του Apps είναι η παρακάτω, με προτεινόμενα και από κάτω τα αυτόματα δημιουργημένα tabs, πολύ βολικό και σαφώς πιο γρήγορο.

Γλυτώσαμε τα σκρολαρίσματα δεξιά αριστερά και μερικά κλικ του παλιού του τρόπου, δηλαδή της γελοίας αντιγραφής του iPad.

image.jpeg.1bb77f12b51149cf015b93b4f5aeffe4.jpeg 

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, takislz είπε

Μόλις περάσεις το αρχικό σοκ το συνηθίζεις, έπειτα από λίγες ημέρες αρχίζει και σου αρέσει και έπειτα από 3 μήνες που το χρησιμοποιώ, το προτιμώ έτσι που το έκαναν. 

Δεν ξέρω τι δείχνεις στην εικόνα παραπάνω, η τελική μορφή του Apps είναι η παρακάτω, με προτεινόμενα και από κάτω τα αυτόματα δημιουργημένα tabs, πολύ βολικό και σαφώς πιο γρήγορο.

Γλυτώσαμε τα σκρολαρίσματα δεξιά αριστερά και μερικά κλικ του παλιού του τρόπου, δηλαδή της γελοίας αντιγραφής του iPad.

image.jpeg.1bb77f12b51149cf015b93b4f5aeffe4.jpeg 

Θα μπορούσε να δώσει την επιλογή να διαλέξεις ποιο από τις δύο υλοποιήσεις θες. Εμένα προσωπικά μου λείπει. Δεν θέλω να βλέπω όλες τις εφαρμογές, θέλω τις δικές μου κατηγορίες όχι αυτές που θέλει η Apple.

• Like 1
Δημοσ.

Φτιάξε τις εφαρμογές σου όπως παλιά σε φακέλους στο finder και βλέπε τις από εκεί.

Κι αν δεν το συνηθίσεις το Apps και δεν σου αρέσει να το βλέπεις καθόλου, βγάλτο και από το dock.

Και αν δεν σου αρέσει και γενικώς με τίποτα, γύρνα στο παλιό και μην κάνεις την αναβάθμιση. 

Δεν είναι υποχρεωτική!

• Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, takislz είπε

Φτιάξε τις εφαρμογές σου όπως παλιά σε φακέλους στο finder και βλέπε τις από εκεί.

Κι αν δεν το συνηθίσεις το Apps και δεν σου αρέσει να το βλέπεις καθόλου, βγάλτο και από το dock.

Και αν δεν σου αρέσει και γενικώς με τίποτα, γύρνα στο παλιό και μην κάνεις την αναβάθμιση. 

Δεν είναι υποχρεωτική!

Άκου λόγια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...