Προς το περιεχόμενο

Apple Watch Ultra 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω το ultra 1 και θελω να παω σε μεγαλυτερο για μπαταρια. Αυτη τη στιγμη βγαζω 1.5 με 2 μερες μαξ αν φτασει σε οριο κατω του 15% . Aπο τι βλεπω το ultra 3 δινει μεγαλο αλμα στη μπαταρια , αλλα σκεφτομαι αν αξιζει τα 200 ευρω παραπανω απο το ultra 2. Αν καποιος που το αγορασε, ή αν εχει το ultra 2 εχει αποψη ας στειλει ενα μηνυμα 

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήρα (όχι παρέλαβα) εχθές απο Κοτσόβολο Χανιά Κρήτης το Ultra 3.

Είχα/έχω βάλει προπαραγγελία στο Plaisio και ακόμα περιμένω.

Ερχόμενος απο AW Series 8 δεν βλέπω ιδαιέτερα μεγάλες διαφορές πλήν οθόνης. 

Αντιμετωπίζω δε θέμα με τις ειδοποιήσεις , στο παλιό ερχόντουσαν αναβε η οθόνη και εβλεπα ενα Preview. Σε αυτό τίποτα ! Ακούω τον ηχο κ πρέπει εχω να ξυπνήσω το ρολόι για να δω Preview.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SkenaDena είπε

Πήρα (όχι παρέλαβα) εχθές απο Κοτσόβολο Χανιά Κρήτης το Ultra 3.

Είχα/έχω βάλει προπαραγγελία στο Plaisio και ακόμα περιμένω.

Ερχόμενος απο AW Series 8 δεν βλέπω ιδαιέτερα μεγάλες διαφορές πλήν οθόνης. 

Αντιμετωπίζω δε θέμα με τις ειδοποιήσεις , στο παλιό ερχόντουσαν αναβε η οθόνη και εβλεπα ενα Preview. Σε αυτό τίποτα ! Ακούω τον ηχο κ πρέπει εχω να ξυπνήσω το ρολόι για να δω Preview.

Τα έχεις ανοιχτά αυτά στις ρυθμίσεις; Είναι στο app του ρολογιού -> notifications. 

IMG_0570.png

Δημοσ.

Την τριτη πρωι θα παω να παραλαβω το apple watch ultra 3 και ψαχνω να βρω λουτακι της προκοπης σε μπρασελε

στο apple watch 9 ειχα ενα μπρασελε spigen και ηταν πολυ κομπλε κοιταω μηπως βρω κατι αντιστοιχω η καλυτερα. Μεχρι 150 ευρω για κατι καλο τα δινω 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, venuets είπε

Την τριτη πρωι θα παω να παραλαβω το apple watch ultra 3 και ψαχνω να βρω λουτακι της προκοπης σε μπρασελε

στο apple watch 9 ειχα ενα μπρασελε spigen και ηταν πολυ κομπλε κοιταω μηπως βρω κατι αντιστοιχω η καλυτερα. Μεχρι 150 ευρω για κατι καλο τα δινω 

Παρε το επίσημο της apple..αυτο εχω...ειναι τρομερό 

Δημοσ.
3 hours ago, venuets said:

Απλά ενημερωτικά, μια χαρά ταιριάζει και στο Ultra. Το λέω γιατί φαντάζομαι ότι επειδή είναι και Spigen κρίμα να πάει χαμένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, venuets είπε

τιμη; 

https://www.istorm.gr/products/2025-apple-watch-milanese-loop-mghq4zm-a

Ή παρτο κατευθείαν ν σ βγει πιο οικονομικό 

https://www.istorm.gr/products/apple-watch-ultra-3-gps-cellular-49mm-natural-titanium-case-with-natural-titanium-milanese-loop-small

Επεξ/σία από arxontas2323
Δημοσ.
26 minutes ago, arxontas2323 said:

Πιανει την τριχα το συγκεκριμενο και δεν περναω καλα 

Δημοσ.
Στις 21/9/2025 στις 4:02 ΜΜ, venuets είπε

Πιανει την τριχα το συγκεκριμενο και δεν περναω καλα 

Μου κανει εντυπωση.. το εχεις δοκιμασει??

Σε μενα οταν ειχα τετοιο μαυρο στο μαυρο 6αρι δεν με ενοχλουσε καθολου περα απο 2-3 φορες που οντως την τσιμπαγε.. 

Πλεον ψιλοεβαψε και δεν ταιριαζει στο Ultra 2 αλλα πηρα κανονικο μπρασελε χρωμα τιτανιου απο Αλι.. χρωματικα επεσε 100% στο τιτανιο της κασας και ειναι απαιχτο...

Δημοσ.

είμαι ακόμα με το ultra 1 και το σκέφτομαι φέτος για το 3αρι. δουλεύω την esim κανονικά με σύνδεση cosmote και σκέφτομαι και τη μεταφορά της στο νέο ρολόι. αν τα έχει καταφέρει κάποιος ας πει την εμπειρία του.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κατάστημα στην Ελλάδα που κάνει αποφορολόγηση με τιμολόγιο στα apple watch ultra. H amazon κάνει σίγουρα. από εκεί είχα πάρει και το 1. Η istorm σίγουρα δε κάνει. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πήγα και εγω στο 1 , η μπαταρία ειναι απιστευτη οπως και η οθονη. Βλεπω μια διαφορα στη ταχυτητα επισης σε σχεση με το U1.  

Το πήρα στο 82%  εκανα update κλπ -> φορτισε στο 85% περιπου χτες στις 16.15 και τωρα ειναι στο 49%. Το U1 θα ηθελε φορτιση τωρα ανετα

Δημοσ.
Στις 26/9/2025 στις 11:46 ΠΜ, leandrosml είπε

είμαι ακόμα με το ultra 1 και το σκέφτομαι φέτος για το 3αρι. δουλεύω την esim κανονικά με σύνδεση cosmote και σκέφτομαι και τη μεταφορά της στο νέο ρολόι. αν τα έχει καταφέρει κάποιος ας πει την εμπειρία του.

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κατάστημα στην Ελλάδα που κάνει αποφορολόγηση με τιμολόγιο στα apple watch ultra. H amazon κάνει σίγουρα. από εκεί είχα πάρει και το 1. Η istorm σίγουρα δε κάνει. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω?

Ευχαριστώ

Έκανα εγώ μεταφορά eSIM…αναγκαστικά όλα απο την αρχή και έκανε 1 εβδομάδα να μου την ενεργοποιήσουν…

αποφορολογηση οχι δεν εχει στην Ελλάδα για τ ρολόι 

Δημοσ.
Στις 26/9/2025 στις 11:46 ΠΜ, leandrosml είπε

Ευχαριστώ

Δεν ειναι θέμα καταστήματος αλλά φορολικής αρχής. Στην Ελλάδα δεν αποφορολογούνται τα ρολόγια μονο laptops, tablets και παιχνιδομηχανές(!!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...