Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Είμαι στα 30 μου πλέον και έχω μια σταθερή εργασία σε βάρδιες που μου αποφέρει ένα μισθό. Το θέμα είναι πως με την ακρίβεια και τις τιμές των ενοικίων (Θεσσαλονίκη), όσες φορές και να τα βάλω κάτω και να τα υπολογίσω, πάντα κάτι λείπει. Στην καλύτερη ο μήνας βγαίνει οριακά, όπου αυτό σημαίνει απλά επιβίωση. Δεν υπάρχει η άνεση για αγορά ενός t-shirt, μιας βόλτας για ένα ποτό ή έστω ενα καφέ στο χέρι. Δεν μιλάμε καν για αποταμίευση έστω ενός 20αρικου, σε περίπτωση μιας Α' ανάγκης. Ξέρω ότι δεν είμαι ο μοναδικός εκεί έξω, αλλά τελευταία με έχει πιάσει μια απελπισία. Γενικά δεν έχω γνώσεις προγραμματισμού και τα σχετικά. Έχω βασικές γνώσεις hardware και software  υπολογιστών. Προσπαθώ να βρω μια δεύτερη ενασχόληση η οποία θα συμπληρώνει τον μισθό μου στο τέλος του μήνα. Δεν αναζητώ να γίνω πλούσιος, ούτε κανείς θα προσφέρει απλόχερα χρήματα, απλά κάτι έξτρα ώστε να βγαίνει ο μήνας. Είναι πολύ γενική η τοποθέτηση μου, αλλά όποιος έχει να προτείνει κάποια online, part-time  εργασία σε οποιοδήποτε τομέα θα ήμουν ευγνώμων. Γενικά οποιαδήποτε άποψη δεκτή.
Ευχαριστώ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...