hf77 Δημοσ. Τρίτη στις 11:01 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:01 πμ Θα ήθελα τις απόψεις για αγορά κινητού μέχρι 300 ευρώ.Τωεα είμαι κάτοχος Α52s samsung .Παιχνίδια σε με ενδιαφέρουν.Θα ήθελα μια καλή κάμερα. Ευχαριστώ
Λύση Donalhioy Δημοσ. Τρίτη στις 12:35 μμ Λύση Δημοσ. Τρίτη στις 12:35 μμ ή θα μεινεις σε samsung π.χ a56 ή θα πας σε poco x7 pro 12gb ram
tsimisde Δημοσ. Τρίτη στις 01:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:14 μμ Σε αυτά τα χρήματα, πιθανόν μέσω Σκρουτζ να βρεις και το Motorola Edge 60 Fusion. Το έχω εδώ και μια βδομάδα στα χέρια μου, είναι μια αρκετά αξιόλογη συσκευή, δέχεται και επέκταση αποθηκευτικού χώρου μέσω κάρτας SD αν σε ενδιαφέρει, έχει καλή κάμερα και πολύ ικανοποιητική αυτονομία μπαταρίας. Δεν ξέρω αν σε ξενίζει βέβαια η καμπυλωτή οθόνη στα άκρα. Σε αυτά τα χρήματα, είναι και το G86 αλλά νομίζω ότι το Fusion είναι καλύτερη επιλογή.
osfp1978 Δημοσ. Τρίτη στις 01:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:46 μμ Πρώτη επιλογή το samsung A56 και μετά το Motorola Edge 60 fusion, όπως προτάθηκαν. Το poco x7 pro απέφυγε το γιατί είναι περισσότερο κινητό επιδόσεων και όχι φωτογραφικό. 1
mandragoraSCR Δημοσ. Τρίτη στις 02:04 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:04 μμ και γιατι να μην παρει κατι με snapdragon?
tsimisde Δημοσ. Τρίτη στις 02:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:24 μμ Μου είχε διαφύγει ως επιλογή, τώρα μιας και λέμε για Snapdragon το θυμήθηκα. OnePlus Nord CE4, περσινό μοντέλο μεν αλλά είναι αρκετά αξιόλογο, λόγω της έλευσης του νέου μοντέλου, ενδέχεται να τρέχει και καλή προσφορά
livvie Δημοσ. Τετάρτη στις 09:43 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:43 πμ 20 ώρες πριν, tsimisde είπε Σε αυτά τα χρήματα, πιθανόν μέσω Σκρουτζ να βρεις και το Motorola Edge 60 Fusion. Το έχω εδώ και μια βδομάδα στα χέρια μου, είναι μια αρκετά αξιόλογη συσκευή, δέχεται και επέκταση αποθηκευτικού χώρου μέσω κάρτας SD αν σε ενδιαφέρει, έχει καλή κάμερα και πολύ ικανοποιητική αυτονομία μπαταρίας. Δεν ξέρω αν σε ξενίζει βέβαια η καμπυλωτή οθόνη στα άκρα. Σε αυτά τα χρήματα, είναι και το G86 αλλά νομίζω ότι το Fusion είναι καλύτερη επιλογή. Καλημέρα. Με ενδιαφέρει και εμένα το edge 60 fusion και ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας. Αρχικά, να πω ότι η χρήση που κάνω είναι βασική δηλαδή e-banking, εταιρικά email και onedrive, social media. Επίσης, με ενδιαφέρει να έχει καλή κάμερα και συνολικά δεν θέλω να ξεφύγω από αυτό το budget. 1. Πιστεύετε πως η 8gb θα με καλύψει ή να πάω στα 12gb? 2. Επειδή δεν έχω σχετική εμπειρία, να επιλέξω skroutzομάγαζο ή να πάω σε συμβατικά; δεν έχω εικόνα τι να προσέξω για εγγυήσεις κλπ. Σας ευχαριστώ.
tsimisde Δημοσ. Τετάρτη στις 03:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:02 μμ 5 ώρες πριν, livvie είπε Καλημέρα. Με ενδιαφέρει και εμένα το edge 60 fusion και ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας. Αρχικά, να πω ότι η χρήση που κάνω είναι βασική δηλαδή e-banking, εταιρικά email και onedrive, social media. Επίσης, με ενδιαφέρει να έχει καλή κάμερα και συνολικά δεν θέλω να ξεφύγω από αυτό το budget. 1. Πιστεύετε πως η 8gb θα με καλύψει ή να πάω στα 12gb? 2. Επειδή δεν έχω σχετική εμπειρία, να επιλέξω skroutzομάγαζο ή να πάω σε συμβατικά; δεν έχω εικόνα τι να προσέξω για εγγυήσεις κλπ. Σας ευχαριστώ. Θα σου απαντήσω πάρα πολύ συνοπτικά στις ερωτήσεις που θέτεις. Για τη χρήση που το θέλεις, επειδή κι εγώ αντίστοιχη χρήση κάνω, είμαι καλυμμένος, δεν έχω κάποιο παράπονο. Θεωρητικά, μπορεί να μην έχει πολλή "ιπποδύναμη", σε αυτά τα καθήκοντα όμως, τα καταφέρνει μια χαρά. Να σκεφτείς ότι έχω ενεργοποιημένο το backup στο παρασκήνιο και η συσκευή δεν 'ιδρωνει', ούτε ζεσταίνεται, γενικά, δεν θα έχεις θέμα. Η μπαταρία του βγάζει μία με μιάμιση μέρα και γενικά, έχει αρκετά καλή διάρκεια. Στα της κάμερας, είναι αρκετά καλή, σε όσες συνθήκες την έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Έχει και την ενίσχυση του ΑΙ σε περιπτώσεις όπου κανει ακόμα καλύτερες τις λήψεις συνεπώς, είναι οκ και σε αυτό το κομμάτι. Ακόμα και το ζουμ είναι αρκετά ικανοποιητικό, πολύ καλό βίντεο επίσης. Όσον αφορά τις δύο ερωτήσεις σου: 1. Προσωπικά, έχω αγοράσει την έκδοση με τα 12 Ram επομένως, αυτή προτείνω κι εγώ, και δεν θα σκαλώνει το κινητό και δεν θα αγχώνεσαι για το αν σηκώνει μελλοντικά update. Το δικό μου το αγόρασα από μεγάλη αλυσίδα και νομίζω είναι και η έκδοση που εισάγεται επίσημα. 2. Από Skroutzoμαγαζο, όσες φορές έχει τύχει να παραγγείλω, δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την αποστολή. Για να είσαι σίγουρος, είτε επιλέγεις να εξοφλήσεις με αντικαταβολή, είτε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ούτως ώστε, αν Ω μοι γένοιτο συμβεί κάτι, να είσαι καλυμμένος. Στα των εγγυήσεων, δεν μου έχει χρειαστεί μέχρι στιγμής επομένως, δε γνωρίζω τι συμβαίνει.... Γενικά, πιστεύω ότι για την κατηγορία τιμής του, είναι πολύ αξιόλογη πρόταση, δεν θα δυσαρεστηθείς. Ενδεχομένως να σε τσινισει το σχεδόν stock android που έχει η συσκευή, που δεν έχει και πολλά πράγματα να ρυθμίσει, είναι αρκετά απλοϊκή έκδοση του λογισμικού. Αν δεν έχει θέμα με αυτό, προχώρα....
livvie Δημοσ. χθες στις 09:20 πμ Δημοσ. χθες στις 09:20 πμ 18 ώρες πριν, tsimisde είπε Θα σου απαντήσω πάρα πολύ συνοπτικά στις ερωτήσεις που θέτεις. Για τη χρήση που το θέλεις, επειδή κι εγώ αντίστοιχη χρήση κάνω, είμαι καλυμμένος, δεν έχω κάποιο παράπονο. Θεωρητικά, μπορεί να μην έχει πολλή "ιπποδύναμη", σε αυτά τα καθήκοντα όμως, τα καταφέρνει μια χαρά. Να σκεφτείς ότι έχω ενεργοποιημένο το backup στο παρασκήνιο και η συσκευή δεν 'ιδρωνει', ούτε ζεσταίνεται, γενικά, δεν θα έχεις θέμα. Η μπαταρία του βγάζει μία με μιάμιση μέρα και γενικά, έχει αρκετά καλή διάρκεια. Στα της κάμερας, είναι αρκετά καλή, σε όσες συνθήκες την έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Έχει και την ενίσχυση του ΑΙ σε περιπτώσεις όπου κανει ακόμα καλύτερες τις λήψεις συνεπώς, είναι οκ και σε αυτό το κομμάτι. Ακόμα και το ζουμ είναι αρκετά ικανοποιητικό, πολύ καλό βίντεο επίσης. Όσον αφορά τις δύο ερωτήσεις σου: 1. Προσωπικά, έχω αγοράσει την έκδοση με τα 12 Ram επομένως, αυτή προτείνω κι εγώ, και δεν θα σκαλώνει το κινητό και δεν θα αγχώνεσαι για το αν σηκώνει μελλοντικά update. Το δικό μου το αγόρασα από μεγάλη αλυσίδα και νομίζω είναι και η έκδοση που εισάγεται επίσημα. 2. Από Skroutzoμαγαζο, όσες φορές έχει τύχει να παραγγείλω, δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την αποστολή. Για να είσαι σίγουρος, είτε επιλέγεις να εξοφλήσεις με αντικαταβολή, είτε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ούτως ώστε, αν Ω μοι γένοιτο συμβεί κάτι, να είσαι καλυμμένος. Στα των εγγυήσεων, δεν μου έχει χρειαστεί μέχρι στιγμής επομένως, δε γνωρίζω τι συμβαίνει.... Γενικά, πιστεύω ότι για την κατηγορία τιμής του, είναι πολύ αξιόλογη πρόταση, δεν θα δυσαρεστηθείς. Ενδεχομένως να σε τσινισει το σχεδόν stock android που έχει η συσκευή, που δεν έχει και πολλά πράγματα να ρυθμίσει, είναι αρκετά απλοϊκή έκδοση του λογισμικού. Αν δεν έχει θέμα με αυτό, προχώρα.... Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Δεν πιστεύω να με χαλάσει η απλοϊκή έκδοση λογισμικού, καθώς έχω ήδη ένα παλαιότερο μοντέλο motorola και έχω σχετική εικόνα. καλή συνέχεια 1
tsimisde Δημοσ. χθες στις 10:02 πμ Δημοσ. χθες στις 10:02 πμ Επίσης, αν μεταφέρεις συχνά αρχεία από και προς υπολογιστή ή τάμπλετ, το smart connect θα σου λύσει τα χέρια. Ασύρματη μεταφορά αρχείων μέσω drag & drop, αντιγραφή κειμένου ή φωτογραφιών και επικόλληση σε άλλη συσκευή, η εφαρμογή αυτή κάνει παπάδες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα