oldnew Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 22 hours ago, Tlykog said: Λες “αερολογίες” και μετά φέρνεις παραδείγματα με χλωρίνες, αυτοκίνητα και επίπεδη γη. Αν αυτό δεν είναι αερολογία, τότε τι είναι; Η διαφορά είναι ότι εγώ παραθέτω manual της Samsung και άρθρα από TechRadar / AndroidAuthority. Αυτά είναι καταγεγραμμένα, όχι “κολλητοί στο service”. Αν αυτά δεν τα θεωρείς τεκμηρίωση, τότε ουσιαστικά λες ότι και η ίδια η Samsung λέει… παραμύθια. Οπότε πριν με κατηγορείς ότι γράφω “ό,τι να ’ναι”, δες λίγο ποιος μιλά με στοιχεία και ποιος με ιστορίες καφενείου. Το ad hominem στο τέλος για τον χαρακτήρα μου δείχνει απλώς αδυναμία στη θέση σου. Όταν λείπουν τα επιχειρήματα, μένει μόνο η προσωπική επίθεση. Εγώ προσωπικά δεν σε πρόσβαλα ποτέ. Συζήτηση με επιχειρήματα κάνω. Κρίμα που εσύ προτιμάς να καταφεύγεις σε χαρακτηρισμούς αντί για στοιχεία. Πραγματικά στοιχεία που μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει και να επαληθεύσει, και όχι τύπου καφενείου. Το αν έχω λάθος ή όχι πρέπει να το αποδεικνύεις με πραγματικά επιχειρήματα και όχι με το "δε γίνεται να έχεις πάντα δίκιο", όταν δε βολεύεσαι. Όταν έχω άδικο το παραδέχομαι. Πχ εδώ: Εδώ έκανα λάθος και το παραδέχτηκα πριν καν απαντήσεις εσύ στο παρόν. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε και ένα δικό σου μήνυμα όπου παραδέχεσαι λάθος, για να κρίνουν οι υπόλοιποι ποιος το κάνει και ποιος όχι. Επειδή βαριέμαι να γράφω συνεχώς σεντόνια σαν και σενα, (έχω και άλλα πράγματα να κάνω στη ζωή μου) σε ευχαριστώ που σε κάθε ποστ σου με επιβεβαίωνεις γι αυτά που γράφω για σένα παραπάνω..
SabotazNic Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Στις 16/9/2025 στις 11:18 ΜΜ, FiLw είπε Ας έσπαγε στο bend test του Jerry Rig και μετά θα βλέπαμε πωλήσεις 😁 ούτε το ΑΪ ούτε οι κάμερες ευθύνονται για τις πωλήσεις Δηλαδη σε ενοχλει που δεν σπαει σαν καποια αλλα κινητα, περιπου 10 ετων?
FiLw Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, SabotazNic said: Δηλαδη σε ενοχλει που δεν σπαει σαν καποια αλλα κινητα, περιπου 10 ετων? Όχι 🤷 ήθελα να τονίσω ότι μόνο από αυτό το γεγονός έγινε πολύ διαφήμιση που θεωρώ οδήγησε αρκετούς να το αγοράσουν. Ίσως γίνει κάτι αντίστοιχο και με το iPhone Air(επέζησε)
ntinosterpsis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 20/9/2025 στις 1:10 ΜΜ, Tlykog είπε Λες για «τρικυμία εν κρανίω» και «χαμηλό IQ», αλλά αυτά είναι καθαρές προσωπικές επιθέσεις (ad hominem) και πραγματικά έχω φυσική ανοσία. Όταν τα διαβάζω ξέρω ότι λείπουν τα επιχειρήματα, μένει η προσβολή και επιβεβαιώνουν ότι έχω δίκιο. Οπότε δε με ενοχλούν. Εγώ δεν σε πρόσβαλα ούτε μία φορά γιατί εκτός του ότι δεν είναι του χαρακτήρα μου, δε χρειαζεται, γαιτί έχω επιχειρήματα. Συζήτηση κάνω με στοιχεία και παραπομπές. Λες ότι «πουθενά δεν αναφέρει η Samsung για κόκκο άμμου». Σου ξαναλέω: η ίδια γράφει στο manual «να μην υπάρχει τίποτα ανάμεσα στις οθόνες όταν κλείνει η συσκευή» και «να μην πιέζεται με αιχμηρά ή σκληρά αντικείμενα». Δεν χρειάζεται να σου γράψει «κόκκος άμμου», «χαρτί» ή «κέρμα» για να είναι σαφές τι εννοεί. Ο κόκκος άμμου είναι ακριβώς το παράδειγμα του μικρού, σκληρού, αιχμηρού αντικειμένου που μπορεί να δημιουργήσει σημειακή πίεση. Δεν το λέω εγώ αυτό «από τη φαντασία μου». Reviewers όπως το TechRadar και το AndroidAuthority έχουν γράψει ρητά ότι ένας κόκκος άμμου μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην εσωτερική οθόνη. Η εξήγηση είναι απλή φυσική: σημειακό φορτίο = υψηλή πίεση σε πολύ μικρή επιφάνεια (P=F/A). Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, είναι βασικά επιστημονικά δεδομένα. Το να φέρνεις παραδείγματα με κούπες καφέ και αναπτήρες, και να κλείνεις με χαρακτηρισμούς περί IQ, δεν αντικρούει αυτά τα δεδομένα. Αν θες να με διαψεύσεις, φέρε τεχνική τεκμηρίωση που να λέει το αντίθετο: ότι δηλαδή δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να προκαλέσει ζημιά ένας κόκκος. Αν δεν έχεις, τότε απλώς διαφωνείς με τη Samsung και με αρκετούς reviewers, επειδή δεν σε βολεύει. Η ουσία είναι απλή: εγώ στηρίζομαι σε manual και πηγές που μπορεί ο καθένας να ελέγξει, εσύ σε παραδείγματα καφενείου και σε προσβολές. Και αυτό το βλέπουν όλοι. Αν σε ενοχλεί η ύπαρξη δεδομένων που δεν ταιριάζουν με την άποψή σου, δεν φταίω εγώ. Αν έχεις κάτι διαφορετικό από το “ξέρω εγώ γιατί είναι δικό μου”, φέρ’ το. Να είναι μέσα στη λογική και στους φυσικούς νόμους, να μπορεί να το δει και να το ελέγξει ο καθένας. Όλα τα υπόλοιπα είναι θόρυβος, προσωπικές επιθέσεις και λογική καφενείου. Η μόνη προσωπική επίθεση σε εσένα είναι η τρικυμία εν κρανιω. Που συνεχίζει να υπάρχει γιατι επαναλάμβανεις τα ιδια και τα ιδια ανόητα πράγματα βασιζόμενος σε ενα manual που ποτε δεν ανέφερε εναν κόκκο σκόνης και μερικούς yourubers. Κατα πάσα πιθανότητα θες να πεις ενα πετραδάκι που εκει ναι, θα σπάσει την οθόνη. Ένας κόκκος όσο 2 3 τρίχες σε πάχος δεν θα σπάσουν την οθόνη. Τα περί χαμηλού iq ήταν για τους καταναλωτές οπως και τα παραδείγματα που ανέφερα πριν, οτι και στα αυτονόητα πραγματα που ΔΕΝ πρεπει να κανεις βάση λογικής, θα υπαρχει πάντα ο ένας χαζός να το κανει πράξη. Εξου και τα warnings. Πίστευε οτι θες και πιστεύουμε οτι θέλουμε. Χρησιμοποιούμε καθημερινά τη συσκευή και εχουμε αποψη . Μην έχεις απαίτηση να πιστέψουμε όμως την ιστορια του φίλου του κουμπάρου του ξαδερφου της γιαγιάς σου. Καλή συνέχεια και προσοχή στην άμμο. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από ntinosterpsis
Tlykog Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 20/9/2025 στις 2:51 ΜΜ, oldnew είπε Επειδή βαριέμαι να γράφω συνεχώς σεντόνια σαν και σενα, (έχω και άλλα πράγματα να κάνω στη ζωή μου) σε ευχαριστώ που σε κάθε ποστ σου με επιβεβαίωνεις γι αυτά που γράφω για σένα παραπάνω.. Το “βαριέμαι να απαντάω” δεν είναι επιχείρημα, είναι τρόπος να φύγεις από τη συζήτηση χωρίς να στηρίξεις αυτά που έλεγες. Αν σε επιβεβαίωνα, θα μπορούσες να δείξεις πού ακριβώς έκανα λάθος στα στοιχεία που παρέθεσα, όχι να καταφεύγεις στο “δε θα κάτσω να γράφω σεντόνια”. Εγώ συζητώ με πηγές και δεδομένα, εσύ με χαρακτηρισμούς και τώρα με υπεκφυγή. Απόρω τι ακριβώς σου δίνει την αυτοπεποίθηση να πιστεύεις ότι έχεις δίκιο. Έχεις γράψει, ήδη, τόσα κατεβατά χωρίς ούτε ένα επιχείρημα και έρχεσαι στο τέλος να πεις ότι βαριέσαι να γράψεις. Αυτό το βλέπουν όλοι. 4 ώρες πριν, ntinosterpsis είπε Η μόνη προσωπική επίθεση σε εσένα είναι η τρικυμία εν κρανιω. Που συνεχίζει να υπάρχει γιατι επαναλάμβανεις τα ιδια και τα ιδια ανόητα πράγματα βασιζόμενος σε ενα manual που ποτε δεν ανέφερε εναν κόκκο σκόνης και μερικούς yourubers. Κατα πάσα πιθανότητα θες να πεις ενα πετραδάκι που εκει ναι, θα σπάσει την οθόνη. Ένας κόκκος όσο 2 3 τρίχες σε πάχος δεν θα σπάσουν την οθόνη. Τα περί χαμηλού iq ήταν για τους καταναλωτές οπως και τα παραδείγματα που ανέφερα πριν, οτι και στα αυτονόητα πραγματα που ΔΕΝ πρεπει να κανεις βάση λογικής, θα υπαρχει πάντα ο ένας χαζός να το κανει πράξη. Εξου και τα warnings. Πίστευε οτι θες και πιστεύουμε οτι θέλουμε. Χρησιμοποιούμε καθημερινά τη συσκευή και εχουμε αποψη . Μην έχεις απαίτηση να πιστέψουμε όμως την ιστορια του φίλου του κουμπάρου του ξαδερφου της γιαγιάς σου. Μου λες ότι η μόνη προσωπική επίθεση ήταν το “τρικυμία εν κρανίω”. Ξέχασες όμως και το “χαμηλό IQ”, που, ακόμη κι αν το βαφτίζεις “γενικό”, σε διάλογο με συγκεκριμένο άτομο είναι καθαρό ad hominem και δείχνει έλλειψη επιχειρημάτων. Η Samsung στο manual δεν χρειάζεται να γράψει “κόκκος άμμου”. Γράφει “να μην υπάρχει τίποτα ανάμεσα στις οθόνες” και “να μην πιέζεται με αιχμηρά/σκληρά αντικείμενα”. Ο κόκκος άμμου είναι ακριβώς τέτοιο αντικείμενο και λόγω μικρής επιφάνειας επαφής δημιουργεί σημειακή πίεση. Οι κόκκοι άμμου ποικίλλουν σε μέγεθος και σκληρότητα. Reviewers όπως TechRadar και AndroidAuthority το έχουν επισημάνει ρητά. Εσύ το υποβαθμίζεις σε “μερικούς YouTubers”, αλλά αυτά είναι καταγεγραμμένα και ο καθένας μπορεί να τα δει. Τα συνοψίζω ξανά γιατί τα προσπερνάτε, εσύ και ο κύριος από πάνω. Αν πιστεύετε το αντίθετο, φέρτε τεκμηρίωση που να λέει “αδύνατο να προκαλέσει ζημιά”. Όχι ειρωνεία, όχι παραδείγματα με “χαζούς καταναλωτές” και κούπες καφέ. Τεκμηρίωση. Το “πιστεύουμε ό,τι θέλουμε” δεν στέκει. Στην τεχνολογία υπάρχουν δεδομένα, όχι θρησκευτική πίστη. Εγώ μιλάω με αυτά. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Tlykog
interkirilos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Στις 16/9/2025 στις 11:29 ΜΜ, blacckvodka είπε Πολύ εντυπωσιακό, θα παίζω σε μεγαλύτερη οθόνη το παιχνίδι που πας δεξιά και αριστερά και πετάει συνέχεια διαφημίσεις ότι είναι real game και όχι fake Αντιλαμβάνεσαι ότι είμαστε σε μια εποχή που μπορείς να κάνεις emulate τα πάντα σε ένα τέτοιο κινητό έτσι; Μπορείς ακόμα και να παίζεις pc games με το winlator και gamehub... Άτοπο εντελώς το σχόλιο.
Tlykog Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, interkirilos είπε Αντιλαμβάνεσαι ότι είμαστε σε μια εποχή που μπορείς να κάνεις emulate τα πάντα σε ένα τέτοιο κινητό έτσι; Μπορείς ακόμα και να παίζεις pc games με το winlator και gamehub... Άτοπο εντελώς το σχόλιο. Συμφωνώ ότι μπορείς να βρεις μια χαρά ποιοτικά παιχνίδια σε android, αλλά αυτό με τα Widows δεν είναι απάντηση. Θέλεις κόπο να το στήσεις, το παιχνίδι δεν ξέρεις αν θα παίζει σωστά και μετά έχεις θερμοκρασίες και κατανάλωση μπαταρίας που είναι θέμα. To winlator για gaming είναι πιο πολύ επίδιεξη του ότι μπορείς να το κάνεις, παρά πραγματική λύση για gaming.
Tlykog Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εδώ οι φωτό πό το κινητό του φίλου μου, που σας έλεγα: Στην αρχη ηταν πολυ μικρότερο, πλέον όχι τόσο... Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από Tlykog
interkirilos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Στις 21/9/2025 στις 11:10 ΜΜ, Tlykog είπε Συμφωνώ ότι μπορείς να βρεις μια χαρά ποιοτικά παιχνίδια σε android, αλλά αυτό με τα Widows δεν είναι απάντηση. Θέλεις κόπο να το στήσεις, το παιχνίδι δεν ξέρεις αν θα παίζει σωστά και μετά έχεις θερμοκρασίες και κατανάλωση μπαταρίας που είναι θέμα. To winlator για gaming είναι πιο πολύ επίδιεξη του ότι μπορείς να το κάνεις, παρά πραγματική λύση για gaming. Ρε συ μπορείς να κάνεις emulate πάρα πολλές κονσόλες όχι μόνο windows. Πέρα απ' αυτό μπορείς να κάνεις stream over lan ή και internet με την υπηρεσία της Nvidia ή με Steam link από δικό σου pc... Αυτά όλα είναι πανευκολα επίσης. Αν και γενικά γιατί να φέρουμε την ευκολία ή την δυσκολία στην συζήτηση; Θα αξιοποιηθεί από αυτούς που θέλουν και μπορούν. Τεσπα, η ειρωνία που έριξες δεν προσφέρει κάτι, ζήλεια δείχνει εάν είναι να δείξει οτιδήποτε. Όσοι θέλουν να έχουν μια τέτοια συσκευή ας την πάρουν και οι υπόλοιποι που δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να την κάνουν κάτι, ας μην την πάρουν. Προσωπικά μετά το fold 4 δεν μπορώ να γυρίσω πίσω σε κανονικό τηλέφωνο και το emulation σε παλιές κονσόλες, το windows emulation και τέλος το pc streaming είναι κάποιοι από τους λόγους. Για να μην πούμε πόσα άλλα μπορείς να κάνεις με αυτή την οθόνη, όπως διάβασμα βιβλίων και κόμικ/manga (κάτι που επίσης κάνω καθημερινά προσωπικά )
Tlykog Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, interkirilos είπε Ρε συ μπορείς να κάνεις emulate πάρα πολλές κονσόλες όχι μόνο windows. Πέρα απ' αυτό μπορείς να κάνεις stream over lan ή και internet με την υπηρεσία της Nvidia ή με Steam link από δικό σου pc... Αυτά όλα είναι πανευκολα επίσης. Αν και γενικά γιατί να φέρουμε την ευκολία ή την δυσκολία στην συζήτηση; Θα αξιοποιηθεί από αυτούς που θέλουν και μπορούν. Τεσπα, η ειρωνία που έριξες δεν προσφέρει κάτι, ζήλεια δείχνει εάν είναι να δείξει οτιδήποτε. Όσοι θέλουν να έχουν μια τέτοια συσκευή ας την πάρουν και οι υπόλοιποι που δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να την κάνουν κάτι, ας μην την πάρουν. Προσωπικά μετά το fold 4 δεν μπορώ να γυρίσω πίσω σε κανονικό τηλέφωνο και το emulation σε παλιές κονσόλες, το windows emulation και τέλος το pc streaming είναι κάποιοι από τους λόγους. Για να μην πούμε πόσα άλλα μπορείς να κάνεις με αυτή την οθόνη, όπως διάβασμα βιβλίων και κόμικ/manga (κάτι που επίσης κάνω καθημερινά προσωπικά ) Μιλάμε συγκεκριμένα για το Winlator και το αν στέκει ως λύση για gaming. Το ότι μπορείς να κάνεις emulation ή streaming είναι άλλο θέμα και φυσικά υπάρχουν κι εκεί προϋποθέσεις και περιορισμοί. Αν είναι να ανοίξουμε το πεδίο σε “όλα όσα μπορεί να κάνει ένα fold”, τότε χάνεται το σημείο της συζήτησης. Πχ σε android και iOS υπάρχει το retoarch που κάνει τα πάντα emulation. Το κομμάτι με την “ειρωνία και ζήλεια” δεν έχει θέση. Προσωπική αιχμή είναι και δεν προσφέρει τίποτα. Εγώ μιλάω για τεχνικές δυνατότητες, σταθερότητα και περιορισμούς. Αν διαφωνείς, δείξε που κάνω λάθος με στοιχεία. Διαφορετικά, το να αποδίδεις κίνητρα (“ζήλεια”) απλώς δείχνει έλλειψη επιχειρήματος. Στα χρήματα που έδωσα για το iphone 16 pro max που έχω, αγόραζα ένα fold. Το “ζήλεια” λοιπόν μόνο αστείο ακούγεται. Δεν έχω πρόβλημα να αγοράσω android ή iOS κινητό. Και τα δύο με βολεύουν. Αγοράζω ότι μου αρέσει εκείνη τη στιγμή που θέλω να αλλάξω συσκευή. Μου έλεγαν ότι αυτό που γράφω, δηλαδή ότι ένας κόκκος άμμου μπορεί να προκαλέσει μόνιμο θέμα στην οθόνη, δε μπορεί να γίνει και τους παραθέτω και πραγματικές φωτογραφίες παραπάνω. Μιλάω μόνο με στοιχεία και επιχειρήματα. Και για να το ξεκαθαρίσω: δεν αμφισβητώ ότι το Fold έχει πλεονεκτήματα σε χρήση: το θέμα εδώ είναι αν το Winlator είναι πράγματι πρακτική λύση για gaming ή απλώς ένα ωραίο showcase του τι μπορεί να τρέξει θεωρητικά. Σε αυτό απαντάς. Το ότι σε βολεύει προσωπικά είναι καλό για εσένα. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι καλό αντικειμενικά. Βολεύει εσένα. Εμένα θα με βόλευε πχ αν ήταν λιγότερο ευαίσθητο, αν είχε καλύτερη διάρκεια μπαταρίας κ.α. Αν λυθούν όλα τα προβλήματα του συγκεκριμένου form factor θα είναι καλή αγορά για περισσότερους. Στη τωρινή του κατάσταση έχει περιορισμούς που δεν είναι για όλους. Πληρώνεις ένα σωρό λεφτά και βλέπεις ένα μαγάλο disclaimer που, περα από αυτά που ισχύου για τα υπολοιπα κινητά, έχει και ένα σωρό άλλους περιορισμούς. Όταν πληρώνεις 2.000€ και βλέπεις ένα manual γεμάτο με disclaimers και περιορισμούς που δεν ισχύουν στα κλασικά κινητά, είναι λογικό να προβληματιστείς. Αυτό δεν είναι ζήτημα “γούστου”, είναι θέμα πρακτικότητας. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από Tlykog
interkirilos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Tlykog είπε Μιλάμε συγκεκριμένα για το Winlator και το αν στέκει ως λύση για gaming. Το ότι μπορείς να κάνεις emulation ή streaming είναι άλλο θέμα και φυσικά υπάρχουν κι εκεί προϋποθέσεις και περιορισμοί. Αν είναι να ανοίξουμε το πεδίο σε “όλα όσα μπορεί να κάνει ένα fold”, τότε χάνεται το σημείο της συζήτησης. Πχ σε android και iOS υπάρχει το retoarch που κάνει τα πάντα emulation. Το κομμάτι με την “ειρωνία και ζήλεια” δεν έχει θέση. Προσωπική αιχμή είναι και δεν προσφέρει τίποτα. Εγώ μιλάω για τεχνικές δυνατότητες, σταθερότητα και περιορισμούς. Αν διαφωνείς, δείξε που κάνω λάθος με στοιχεία. Διαφορετικά, το να αποδίδεις κίνητρα (“ζήλεια”) απλώς δείχνει έλλειψη επιχειρήματος. Στα χρήματα που έδωσα για το iphone 16 pro max που έχω, αγόραζα ένα fold. Το “ζήλεια” λοιπόν μόνο αστείο ακούγεται. Δεν έχω πρόβλημα να αγοράσω android ή iOS κινητό. Και τα δύο με βολεύουν. Αγοράζω ότι μου αρέσει εκείνη τη στιγμή που θέλω να αλλάξω συσκευή. Μου έλεγαν ότι αυτό που γράφω, δηλαδή ότι ένας κόκκος άμμου μπορεί να προκαλέσει μόνιμο θέμα στην οθόνη, δε μπορεί να γίνει και τους παραθέτω και πραγματικές φωτογραφίες παραπάνω. Μιλάω μόνο με στοιχεία και επιχειρήματα. Και για να το ξεκαθαρίσω: δεν αμφισβητώ ότι το Fold έχει πλεονεκτήματα σε χρήση: το θέμα εδώ είναι αν το Winlator είναι πράγματι πρακτική λύση για gaming ή απλώς ένα ωραίο showcase του τι μπορεί να τρέξει θεωρητικά. Σε αυτό απαντάς. Το ότι σε βολεύει προσωπικά είναι καλό για εσένα. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι καλό αντικειμενικά. Βολεύει εσένα. Εμένα θα με βόλευε πχ αν ήταν λιγότερο ευαίσθητο, αν είχε καλύτερη διάρκεια μπαταρίας κ.α. Αν λυθούν όλα τα προβλήματα του συγκεκριμένου form factor θα είναι καλή αγορά για περισσότερους. Στη τωρινή του κατάσταση έχει περιορισμούς που δεν είναι για όλους. Πληρώνεις ένα σωρό λεφτά και βλέπεις ένα μαγάλο disclaimer που, περα από αυτά που ισχύου για τα υπολοιπα κινητά, έχει και ένα σωρό άλλους περιορισμούς. Όταν πληρώνεις 2.000€ και βλέπεις ένα manual γεμάτο με disclaimers και περιορισμούς που δεν ισχύουν στα κλασικά κινητά, είναι λογικό να προβληματιστείς. Αυτό δεν είναι ζήτημα “γούστου”, είναι θέμα πρακτικότητας. Ειρωνεύτηκες το μέγεθος της οθόνης ουσιαστικά βγάζοντας την αχρείαστη, δίνοντας σαν παράδειγμα το gaming. Σου απέδειξα ότι κανείς λάθος καθώς μπορείς να έχεις πολλά και διαφορετικά ήδη gaming που κάνουν πολύτιμη αυτή την οθόνη, πέρα απ' όλες τις άλλες χρήσεις. Τα άλλα που μου λες είναι ιστορίες για άγριους. Δεν ξέρω τι σου έχει συμβεί και δίνεις τέτοιες απαντήσεις. Ελπίζω να το λύσεις κάποια στιγμή.
Tlykog Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, interkirilos είπε Ειρωνεύτηκες το μέγεθος της οθόνης ουσιαστικά βγάζοντας την αχρείαστη, δίνοντας σαν παράδειγμα το gaming. Σου απέδειξα ότι κανείς λάθος καθώς μπορείς να έχεις πολλά και διαφορετικά ήδη gaming που κάνουν πολύτιμη αυτή την οθόνη, πέρα απ' όλες τις άλλες χρήσεις. Τα άλλα που μου λες είναι ιστορίες για άγριους. Δεν ξέρω τι σου έχει συμβεί και δίνεις τέτοιες απαντήσεις. Ελπίζω να το λύσεις κάποια στιγμή. Πού το έγραψα αυτό; Κάνε μου μια παραπομπή. Μάλλον με μπερδεύεις με άλλον. Δεν απέδειξες κάτι. Αρχικά γιατί δεν έθεσα ποτέ θέμα μεγέθους οθόνης και δεύτερον γιατί δεν έφερες κάποιο επιχείρημα πέρα από τη προσωπική σου χρήση. Το οποίο είναι υποκειμενικό εξαρχής. Τα όσα γράφεις εσύ μοιάζουν εκτός θέματος. Δε διάβασες τί έγραψα ή δεν τα καταλαβες ή με μπερδεψες με άλλον. Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Πρέπει να το λύσεις πρώτα αυτό και μετά να λύσουμε μαζί ότι θέματα άλλα θέλεις. Ελπίζω αυτό με τα "προσωπικά μου θέματα", δηλαδή φωτογραφίες από βλάβες, αναφορά σε αξιόπιστα sites, στο ίδιο το manual της Samsung να μην το θεωρείς επιχείρημα δικό σου ή ότι σου δίνει κάποιο πλεονέκτημε σε κα΄ποιο διάλογο. Οι προσωπικοί υπενιγμοί είναι ξεκάθαρη έλλειψη επιχειρημάτων. Ειδικά αν δει κανείς και το υπόλοιπο κείμενο σου, που όντως δεν περιέχει κάποιο αντεπειχέιρημα σε αυτά που έγραψα, επιβεβαιώνεται. Χρόνια στα forums έχω ανοσία στο ad hominem. Μόνο επιχειρήματα. Οι προσωπικές επιθέσεις με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Αν έχεις κάτι ουσιαστικό να αντικρούσεις στα στοιχεία που έφερα, φέρ’ το. Σε αυτά που γράφω εγώ, όχι εσύ και τα φορτώνεις σε μένα. Διάβασε πρώτα τα μηνύματά μου, ώστε να παραμείενεις εντός θέματος. Διαφορετικά, οι προσωπικές αιχμές είναι απλώς παραδοχή αδυναμίας. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από Tlykog
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα