nana_12 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Χωρίς να διαγράψω κανένα e-mail μου είδα πως έχουν διαγραφτεί e-mail τουλάχιστον έξι μηνών. Δηλαδή έχω e-mail μέχρι 2-3 μέρες πριν και μετά έχω e-mail από τον Φεβρουάριο και μετά γίνεται να διαγράφτηκαν μόνο τους? Έλεγξα τον αποθηκευτικό χώρο και είναι επαρκής.Διαγραφή e-mail
NikosKallithea Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Αν ελεγες τον πάροχο καλα θα ήταν και με ποιο τρόπο διαχειρίζεσαι τα εμαιλ.
mariosnik_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Θυμάμαι πριν χρόνια, ότι κάτι είχα κάνει στο Gmail μου και ξαφνικά εξαφανίστηκαν πολλά emails. Αλλα δεν ειχα κάνει διαγραφή. Τελικά βρήκα τι είχε γίνει και τα ανέκτησα. Για να μην βλέπεις τα emails σου μονο δύο πράγματα μπορεί να φταίνε. 1. Έκανες κάτι μόνος/η σου. 2. Κάποιος σου υπέκλεψε τον κωδικό, εισήλθε και στα έσβησε ο ιδιος. Για να έχει υπάρξει τεχνικό θέμα στους servers, το θεωρώ πολύ σπάνιο, εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Σίγουρα έχουν διαγραφεί ή έχεις βάλει κάποιο φίλτρο και δεν στα δείχνει όλα; 1
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου On 16/09/2025 at 17:03, nana_12 said: Χωρίς να διαγράψω κανένα e-mail μου είδα πως έχουν διαγραφτεί e-mail τουλάχιστον έξι μηνών. Δηλαδή έχω e-mail μέχρι 2-3 μέρες πριν και μετά έχω e-mail από τον Φεβρουάριο και μετά γίνεται να διαγράφτηκαν μόνο τους? Έλεγξα τον αποθηκευτικό χώρο και είναι επαρκής.Διαγραφή e-mail μηπως ειναι σε κανα καταλογο archive? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα