vmaria Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Καλησπέρα σας, Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα. Υπάρχουν ονλινε ,διάφορες ιστοσελίδες στις οποίες κλείνεις ραντεβού και βλέπουν το αυτοκίνητο. Γνωρίζετε ποιές είναι αξιόπιστες. Ευχαριστώ!
micos000 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 3 λεπτά πριν, vmaria είπε Υπάρχουν ονλινε ,διάφορες ιστοσελίδες στις οποίες κλείνεις ραντεβού και βλέπουν το αυτοκίνητο. Υπάρχουν τέτοιες σελίδες; Δεν το ήξερα. Για δώσε μερικά λινκ.
vmaria Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 10 ώρες 18 λεπτά πριν, micos000 είπε Υπάρχουν τέτοιες σελίδες; Δεν το ήξερα. Για δώσε μερικά λινκ. Πχ: https://www.checkyourcar.gr/ https://auto-report.gr/arxikh-woocommerce/ https://smartcheck.gr/ 1
vamvakoolas Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες νομιζω οτι μπορεις πλεον να πας σε ολα τα επισημα συνεργεια της μαρκας που σε ενδιαφερει να κλεισεις τετοιο ελεγχο. Ακομα και τα εξιδεικευμενα συνεργεια κοντα στη πολη του πωλητη μπορουν να σε βοηθησουν.
tutuyo Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 39 minutes ago, vamvakoolas said: νομιζω οτι μπορεις πλεον να πας σε ολα τα επισημα συνεργεια της μαρκας που σε ενδιαφερει να κλεισεις τετοιο ελεγχο. Ακομα και τα εξιδεικευμενα συνεργεια κοντα στη πολη του πωλητη μπορουν να σε βοηθησουν. κι εγω ετσι νομιζα ωσπου μου αρνηθηκε ελεγχο η αντιπροσωπεια Σκοντα🤨
vamvakoolas Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 minutes ago, tutuyo said: κι εγω ετσι νομιζα ωσπου μου αρνηθηκε ελεγχο η αντιπροσωπεια Σκοντα🤨 ειναι τοτε $@#ες ο συγκεκριμμενος τοπικος αντιπροσωπος. Μπορουσες να στειλεις email στο γενικο mail που εχουν στη σελιδα τους και πρεπει να σου απαντησουν. Εδω μεχρι και η trident cars (οποιος ξερει απο ιχ καταλαβαινει) προσφερει αυτο τον ελεγχο
tutuyo Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 14 minutes ago, vamvakoolas said: ειναι τοτε $@#ες ο συγκεκριμμενος τοπικος αντιπροσωπος. Μπορουσες να στειλεις email στο γενικο mail που εχουν στη σελιδα τους και πρεπει να σου απαντησουν. Εδω μεχρι και η trident cars (οποιος ξερει απο ιχ καταλαβαινει) προσφερει αυτο τον ελεγχο τι να σου πω, σχεδον μου εκλεισαν το τηλεφωνο και δεν ασχοληθηκα παραπανω αλλα μου εκανε εντυπωση
vmaria Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε νομιζω οτι μπορεις πλεον να πας σε ολα τα επισημα συνεργεια της μαρκας που σε ενδιαφερει να κλεισεις τετοιο ελεγχο. Ακομα και τα εξιδεικευμενα συνεργεια κοντα στη πολη του πωλητη μπορουν να σε βοηθησουν. Υπάρχει δυνατότητα να κλείσω ραντεβού τηλεφωνικά και να πάνε να δουν το αυτοκίνητο?
vamvakoolas Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 3 minutes ago, vmaria said: Υπάρχει δυνατότητα να κλείσω ραντεβού τηλεφωνικά και να πάνε να δουν το αυτοκίνητο? ΟΧΙ απλως να παει ο πωλητης το ιχ εκει. Απο την εμπειρια μου αν ειναι επισημο συνεργειο και δεν ειναι πολυ μακρια δε νομιζω να εχουν θεμα. Ακομα και μερικοι μαντραδες το επιτρεπουν
xsterg Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες και εγω θα ελεγα ελεγχο σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Κανε μονος σου ελεγχο, σιγα. Παρε και εναν φιλο μαζι με γνωση στην μαρκα που πας να αγορασεις. Η βγαλε ανακοινωση σε forum και ζητα εναν ανθρωπο να πατε μαζι. Να ξερεις υπαρχουν ανθρωποι που εχουν τρομερες γνωσεις σε καθε μοντελο 1εκ φορες καλυτεροι απο οποιονδηποτε τεχνικο. Αλλα ο καλυτερος ελεγχος δεν γινεται στο αμαξι που αγοραζεις αλλα στον ιδιοκτητη που το πουλαει mark my words...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα