Dimitrisger Δημοσ. Πέμπτη στις 04:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:57 μμ 52 λεπτά πριν, SkenaDena είπε Είχα προπαραγγείλει κ εγώ σε πλαίσιο & iStorm. Βρήκα με άλλο λουρί διαθέσιμο 2-3 μέρες μετά την κυκλοφορία και τις ακύρωσα , ειδικά όταν είδα όταν μπορείς (αν και πιο ακριβά) να πάρεις έξτρα το λουρί Το σκέφτηκα και εγώ, αλλά έχω ήδη αγοράσει αλλά λουράκια από άλλες εταιρίες (nomad) και κάποιες άλλες μάρκες, οπότε δεν θέλω να δώσω κι άλλα για λουράκι της apple, μόνο το Milanese μου αρεσει από τα επίσημα της apple.
SkenaDena Δημοσ. Πέμπτη στις 05:05 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 05:05 μμ 7 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε Το σκέφτηκα και εγώ, αλλά έχω ήδη αγοράσει αλλά λουράκια από άλλες εταιρίες (nomad) και κάποιες άλλες μάρκες, οπότε δεν θέλω να δώσω κι άλλα για λουράκι της apple, μόνο το Milanese μου αρεσει από τα επίσημα της apple. μα χωρις αυτο θα το παρεις πιο οικονομικά ... 909 το πήρα ενω με του τιτανιου κάνει 1000+
Dimitrisger Δημοσ. Πέμπτη στις 05:54 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:54 μμ (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, SkenaDena είπε μα χωρις αυτο θα το παρεις πιο οικονομικά ... 909 το πήρα ενω με του τιτανιου κάνει 1000+ Ίδια τιμή βγαίνει. 909 κάνουν τα ultra με τα απλά λουράκια, ocean trail alpine. Και μεμονωμένα αν τα αγοράσεις έχουν 100€ το καθένα. Το Milanese με το ρολόι βγαίνει 1030 και σκέτο το λουρακι έχει 220. Αν έπαιρνα άλλο λουράκι και ξεχωριστά το Milanese θα μου έβγαινε 1130 και θα είχα ένα λουράκι που δεν ήθελα καθώς όπως είπα δεν μου αρέσουν τα 3 βασικά Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:56 μμ από Dimitrisger
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα