Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Tlykog είπε

Το να λες σε άλλους ότι παραπληροφορούν είναι πολύ πιο απόλυτο από αυτό που κατηγορείς. Εγώ μετέφερα πραγματικό περιστατικό που είδα, δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου. Αν για σένα “δεν γίνεται”, οκ, αλλά αυτό είναι η δική σου εμπειρία. Τα disclaimers που βάζει η ίδια η Samsung πάντως υπάρχουν, δεν τα έγραψα εγώ. Οπότε πριν μιλήσεις για παραπληροφόρηση, δες μήπως κάνεις εσύ αυτό που χρεώνεις σε άλλους.

Η Samsung πάντως αναφέρει επίσημα ότι οποιοδήποτε αιχμηρό αντικείμενο μπορεί να γρατσουνίσει ή να καταστρέψει την οθόνη, καθώς και το ότι ακόμα και το νύχι μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη. Αυτοί λογικά δε θα ξέρουν. Εσύ ξέρεις καλύτερα και μάλιστα τόσο απόλυτα που διαψεύδεις τους πάντες. Ανυπόστατες κατηγορίες.

Χρήστης fold από το 2 μέχρι και σήμερα στο 7

αλλάζω κάθε χρόνο και δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ κανένα τους κάποιο θέμα.. 

Όσο για το νύχι οκ μιλάει για την εσωτερική οθόνη που δεν είναι από κρύσταλλο αλλά ομως προστατεύεται από μια μεμβράνη.

ναι σε αυτή όντως αν κάνεις κάτι με το νύχι η κάποιο αιχμηρό αντικείμενο σίγουρα θα της κάνει λακουβιτσα που μετά από λίγο καιρό θα ξανά στρώσει .. όχι όμως γρατζουνιά .. γρατζουνιά μπορεί να γίνει αλλά θα γίνει στην μεμβράνη την οποία  η ίδια η samsung στην αντικαθιστά την πρώτη φορά δωρεάν την δεύτερη επί πληρωμή.

Τώρα όσο αφορά κόκκους άμμου και όλα αυτά να αναφέρω ότι είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να περάσει κάτι στο μεντεσέ και να του κάνει ζημιά ..

Ζημιά συνήθως γίνεται από πέσιμο και αυτό πρέπει να είναι δυνατό πέσιμο και όχι σε θήκη. Στραβωνει ο μηχανισμός και δεν ανοίγει.. έχει τύχει σε φίλο αυτό που αναφέρω 

Τώρα βέβαια θα μου πεις και οποιοδήποτε άλλο να πέσει υπάρχει κίνδυνος να σπάσει οθόνη πλάτη και άλλα τέτοια. Οπότε αν είσαι απρόσεκτος πάρε ένα κινητό των 200 ευρώ και κάνε απλά την δουλειά σου.

Όσο για τα 1300 που λες ότι κοστίζει αυτό είναι παραπληροφόρηση.. Τα καταστήματα που το βλέπεις τόσο αν πατήσεις πάνω τους σου λένε ότι η τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ ... Είναι παραπλάνηση των καταστημάτων για να έχουν view's.

Επεξ/σία από Sakm
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Sakm είπε

Συμφωνώ μαζί σου και μπράβο που τα χώνεις ..

Χρήστης fold από το 2 μέχρι και σήμερα στο 7

αλλάζω κάθε χρόνο και δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ κανένα τους κάποιο θέμα.. 

Δεν τα χώνω σε κανένα. Συζήτηση κανω. Άλλοι τα χώνουν, λες και τους έβρισες τη μάνα και μάλιστα κόντρα σε κάθε λογική, και απαντώ. Αυτά που γράφω στηρίζονται σε αντικειμενικά γεγονότα.

Μακάρι ο μικρόκοσμος του καθενός να ήταν η απόλυτη αλήθεια κάθε φορά που μας βολεύει. Χαίρομαι που δεν σου έβγαλαν θέμα, γιατί είναι και πανάκριβα. Αρκετοί όμως δεν ήταν τόσο τυχεροί. Γι’ αυτό και η Samsung, όπως και κάθε εταιρεία που βγάζει fold, βάζει υποχρεωτικά disclaimers, για να μη βρεθεί να πληρώνει αποζημιώσεις για αντικειμενικές κατασκευαστικές ευπάθειες του προϊόντος.
το άλλο που γράφεις στο τέλος δεν ισχύει. Το ζητάω τιμολόγιο με απαλλαγή ΦΠΑ, γιατί έχω επιχείρηση, και μου το δίνει μια χαρά:
image.png.4b792f5d5bcc25d8dfa06f4896db7107.png

Οπότε κάνεις λάθος και εδώ.

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tlykog είπε

Το να λες σε άλλους ότι παραπληροφορούν είναι πολύ πιο απόλυτο από αυτό που κατηγορείς. Εγώ μετέφερα πραγματικό περιστατικό που είδα, δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου. Αν για σένα “δεν γίνεται”, οκ, αλλά αυτό είναι η δική σου εμπειρία. Τα disclaimers που βάζει η ίδια η Samsung πάντως υπάρχουν, δεν τα έγραψα εγώ. Οπότε πριν μιλήσεις για παραπληροφόρηση, δες μήπως κάνεις εσύ αυτό που χρεώνεις σε άλλους.

Η Samsung πάντως αναφέρει επίσημα ότι οποιοδήποτε αιχμηρό αντικείμενο μπορεί να γρατσουνίσει ή να καταστρέψει την οθόνη, καθώς και το ότι ακόμα και το νύχι μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη. Αυτοί λογικά δε θα ξέρουν. Εσύ ξέρεις καλύτερα και μάλιστα τόσο απόλυτα που διαψεύδεις τους πάντες. Ανυπόστατες κατηγορίες.

Αυτό που λες με τον κόκκο άμμου απλά δεν γίνεται. Εχω fold απο το 3 μέχρι το 6. Εχω πάει θάλασσα και θέλοντας και μη εχει μπει άμμος στην οθόνη. Πιο πιθανό ειναι να το έκατσε πάρα να έσπασε η οθόνη απο κόκκο. 

Επίσης, δε γίνεται να σπάσει απο κόκκο άμμου για εναν απλό λόγο. Οταν κλείνει η οθόνη,  δεν εχει επαφή το ενα πάνελ με το αλλο. Υπάρχει κενό. Αρα η μπήκε πέτρα ή λες ιστορίες που δεν έγιναν ποτε. 

Επίσης, η οθόνη δε σπάει με το νύχι. Είπαμε, ειναι ευαίσθητη αλλα ολοι εσείς που ποτε δεν είχατε τη συσκευή μιλάτε για το πόσο ευαίσθητη ειναι . 

Για να σπάσεις την οθόνη με το νύχι πρεπει να εισαι ο Γουλβεριν και να έχεις να κόψεις νύχια απο τη βάφτιση σου. Σε λογικά πλαίσια δεν παθαίνει τιποτα .

Όσο για το beta testing που λένε ξανα και ξανά κάποιοι,  αυτο εχει τελειώσει απο εποχές fold 3/4. 

Ας μιλήσουν και άλλοι που ΕΧΟΥΝ fold συσκευές,  οχι όσοι άκουσαν απο φίλο,ίντερνετ,κουμπάρο,youtuber κτλ. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε

Αυτό που λες με τον κόκκο άμμου απλά δεν γίνεται. Εχω fold απο το 3 μέχρι το 6. Εχω πάει θάλασσα και θέλοντας και μη εχει μπει άμμος στην οθόνη. Πιο πιθανό ειναι να το έκατσε πάρα να έσπασε η οθόνη απο κόκκο. 

Επίσης, δε γίνεται να σπάσει απο κόκκο άμμου για εναν απλό λόγο. Οταν κλείνει η οθόνη,  δεν εχει επαφή το ενα πάνελ με το αλλο. Υπάρχει κενό. Αρα η μπήκε πέτρα ή λες ιστορίες που δεν έγιναν ποτε. 

Επίσης, η οθόνη δε σπάει με το νύχι. Είπαμε, ειναι ευαίσθητη αλλα ολοι εσείς που ποτε δεν είχατε τη συσκευή μιλάτε για το πόσο ευαίσθητη ειναι . 

Για να σπάσεις την οθόνη με το νύχι πρεπει να εισαι ο Γουλβεριν και να έχεις να κόψεις νύχια απο τη βάφτιση σου. Σε λογικά πλαίσια δεν παθαίνει τιποτα .

Όσο για το beta testing που λένε ξανα και ξανά κάποιοι,  αυτο εχει τελειώσει απο εποχές fold 3/4. 

Ας μιλήσουν και άλλοι που ΕΧΟΥΝ fold συσκευές,  οχι όσοι άκουσαν απο φίλο,ίντερνετ,κουμπάρο,youtuber κτλ. 

Το να λες “ιστορίες που δεν έγιναν ποτέ” είναι βαρύ, ειδικά όταν η ίδια η Samsung προειδοποιεί ρητά να μην υπάρχει τίποτα ανάμεσα στην οθόνη όταν κλείνει και ότι ακόμη και το νύχι μπορεί να προκαλέσει ζημιά. Αυτά δεν τα λέω εγώ, η Samsung τα γράφει στο manual. Το ότι εσύ δεν έπαθες ποτέ κάτι, χαίρομαι, αλλά αυτό δεν ακυρώνει ούτε την φυσική (ένα σημειακό φορτίο είναι πιο επικίνδυνο από πολλούς κόκκους μαζί), ούτε πραγματικά περιστατικά άλλων χρηστών. Διαφορετικά, ο “μικρόκοσμος” του καθενός γίνεται η απόλυτη αλήθεια κάθε φορά που βολεύει.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Δεν τα χώνω σε κανένα. Συζήτηση κανω. Άλλοι τα χώνουν, λες και τους έβρισες τη μάνα και μάλιστα κόντρα σε κάθε λογική, και απαντώ. Αυτά που γράφω στηρίζονται σε αντικειμενικά γεγονότα.

Μακάρι ο μικρόκοσμος του καθενός να ήταν η απόλυτη αλήθεια κάθε φορά που μας βολεύει. Χαίρομαι που δεν σου έβγαλαν θέμα, γιατί είναι και πανάκριβα. Αρκετοί όμως δεν ήταν τόσο τυχεροί. Γι’ αυτό και η Samsung, όπως και κάθε εταιρεία που βγάζει fold, βάζει υποχρεωτικά disclaimers, για να μη βρεθεί να πληρώνει αποζημιώσεις για αντικειμενικές κατασκευαστικές ευπάθειες του προϊόντος.

Αυτο που λες μου θυμίζει τα disclaimers στο Αμερικα. Ας πούμε μερικά παραδείγματα . Προσοχή, καυτό περιεχόμενο στο κύπελλο του καφέ! Ζητάς nes,γαλλικό ζεστό και πρεπει να σου θυμίσουν οτι θα καεις. 

Παρακαλώ μη μπαίνετε στον κάδο πλυντηρίου,μη βάζετε παιδιά, κατοικίδια και ηλεκτρικές συσκευές. 

Μην τρωτε τις ταμπλέτες για τα πλυντήρια πιάτων. Ναι,μοιάζουν σαν καραμέλες αλλα δεν ειναι ! 

Αν ανοίξεις ενα manual οποιασδήποτε συσκευής,  θα εκπλαγείς για τα warnings που γράφουν. 

