teo2312 Δημοσ. Τρίτη στις 04:13 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:13 μμ 5 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε Και του λέω, δεν αναφέρει τίποτα τέτοιο η ανακοίνωση. Μου λες δηλάδη κάτι διαφορετικό ανεπίσημα που ισχύει εσωτερικά από αυτό της ανακοίνωσης. Ναι λέει καταλαβαίνω και τις κλασσικές μπούρδες... Τηλεφωνικά ρώτησες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 04:16 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 04:16 μμ 8 minutes ago, CMOS_Z said: Και του λέω, δεν αναφέρει τίποτα τέτοιο η ανακοίνωση. Μου λες δηλάδη κάτι διαφορετικό ανεπίσημα που ισχύει εσωτερικά από αυτό της ανακοίνωσης. Ναι λέει καταλαβαίνω και τις κλασσικές μπούρδες... Τραγικοί για άλλη μια φορά, δεν πειράζει καλομελέτα κι έρχεται...
THe_onE10 Δημοσ. Τρίτη στις 05:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:56 μμ Ξέρει κανείς πού είναι διαθέσιμες αυτές οι προσφορές;
teo2312 Δημοσ. Τρίτη στις 06:13 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:13 μμ 1 ώρα πριν, Thresh είπε Τραγικοί για άλλη μια φορά, δεν πειράζει καλομελέτα κι έρχεται... Πήγα και εγώ σε κατάστημα κοσμοτε και μου είπαν τα ίδια ότι είναι για συγκεκριμένους πελάτες και μετά μου είπαν για νέους πελάτες..
CMOS_Z Δημοσ. Τρίτη στις 06:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:37 μμ 14 λεπτά πριν, teo2312 είπε Πήγα και εγώ σε κατάστημα κοσμοτε και μου είπαν τα ίδια ότι είναι για συγκεκριμένους πελάτες και μετά μου είπαν για νέους πελάτες.. Πήγα και εγώ από κατάστημα τώρα και μου είπαν μόνο για νέους πελάτες ή ό,τι υπάρχει στις προσφορές του app. Στην αρχή δεν είχαν ιδέα για ποια προσφορά μιλάω βέβαια μετά ξαφνικά ήξεραν για ποιους είναι... τι να πω. Η ΔΕΗ φταίει που δεν απλώνει παντού ίνες να τελειώνουμε.
teo2312 Δημοσ. Τρίτη στις 06:55 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:55 μμ 17 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε Πήγα και εγώ από κατάστημα τώρα και μου είπαν μόνο για νέους πελάτες ή ό,τι υπάρχει στις προσφορές του app. Στην αρχή δεν είχαν ιδέα για ποια προσφορά μιλάω βέβαια μετά ξαφνικά ήξεραν για ποιους είναι... τι να πω. Η ΔΕΗ φταίει που δεν απλώνει παντού ίνες να τελειώνουμε. Ναι και σε μενα δεν ειχαν ιδεα για ποια προσφορα ελεγα..
dpolal Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) Είμαι με την time limited προσφορά της COTE από 100 σε 500 σε πρόγραμμα που ανανεώνεται αυτό το μήνα και έχει μέσα σταθερή, κινητά και ίντερνετ. ΑΛΛΑ πλέον έχω στα 20 μέτρα το νέο ΚΑΦΑΟ με τις οπτικές της ΔΕΗ που υποστηρίζει την περιοχή και ακριβώς πάνω στον τοίχο του σπιτιού μου τοποθέτησαν πριν από 2 μήνες κουτί της INALAN. 😆 . Τί προτείνεται να κάνω ρε παίδες ;; Θέλω να κρατήσω το σταθερό λόγο ηλικιωμένων συγγενών και τραπεζών. Πώς το αλλάζω σε VOIP; Η ΔΕΗ έχει την προσφορά για τα 1Gb και η Inalan τρέχει μια τρελή έκτπωση αν είσαι ο πρώτος που θα εγκατασ΄τησει στην πολυκατοικία. Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από dpolal
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 14 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 hour ago, dpolal said: Τί προτείνεται να κάνω ρε παίδες ;; Θέλω να κρατήσω το σταθερό λόγο ηλικιωμένων συγγενών και τραπεζών. Πώς το αλλάζω σε VOIP; Είτε να περιμένεις το 2026 που μάλλον θα δώσει τηλεφωνία η ΔΕΗ, είτε θα εκβιάσεις ΟΤΕ πως θα φύγεις ΔΕΗ για να σου δώσει ακόμα καλύτερη τιμή. 1 hour ago, spocky said: Αυτες οι τιμες περιλαμβανουν και το voucher? Στο pdf δεν λέει κάτι, τηλεφωνικά λένε ναι. Αγνωσται αι βουλαι του ΟΤΕ... 1
CMOS_Z Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 5 ώρες πριν, dpolal είπε ΑΛΛΑ πλέον έχω στα 20 μέτρα το νέο ΚΑΦΑΟ με τις οπτικές της ΔΕΗ που υποστηρίζει την περιοχή και ακριβώς πάνω στον τοίχο του σπιτιού μου τοποθέτησαν πριν από 2 μήνες κουτί της INALAN. 😆 . Τί προτείνεται να κάνω ρε παίδες ;; Θέλω να κρατήσω το σταθερό λόγο ηλικιωμένων συγγενών και τραπεζών. Πώς το αλλάζω σε VOIP; Η ΔΕΗ έχει την προσφορά για τα 1Gb και η Inalan τρέχει μια τρελή έκτπωση αν είσαι ο πρώτος που θα εγκατασ΄τησει στην πολυκατοικία. Inalan γιατί όντως η προσφορά που λες είναι καλή και γιατί δίνει 1gbit upload που δεν δίνει η ΔΕΗ. Για τηλεφωνία γίνεται μεταφορά modulus και αγοράζεις ένα voip wifi τηλ τύπου grandstream wp826 ή ενα voip pstn gateway grandstream ht812 εάν θέλεις να κρατήσεις pstn συσκευές. Δοκιμασμένες λύσεις που δουλεύουν απροβλημάτιστα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα