Eustass Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Καλησπέρα σε όλους! Βρίσκομαι στο δίλημμα να αλλάξω κινητό και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Το budget μου είναι μέχρι 600€ και αναζητώ μια συσκευή που να είναι αξιόπιστη, με καλή κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο, αλλά και γενικά να αποδίδει σωστά στην καθημερινή χρήση (social media, εφαρμογές) Δεν με ενδιαφέρει τόσο να έχει το απόλυτο «flagship» design, όσο να ξέρω ότι η συσκευή που θα επιλέξω θα με βγάλει τουλάχιστον 2-3 χρόνια χωρίς προβλήματα. Έχω μπερδευτεί ανάμεσα σε διάφορα μοντέλα που κυκλοφορούν και θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας: Ποιο κινητό θεωρείτε ότι προσφέρει το καλύτερο vfm; Κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
tsimisde Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Σε αυτά τα χρήματα, αν διατιθεσαι να αγοράσεις μέσω Skroutz, κοιτάς OnePlus 13R η Realme GT7. Σε καλύπτουν στους τομείς που ψάχνεις....
Symbad Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Εκτός από τις παραπάνω προτάσεις, που είναι καλές, σε αυτό το εύρος τιμής φαίνεται να είναι καλή περίπτωση και το Honor 400 pro.
Eustass Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 ώρες πριν, tsimisde είπε Σε αυτά τα χρήματα, αν διατιθεσαι να αγοράσεις μέσω Skroutz, κοιτάς OnePlus 13R η Realme GT7. Σε καλύπτουν στους τομείς που ψάχνεις.... Αν διάλεγες ενα απο τα δυο ποιο θα ήταν; 2 ώρες πριν, Symbad είπε Εκτός από τις παραπάνω προτάσεις, που είναι καλές, σε αυτό το εύρος τιμής φαίνεται να είναι καλή περίπτωση και το Honor 400 pro. Δεν εχω κοιτάξει καθόλου τα honor , θα το κάνω τωρα μιας και το ανέφερες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα