tarantino2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Ξέρουμε σε ποιά χώρα έχει αποφορολόγηση το ρολόι ;;; Να το πάρεις δηλαδή πχ από amazon και να γλυτώσεις τον ΦΠΑ ;;
NoMans Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Όλα τα ευρωπαϊκά Amazon (εννοέιται να έχεις business account με ενεργοποιημένες τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές). Υ.Γ. Δικαιολογείται το να το πάρεις με τιμολόγιο? Εννοώ σε έναν έλεγχο της εφορίας είναι οκ? Προφανώς εξαρτάται κι από το επάγγελμα του καθενός, αλλά σε πόσα επαγγέλματα να είναι "νορμάλ"? 1
Madlef86 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Εχετε να προτείνετε καμία θήκη για το ultra 3?? Κάνουν από το 2 ή είναι διαφορετικές;
Makka Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Madlef86 είπε Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Εχετε να προτείνετε καμία θήκη για το ultra 3?? Κάνουν από το 2 ή είναι διαφορετικές; Ταιριαζουν κανονικα , εγω λογο δουλειας πηρα την Spigen Rugged Armor Pro μαζι με λουρακι που ειναι αλλα χαλβαδιαζω και την ultimal
SkenaDena Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Κι εγώ λόγο δουλειάς πρέπει να το προστατέψω. Έβαλα προστασία οθόνης (Spigen® (x2.Pack) GLAS.tR™ EZ FIT™ AGL05556 Apple Watch Ultra 2 | Ultra (49mm) Premium Tempered Glass Screen Protector - Crystal Clear) Αγόρασα 2 υπέροχα λουράκια που είναι μαζί με θήκη 1)Spigen® Lite Fit™ Pro ACS07104 Apple Watch Ultra 2 / Ultra (49mm) Case & Band – Matte Black - Matte Black 2) Spigen® Rugged Armor™ Pro ACS07390 Apple Watch Ultra 2 / Ultra (49mm) Case & Band - Dark Gray - Dark Gray και πήρα και αυτη τη θήκη για να μπορώ να βάζω ότι λουράκι θέλω αλλα να το έχω και προστατευμένο Spigen® Rugged Armor™ ACS07385 Apple Watch Ultra 2 | Ultra (49mm) Case - Dark Gray - Dark Gray
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Και στο τέλος το ultra θα μοιάζει με εκείνα τα παιδικά ρολόγια που είχαν μέσα τους αυτοκινητάκια… 😛 Το ultra έχει τεράστιες αντοχές ειδικά στην οθόνη και δεν χρειάζεται επιπλέον προστασία. 3
Makka Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, billdanos είπε Και στο τέλος το ultra θα μοιάζει με εκείνα τα παιδικά ρολόγια που είχαν μέσα τους αυτοκινητάκια… 😛 Το ultra έχει τεράστιες αντοχές ειδικά στην οθόνη και δεν χρειάζεται επιπλέον προστασία. Δεν ειναι ολες οι δουλειες για γυμνο ρολοι οσες αντοχες και να εχει και βγαινουν και πανευκολα οι περισσοτερες.
Just_travel_everywhere Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, SkenaDena είπε Κι εγώ λόγο δουλειάς πρέπει να το προστατέψω. Έβαλα προστασία οθόνης (Spigen® (x2.Pack) GLAS.tR™ EZ FIT™ AGL05556 Apple Watch Ultra 2 | Ultra (49mm) Premium Tempered Glass Screen Protector - Crystal Clear) Αγόρασα 2 υπέροχα λουράκια που είναι μαζί με θήκη 1)Spigen® Lite Fit™ Pro ACS07104 Apple Watch Ultra 2 / Ultra (49mm) Case & Band – Matte Black - Matte Black 2) Spigen® Rugged Armor™ Pro ACS07390 Apple Watch Ultra 2 / Ultra (49mm) Case & Band - Dark Gray - Dark Gray και πήρα και αυτη τη θήκη για να μπορώ να βάζω ότι λουράκι θέλω αλλα να το έχω και προστατευμένο Spigen® Rugged Armor™ ACS07385 Apple Watch Ultra 2 | Ultra (49mm) Case - Dark Gray - Dark Gray Φίλε το τζαμάκι άδικα το έβαλες ! Το 2 που είχα όσες φορές το κοπάνησα στο τοίχο καταλαθος και σε πόμολα πόρτας σιδερένια ούτε μια γρατζουνιά τίποτα δεν είχε 1
Madlef86 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Καλησπέρα. Έβαλα κι εγώ από την πρώτη μέρα προστασία οθόνης (Spigen® (x2.Pack) GLAS.tR™ EZ FIT™ AGL05556 Apple Watch Ultra 2 | Ultra (49mm) Premium Tempered Glass Screen Protector - Crystal Clear) που όντως δεν φαίνεται καν ότι έχεις βάλει γυαλί και λέω να παραγγείλω και την Thin Fit της spigen αφού λέτε ότι είναι κάνει.
petran1790 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 5/10/2025 στις 6:41 ΠΜ, SkenaDena είπε Κι εγώ λόγο δουλειάς πρέπει να το προστατέψω. Έβαλα προστασία οθόνης (Spigen® (x2.Pack) GLAS.tR™ EZ FIT™ AGL05556 Apple Watch Ultra 2 | Ultra (49mm) Premium Tempered Glass Screen Protector - Crystal Clear) Αγόρασα 2 υπέροχα λουράκια που είναι μαζί με θήκη 1)Spigen® Lite Fit™ Pro ACS07104 Apple Watch Ultra 2 / Ultra (49mm) Case & Band – Matte Black - Matte Black 2) Spigen® Rugged Armor™ Pro ACS07390 Apple Watch Ultra 2 / Ultra (49mm) Case & Band - Dark Gray - Dark Gray και πήρα και αυτη τη θήκη για να μπορώ να βάζω ότι λουράκι θέλω αλλα να το έχω και προστατευμένο Spigen® Rugged Armor™ ACS07385 Apple Watch Ultra 2 | Ultra (49mm) Case - Dark Gray - Dark Gray Η πρωτη φαινεται καταπληκτικη!! Σκεφτομαι σοβαρα να την χτυπησω!! Αγνοουσα τελειως την υπαρξη της.. βασικα δεν ειχα ψαξει ποτε για θηκη στο Ultra 2 μιας και το εχω γυμνο απο Day 1.. αλλα το βγαζω μονο οταν πρεπει να ασχοληθω με βαριες δουλειες σε κηπο/χωραφια και τοτε πραγματικα μου λειπει το ρολοι... Με αυτην και τανκ να την πατησει παιζει να μην παθει τπτ.. 🤣 Συν οτι δεν δειχνει σαν ξενο σωμα... φαινεται ολο ενα σαν σωμα (οντως σαν αυτα τα παιδικα που ειπε ενας φιλος απο πανω.. χαχα) αλλα δεν ξενιζει... Στις 5/10/2025 στις 10:52 ΠΜ, Just_travel_everywhere είπε Φίλε το τζαμάκι άδικα το έβαλες ! Το 2 που είχα όσες φορές το κοπάνησα στο τοίχο καταλαθος και σε πόμολα πόρτας σιδερένια ούτε μια γρατζουνιά τίποτα δεν είχε Συμφωνω απολυτα.. οπως ειπα το εχω απο Day 1 γυμνο τελειως.. εχει φαει του κοσμου τα χτυπηματα και σε οθονη και στην κασα.. χτυπηματα με αλουμινια, σιδερα και οτι μπορεις να φανταστεις σε φαση που φοβαμαι να το κοιταξω μετα το χτυπημα μηπως και δω κομματια να λειπουν (χαχα τοσο δυνατα) και προς εκπληξη μου το κοιταω δεν εχει παθει απολυτως τιποτα .. και ακομα και κατι ελαφρως να εχει το τριβεις και φευγει... ειναι απο το αλλο σιδερο που χτυπηθηκε 🤣.. το Ultra 2 εκει αταραχο, ακαθεκτο..... Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από petran1790
Just_travel_everywhere Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, petran1790 είπε Η πρωτη φαινεται καταπληκτικη!! Σκεφτομαι σοβαρα να την χτυπησω!! Αγνοουσα τελειως την υπαρξη της.. βασικα δεν ειχα ψαξει ποτε για θηκη στο Ultra 2 μιας και το εχω γυμνο απο Day 1.. αλλα το βγαζω μονο οταν πρεπει να ασχοληθω με βαριες δουλειες σε κηπο/χωραφια και τοτε πραγματικα μου λειπει το ρολοι... Με αυτην και τανκ να την πατησει παιζει να μην παθει τπτ.. 🤣 Συν οτι δεν δειχνει σαν ξενο σωμα... φαινεται ολο ενα σαν σωμα (οντως σαν αυτα τα παιδικα που ειπε ενας φιλος απο πανω.. χαχα) αλλα δεν ξενιζει... Συμφωνω απολυτα.. οπως ειπα το εχω απο Day 1 γυμνο τελειως.. εχει φαει του κοσμου τα χτυπηματα και σε οθονη και στην κασα.. χτυπηματα με αλουμινια, σιδερα και οτι μπορεις να φανταστεις σε φαση που φοβαμαι να το κοιταξω μετα το χτυπημα μηπως και δω κομματια να λειπουν (χαχα τοσο δυνατα) και προς εκπληξη μου το κοιταω δεν εχει παθει απολυτως τιποτα .. και ακομα και κατι ελαφρως να εχει το τριβεις και φευγει... ειναι απο το αλλο σιδερο που χτυπηθηκε 🤣.. το Ultra 2 εκει αταραχο, ακαθεκτο..... Να προσέχεις η κάσα δεν ήταν κ τόσο αντοχής όσο το τζάμι !! 1
petran1790 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 56 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Να προσέχεις η κάσα δεν ήταν κ τόσο αντοχής όσο το τζάμι !! Με τα χτυπηματα που εχει φαει η κασα μου, δεν ξερω.. πραγματικα απορω πως δεν εχει παθει το παραμικρο μετα απο τοσα δυνατα χτυπηματα και με υλικα (σιδερο)...
dtk-386 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Στις 5/10/2025 στις 8:10 ΠΜ, billdanos είπε Και στο τέλος το ultra θα μοιάζει με εκείνα τα παιδικά ρολόγια που είχαν μέσα τους αυτοκινητάκια… 😛 Το ultra έχει τεράστιες αντοχές ειδικά στην οθόνη και δεν χρειάζεται επιπλέον προστασία. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα