Προς το περιεχόμενο

Apple Watch Ultra 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλα τα ευρωπαϊκά Amazon (εννοέιται να έχεις business account με ενεργοποιημένες τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές).

Υ.Γ. Δικαιολογείται το να το πάρεις με τιμολόγιο? Εννοώ σε έναν έλεγχο της εφορίας είναι οκ? Προφανώς εξαρτάται κι από το επάγγελμα του καθενός, αλλά σε πόσα επαγγέλματα να είναι "νορμάλ"? 

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!

Εχετε να προτείνετε καμία θήκη για το ultra 3?? Κάνουν από το 2 ή είναι διαφορετικές; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Madlef86 είπε

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!

Εχετε να προτείνετε καμία θήκη για το ultra 3?? Κάνουν από το 2 ή είναι διαφορετικές; 

Ταιριαζουν κανονικα , εγω λογο δουλειας πηρα την Spigen Rugged Armor Pro μαζι με λουρακι που ειναι αλλα χαλβαδιαζω και την ultimal

Δημοσ.

Κι εγώ λόγο δουλειάς πρέπει να το προστατέψω. 

Έβαλα προστασία οθόνης (Spigen® (x2.Pack) GLAS.tR™ EZ FIT™ AGL05556 Apple Watch Ultra 2 | Ultra (49mm) Premium Tempered Glass Screen Protector - Crystal Clear)

Spigen® (x2.Pack) GLAS.tR™ EZ FIT™ AGL05556 Apple Watch Ultra 2 | Ultra (49mm) Premium Tempered Glass Screen Protector

Αγόρασα 2 υπέροχα λουράκια που είναι μαζί με θήκη 

1)Spigen® Lite Fit™ Pro ACS07104 Apple Watch Ultra 2 / Ultra (49mm) Case & Band – Matte Black - Matte Black 

Spigen® Lite Fit™ Pro ACS07104 Apple Watch Ultra 2 / Ultra (49mm) Case & Band – Matte Black

2) Spigen® Rugged Armor™ Pro ACS07390 Apple Watch Ultra 2 / Ultra (49mm) Case & Band - Dark Gray - Dark Gray 

Spigen® Rugged Armor™ Pro ACS07390 Apple Watch Ultra 2 / Ultra (49mm) Case & Band - Dark Gray

και πήρα και αυτη τη θήκη για να μπορώ να βάζω ότι λουράκι θέλω αλλα να το έχω και προστατευμένο 

Spigen® Rugged Armor™ ACS07385 Apple Watch Ultra 2 | Ultra (49mm) Case - Dark Gray - Dark Gray 

Spigen® Rugged Armor™ ACS07385 Apple Watch Ultra 2 | Ultra (49mm) Case - Dark Gray

• Super Moderators
Δημοσ.

Και στο τέλος το ultra θα μοιάζει με εκείνα τα παιδικά ρολόγια που είχαν μέσα τους αυτοκινητάκια… 😛 

Το ultra έχει τεράστιες αντοχές ειδικά στην οθόνη και δεν χρειάζεται επιπλέον προστασία. 

• Haha 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Και στο τέλος το ultra θα μοιάζει με εκείνα τα παιδικά ρολόγια που είχαν μέσα τους αυτοκινητάκια… 😛 

Το ultra έχει τεράστιες αντοχές ειδικά στην οθόνη και δεν χρειάζεται επιπλέον προστασία. 

Δεν ειναι ολες οι δουλειες για γυμνο ρολοι οσες αντοχες και να εχει και βγαινουν και πανευκολα οι περισσοτερες.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SkenaDena είπε

Έβαλα προστασία οθόνης (Spigen® (x2.Pack) GLAS.tR™ EZ FIT™ AGL05556 Apple Watch Ultra 2 | Ultra (49mm) Premium Tempered Glass Screen Protector - Crystal Clear)

Spigen® (x2.Pack) GLAS.tR™ EZ FIT™ AGL05556 Apple Watch Ultra 2 | Ultra (49mm) Premium Tempered Glass Screen Protector

1)Spigen® Lite Fit™ Pro ACS07104 Apple Watch Ultra 2 / Ultra (49mm) Case & Band – Matte Black - Matte Black 

Spigen® Lite Fit™ Pro ACS07104 Apple Watch Ultra 2 / Ultra (49mm) Case & Band – Matte Black

2) Spigen® Rugged Armor™ Pro ACS07390 Apple Watch Ultra 2 / Ultra (49mm) Case & Band - Dark Gray - Dark Gray 

Spigen® Rugged Armor™ Pro ACS07390 Apple Watch Ultra 2 / Ultra (49mm) Case & Band - Dark Gray

και πήρα και αυτη τη θήκη για να μπορώ να βάζω ότι λουράκι θέλω αλλα να το έχω και προστατευμένο 

Spigen® Rugged Armor™ ACS07385 Apple Watch Ultra 2 | Ultra (49mm) Case - Dark Gray - Dark Gray 

Spigen® Rugged Armor™ ACS07385 Apple Watch Ultra 2 | Ultra (49mm) Case - Dark Gray

Φίλε το τζαμάκι άδικα το έβαλες ! Το 2 που είχα όσες φορές το κοπάνησα στο τοίχο καταλαθος και σε πόμολα πόρτας σιδερένια ούτε μια γρατζουνιά τίποτα δεν είχε 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έβαλα κι εγώ από την πρώτη μέρα προστασία οθόνης (Spigen® (x2.Pack) GLAS.tR™ EZ FIT™ AGL05556 Apple Watch Ultra 2 | Ultra (49mm) Premium Tempered Glass Screen Protector - Crystal Clear) που όντως δεν φαίνεται καν ότι έχεις βάλει γυαλί και λέω να παραγγείλω και την Thin Fit της spigen αφού λέτε ότι είναι κάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/10/2025 στις 6:41 ΠΜ, SkenaDena είπε

Η πρωτη φαινεται καταπληκτικη!!  Σκεφτομαι σοβαρα να την χτυπησω!!

Αγνοουσα τελειως την υπαρξη της.. βασικα δεν ειχα ψαξει ποτε για θηκη στο Ultra 2 μιας και το εχω γυμνο απο Day 1.. αλλα το βγαζω μονο οταν πρεπει να ασχοληθω με βαριες δουλειες σε κηπο/χωραφια και τοτε πραγματικα μου λειπει το ρολοι... Με αυτην και τανκ να την πατησει παιζει να μην παθει τπτ.. 🤣

Συν οτι δεν δειχνει σαν ξενο σωμα... φαινεται ολο ενα σαν σωμα (οντως σαν αυτα τα παιδικα που ειπε ενας φιλος απο πανω.. χαχα) αλλα δεν ξενιζει... 

Στις 5/10/2025 στις 10:52 ΠΜ, Just_travel_everywhere είπε

Φίλε το τζαμάκι άδικα το έβαλες ! Το 2 που είχα όσες φορές το κοπάνησα στο τοίχο καταλαθος και σε πόμολα πόρτας σιδερένια ούτε μια γρατζουνιά τίποτα δεν είχε 

Συμφωνω απολυτα.. οπως ειπα το εχω απο Day 1 γυμνο τελειως.. εχει φαει του κοσμου τα χτυπηματα και σε οθονη και στην κασα.. χτυπηματα με αλουμινια, σιδερα και οτι μπορεις να φανταστεις σε φαση που φοβαμαι να το κοιταξω μετα το χτυπημα μηπως και δω κομματια να λειπουν (χαχα τοσο δυνατα) και προς εκπληξη μου το κοιταω δεν εχει παθει απολυτως τιποτα .. και ακομα και κατι ελαφρως να εχει το τριβεις και φευγει... ειναι απο το αλλο σιδερο που χτυπηθηκε 🤣.. το Ultra 2 εκει αταραχο, ακαθεκτο.....

Επεξ/σία από petran1790
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, petran1790 είπε

Η πρωτη φαινεται καταπληκτικη!!  Σκεφτομαι σοβαρα να την χτυπησω!!

Αγνοουσα τελειως την υπαρξη της.. βασικα δεν ειχα ψαξει ποτε για θηκη στο Ultra 2 μιας και το εχω γυμνο απο Day 1.. αλλα το βγαζω μονο οταν πρεπει να ασχοληθω με βαριες δουλειες σε κηπο/χωραφια και τοτε πραγματικα μου λειπει το ρολοι... Με αυτην και τανκ να την πατησει παιζει να μην παθει τπτ.. 🤣

Συν οτι δεν δειχνει σαν ξενο σωμα... φαινεται ολο ενα σαν σωμα (οντως σαν αυτα τα παιδικα που ειπε ενας φιλος απο πανω.. χαχα) αλλα δεν ξενιζει... 

Συμφωνω απολυτα.. οπως ειπα το εχω απο Day 1 γυμνο τελειως.. εχει φαει του κοσμου τα χτυπηματα και σε οθονη και στην κασα.. χτυπηματα με αλουμινια, σιδερα και οτι μπορεις να φανταστεις σε φαση που φοβαμαι να το κοιταξω μετα το χτυπημα μηπως και δω κομματια να λειπουν (χαχα τοσο δυνατα) και προς εκπληξη μου το κοιταω δεν εχει παθει απολυτως τιποτα .. και ακομα και κατι ελαφρως να εχει το τριβεις και φευγει... ειναι απο το αλλο σιδερο που χτυπηθηκε 🤣.. το Ultra 2 εκει αταραχο, ακαθεκτο.....

Να προσέχεις η κάσα δεν ήταν κ τόσο αντοχής όσο το τζάμι !! 

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Να προσέχεις η κάσα δεν ήταν κ τόσο αντοχής όσο το τζάμι !! 

Με τα χτυπηματα που εχει φαει η κασα μου, δεν ξερω.. πραγματικα απορω πως δεν εχει παθει το παραμικρο μετα απο τοσα δυνατα χτυπηματα και με υλικα (σιδερο)...

Δημοσ.
Στις 5/10/2025 στις 8:10 ΠΜ, billdanos είπε

O1CN01cQKegG1HfZiceF1Qn_!!0-item_pic.jpg

:lol:

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...