2 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Το να λες “ιστορίες που δεν έγιναν ποτέ” είναι βαρύ, ειδικά όταν η ίδια η Samsung προειδοποιεί ρητά να μην υπάρχει τίποτα ανάμεσα στην οθόνη όταν κλείνει και ότι ακόμη και το νύχι μπορεί να προκαλέσει ζημιά. Αυτά δεν τα λέω εγώ, η Samsung τα γράφει στο manual. Το ότι εσύ δεν έπαθες ποτέ κάτι, χαίρομαι, αλλά αυτό δεν ακυρώνει ούτε την φυσική (ένα σημειακό φορτίο είναι πιο επικίνδυνο από πολλούς κόκκους μαζί), ούτε πραγματικά περιστατικά άλλων χρηστών. Διαφορετικά, ο “μικρόκοσμος” του καθενός γίνεται η απόλυτη αλήθεια κάθε φορά που βολεύει.

Στο εξήγησα και στο ξανα εξηγώ. Δεν μπορεί να σπάσει η οθόνη απο κόκκο άμμου. Εκτός αν κόκκο άμμου θεωρείς το χαλίκι. Η Samsung και η καθε Samsung δίνει οδηγίες. Όλες οι συσκευές εχουν οδηγίες χρήσης. Και ναι, η Samsung θα σου βαλει τις οδηγίες μπροστά στην οθόνη για να γλιτώσει άσκοπες μηνύσεις και απασχόληση προσωπικού. Και αναπτήρα Bic να αγοράσεις, το αυτοκόλλητο σου λέει οτι θα καείς. Τι συζητάμε;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ntinosterpsis είπε

Αυτο που λες μου θυμίζει τα disclaimers στο Αμερικα. Ας πούμε μερικά παραδείγματα . Προσοχή, καυτό περιεχόμενο στο κύπελλο του καφέ! Ζητάς nes,γαλλικό ζεστό και πρεπει να σου θυμίσουν οτι θα καεις. 

Παρακαλώ μη μπαίνετε στον κάδο πλυντηρίου,μη βάζετε παιδιά, κατοικίδια και ηλεκτρικές συσκευές. 

Μην τρωτε τις ταμπλέτες για τα πλυντήρια πιάτων. Ναι,μοιάζουν σαν καραμέλες αλλα δεν ειναι ! 

Αν ανοίξεις ενα manual οποιασδήποτε συσκευής,  θα εκπλαγείς για τα warnings που γράφουν. 

Διαφορά: το “προσοχή, καυτός καφές” είναι αυτονόητο. Το “προσοχή, μπορεί να χαλάσει η οθόνη αν την αγγίξεις με νύχι ή αν μείνει κόκκος όταν κλείνει” δεν είναι. Αν ήταν τόσο αυτονόητο, δε θα υπήρχε κανένας που να την πατήσει. Οπότε δεν μιλάμε για τυπικό νομικό disclaimer, αλλά για υπαρκτή κατασκευαστική ευπάθεια που ο ίδιος ο κατασκευαστής αναγκάζεται να παραδεχτεί.

2 ώρες πριν, ntinosterpsis είπε

Στο εξήγησα και στο ξανα εξηγώ. Δεν μπορεί να σπάσει η οθόνη απο κόκκο άμμου. Εκτός αν κόκκο άμμου θεωρείς το χαλίκι. Η Samsung και η καθε Samsung δίνει οδηγίες. Όλες οι συσκευές εχουν οδηγίες χρήσης. Και ναι, η Samsung θα σου βαλει τις οδηγίες μπροστά στην οθόνη για να γλιτώσει άσκοπες μηνύσεις και απασχόληση προσωπικού. Και αναπτήρα Bic να αγοράσεις, το αυτοκόλλητο σου λέει οτι θα καείς. Τι συζητάμε;

Το “ο καφές καίει” είναι αυτονόητο. Το “το νύχι μπορεί να αφήσει μόνιμη ζημιά σε κινητό 2000€” δεν είναι. Ούτε το ότι ένας κόκκος ανάμεσα στις οθόνες μπορεί να κάνει ζημιά, κι ας το βρίσκεις αδύνατο. Αυτά δεν τα λέω εγώ, τα γράφει η Samsung στο manual της. Αν ήταν για ξεπέτα disclaimers τύπου Bic, δεν θα τα πέταγε στο πρώτο boot της συσκευής, θα τα έθαβε στις τελευταίες σελίδες.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Tlykog είπε

Φίλος/πελάτης με Honor Magic V3, στην παραλία, έφαγε κόκκο άμμου κλείνοντας την οθόνη και έμεινε μόνιμη κηλίδα 3mm στην οθόνη. 2 εβδομάδων συσκευή. Ευτυχώς, μέσα στην ατυχία του, είναι στη κάτω δεξιά γωνία και δεν επηρεάζει τόσο πολύ τη θέαση. Ακόμα και το νύχι μπορεί να την καταστρέψει

Κάτοχος Fold 4 & 5 (& Flip 5). Τα έχω πάει σε παραλίες, βουνά κι αλώνια. Την είχαν φάει την κακομεταχείρισή τους. Και δεν παίζει με ΤΙΠΟΤΑ αυτό που περιγράφεις (κάτι άλλο συνέβη..)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gadgetseek είπε

Κάτοχος Fold 4 & 5 (& Flip 5). Τα έχω πάει σε παραλίες, βουνά κι αλώνια. Την είχαν φάει την κακομεταχείρισή τους. Και δεν παίζει με ΤΙΠΟΤΑ αυτό που περιγράφεις (κάτι άλλο συνέβη..)

Ακριβώς το ίδιο με τους άλλους 2: 
Το ότι τα δικά σου δεν έπαθαν, καλώς. Αλλά αυτό δεν αναιρεί ούτε τα disclaimers της Samsung, ούτε το ότι υπάρχουν περιπτώσεις που συνέβη. Αν δεν “έπαιζε με τίποτα”, η Samsung δεν θα προειδοποιούσε ρητά στο πρώτο boot να μην υπάρχει τίποτα ανάμεσα στην οθόνη και ότι ακόμη και το νύχι μπορεί να προκαλέσει ζημιά. 

Παράδειγμα: το iphone 6, κάτω από κάποιες συνθήκες λύγούσε και έσπαγε. Δε συνέβει σε ΚΑΝΕΝΑ γνωστό μου που είχε και κάποιοι το κακομεταχειρίστηκαν κιόλας. Το φαινόμενο ήταν υπαρκτο. Η Apple το διόρθωσε στην επόμενη γενιά.

Όπως και στους άλλους, θα πω: η προσωπική εμπειρία δεν ακυρώνει δεδομένα.

Εδώ:

https://www.techradar.com/phones/samsung-galaxy-phones/i-took-the-samsung-galaxy-z-fold-6-to-the-beach-and-im-not-sorry

γράφει:

Αναφορά σε κείμενο

I was careful when holding the Z fold 6 to not casually brush my fingers in the sand and then touch the screen. I knew that a single grit in the folded screen could lead to disaster.

Παραπληροφόρηση και το techradar. 

https://www.androidauthority.com/psa-samsung-galaxy-z-flip-6-fold-6-not-dust-resistant-3459683/

Γράφει:

Αναφορά σε κείμενο

This means that you really shouldn’t drop your brand-new Samsung foldable phone in dirt or sand. In fact, the fine print on Samsung’s own website indeed mentions that the Galaxy Z Fold 6 and Z Flip 6 aren’t dust- or sand-resistant. These foldables still pack full water resistance, though, so they can survive a dunk in water.

Παραπληροφόρηση και το androidauthority και η ίδια η Samsung φυσικά...

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ fold, αλλά έπαιξα μαζί του για καμιά ώρα. Το τηλέφωνό το εχει φίλος μου.

Μετά από πάρα πολλά χρόνια είδα μια συσκευή που ήταν πολύ εντυπωσιακή. Έχω το s23U και ούτε που σκέφτομαι να πω στο 25 όταν βγει. Αλλά για το fold ίσως το ξανασκεφτώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα περιμένω τους χρήστες Fold να βγουν να γράψουν οτι χάλασε η οθονη απο ΚΟΚΟ ΣΚΟΝΗΣ. Και δεν βλέπω ούτε πρόκειται να δω. Οι ξερόλες που τα αναπαραγωγουν αυτα έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Δεν πιάσανε καν fold στα χέρια τους ποτέ. Αν είχανε πιάσει θα ξέρανε οτι η οθονη εχει πλαίσιο γύρω γύρω ύψους σχεδόν 1 χιλιοστού. Αλλο 1 στην αλλη πλευρά =2. Αντε να κάνω ανώτερα μαθηματικά.. 1+1=2 χιλιοστά. Που σημαίνει οτι δεν ενώνεται η μισή οθονη με την άλλη μισή οταν κλείνει αλλα υπάρχει κενο περίπου 2 χιλιοστά. Αν βαλεις και την ελαστικότητά της μεμβράνης για να χαλάσει πρέπει να μπει μέσα αντικείμενο ανω των 3 χιλιοστών. 

Τώρα οι ξερόλες ξέρουν καλύτερα γιατι τους είπε ο ξάδερφος του αδερφού ενός φίλου τους οτι συνέβει σε εναν, και μπαίνουν και το γράφουν ως βέβαιο πρόβλημα των fold ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ FOLD. Μετα ποιος κάνει οτι του βρίζανε τι μανα το αφήνω στον αναγνώστη. Εντωμεταξυ τους εξηγείς ότι είναι αδύνατο να συμβεί 5 φορές σε 5 διαφορετικα topic, το καταλαβαίνουν (δεν υπάρχει περίπτωση να μη το καταλαβαίνουν) και μπαίνουν ΣΥΝΕΧΩΣ να παραπληροφορησουν.. Δεν ξερω τι εξήγηση έχει αυτό. Σου έκατσε στον εγκέφαλο ότι χαλάει η οθονη του fold με κοκο σκόνης, δεν το στηρίζεις πουθενα, δε διαβάζεις ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Τραβα δες απο κοντα σε ενα μαγαζί πως είναι ενα fold μπας και καταλάβεις οτι ειναι ακριβώς όπως τα λέω. Αλλά με τέτοιο εγωισμό που έχεις, δεν μπορείς να παραδέχτεις οτι γράφεις οτι ναναι ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ και αρχίζεις τα σεντόνια. 

Get a life ορισμενοι, βγητε απ τα φόρουμ και κάνετε και τίποτα άλλο στη ζωή σας, παψτε να γράφετε σεντόνια καθε μερα για καθε θέμα που αγνωειτε παντελώς και αφήστε κανενα που έχει εμπειρία να γράφει. . Σας βαρεθήκαμε. 

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, oldnew είπε

Ακόμα περιμένω τους χρήστες Fold να βγουν να γράψουν οτι χάλασε η οθονη απο ΚΟΚΟ ΣΚΟΝΗΣ. Και δεν βλέπω ούτε πρόκειται να δω. Οι ξερόλες που τα αναπαραγωγουν αυτα έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Δεν πιάσανε καν fold στα χέρια τους ποτέ. Αν είχανε πιάσει θα ξέρανε οτι η οθονη εχει πλαίσιο γύρω γύρω ύψους σχεδόν 1 χιλιοστού. Αλλο 1 στην αλλη πλευρά =2. Αντε να κάνω ανώτερα μαθηματικά.. 1+1=2 χιλιοστά. Που σημαίνει οτι δεν ενώνεται η μισή οθονη με την άλλη μισή οταν κλείνει αλλα υπάρχει κενο περίπου 2 χιλιοστά. Αν βαλεις και την ελαστικότητά της μεμβράνης για να χαλάσει πρέπει να μπει μέσα αντικείμενο ανω των 3 χιλιοστών. 

Τώρα οι ξερόλες ξέρουν καλύτερα γιατι τους είπε ο ξάδερφος του αδερφού ενός φίλου τους οτι συνέβει σε εναν, και μπαίνουν και το γράφουν ως βέβαιο πρόβλημα των fold ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ FOLD. Μετα ποιος κάνει οτι του βρίζανε τι μανα το αφήνω στον αναγνώστη. Εντωμεταξυ τους εξηγείς ότι είναι αδύνατο να συμβεί 5 φορές σε 5 διαφορετικα topic, το καταλαβαίνουν (δεν υπάρχει περίπτωση να μη το καταλαβαίνουν) και μπαίνουν ΣΥΝΕΧΩΣ να παραπληροφορησουν.. Δεν ξερω τι εξήγηση έχει αυτό. Σου έκατσε στον εγκέφαλο ότι χαλάει η οθονη του fold με κοκο σκόνης, δεν το στηρίζεις πουθενα, δε διαβάζεις ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Τραβα δες απο κοντα σε ενα μαγαζί πως είναι ενα fold μπας και καταλάβεις οτι ειναι ακριβώς όπως τα λέω. Αλλά με τέτοιο εγωισμό που έχεις, δεν μπορείς να παραδέχτεις οτι γράφεις οτι ναναι ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ και αρχίζεις τα σεντόνια. 

Get a life ορισμενοι, βγητε απ τα φόρουμ και κάνετε και τίποτα άλλο στη ζωή σας, παψτε να γράφετε σεντόνια καθε μερα για καθε θέμα που αγνωειτε παντελώς και αφήστε κανενα που έχει εμπειρία να γράφει. . Σας βαρεθήκαμε. 

Ωραία η αυτοπεποίθηση, αλλά λίγο facts πριν τις κραυγές;

Η Samsung στο manual προειδοποιεί ευθέως: μην υπάρχει τίποτα ανάμεσα στις οθόνες όταν κλείνει και μην πιέζεις με αιχμηρά/σκληρά αντικείμενα. Δεν το έβγαλα εγώ από το κεφάλι μου.

Reviewers που έχουν Fold (π.χ. TechRadar, AndroidAuthority) γράφουν ευθέως ότι ένας μόνο κόκκος άμμου μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά. Όχι «ιστορίες ξαδέρφων».

Φυσική: σημειακό φορτίο = υψηλή πίεση (P = F/A). Ένας μικρός κόκκος έχει πολύ μικρή επιφάνεια. Πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να προκαλέσει τοπική βλάβη από πολλή, ψιλή άμμο που απλώνεται.

Η προσωπική εμπειρία σου είναι σεβαστή, αλλά δεν ακυρώνει τις προειδοποιήσεις του κατασκευαστή, τις αναφορές reviewers ή περιστατικά άλλων χρηστών.

Αν έχεις στοιχείο που δείχνει το αντίθετο (δηλαδή έγγραφη τεχνική τεκμηρίωση που να λέει «αδύνατο να περάσει κόκκος/να προκαλέσει ζημιά»), ανέβασε το. Αλλιώς το να λες “get a life” σε όποιον ανησυχεί για 2.000€ κινητό δεν αντικρούει τα δεδομένα, απλώς εκθέτει τον τόνο σου.

Αν σε ψήφισαν αρχηγό οι κάτοχοι fold, τότε σωστά γράφεις στο πληθυντικό στην τελευταία φράση, αλλιώς άδικα προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Σε διαψεύδουν τα αντικειμενικά γεγονότα.
Σε κάθε θέμα fold προσπαθείς να αποδείξεις, χωρίς στοιχεία βέβαια, ότι τα fold είναι σχεδόν rugged phones. Ηρέμησε.

Η προσωπική επίθεση (ad hominem) και οι χαρακτηρισμοί δεν αντισταθμίζουν και την απουσία επιχειρηματολογίας σου. Το "σκάσε γιατί με ενοχλείς" δεν είναι επιχείρημα. Λυπάμαι αν σου χαλάω το αφήγημα της "τέλειας συσκευής γιατί την αγόρασα εγώ". Καμία συσκευή δεν είναι τέλεια και σίγουρα δεν γίνεται αν την αγοράσεις εσύ ή εγώ.

Επεξ/σία από Tlykog

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...