Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους, εχω το ps4 το απλο και ο γιος μου κατα λαθος το τραβηξε και επεσε κατω και επαθε βλαβη και το πηγα σε μαγαζι για επισκευη στο μαγαζι THE FIXERS και μου ειπαν δεν φτιαχνεται η πλακετα του και δεν υπαρχει ανταλλακτικο..... τι πρεπει να κανω; μηπως ξερει κανενας απο εσας σε ποιο μαγαζι να το παω να το φτιαξουν; η μηπως για πεταμα; 

Δημοσ.

Τι ζημιά έχει πάθει δεν ανάβει βγαζει κάποιο error; Από το πέσιμο μπορεί να χτύπησε ο σκληρός δίσκος και να θέλει αλλαγή.Παντως αν έχει σοβαρή ζημιά δεν αξίζει η επισκευή του , δες στις αγγελίες για μεταχειρισμενο

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Πρόβλημα με PS4 - Βλάβη στην πλακέτα
Δημοσ.

κοιτα αυτο ειναι σημαδι χαλασμενου σκληρου δισκου αλλα φανταζομαι το καταστημα που το πηγες τσεκαραν αν φταιει ο δισκος.Τωρα δεν αξιζει να το επισκευασεις κοιτα για μεταχειρισμενο.

Δημοσ.

Όταν σταματάει σε κάποιο ποσοστό % την αναβάθμιση είναι 3 περιπτώσεις, είτε χαλασμένος δίσκος ή χαλασμένο drive ή απλά έχει ξεκουμπωθεί κάποια καλώδιο ταινία και δεν μπορεί να προχωρήσει στην αναβάθμιση του bd rom.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/9/2025 στις 1:07 ΜΜ, gherudos είπε

Όταν σταματάει σε κάποιο ποσοστό % την αναβάθμιση είναι 3 περιπτώσεις, είτε χαλασμένος δίσκος ή χαλασμένο drive ή απλά έχει ξεκουμπωθεί κάποια καλώδιο ταινία και δεν μπορεί να προχωρήσει στην αναβάθμιση του bd rom.

Νομίζω όμως πως αν το πρόβλημα είναι το drive και το αποσυνδέσεις, δεν παίρνει ενημέρωση λογισμικού.Χρειάζεται αντικατάσταση και κοστίζει κάπου στα 80-100€.Σπάνια επισκευάζεται.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Νομίζω όμως πως αν το πρόβλημα είναι το drive και το αποσυνδέσεις, δεν παίρνει ενημέρωση λογισμικού.Χρειάζεται αντικατάσταση και κοστίζει κάπου στα 80-100€.Σπάνια επισκευάζεται.

Στις 23/9/2025 στις 1:07 ΜΜ, gherudos είπε

Απο μια εκδοση και επανω,κανει κανονικα επανεγκατασταση χωρις καθολου BR.

Το εχω κανει ο ιδιος σε slim χωρις BR, στην 11.00
Αν παρ'ολα αυτα ηταν προβλημα της επικοινωνιας με το BR,θα εβγαζε αναλογο σφαλμα.

Η διακοπη της εγκαταστασης μπορει να ειναι και προβλημα  APU,απο το πεσιμο.

Δε σχολιαζω το οτι καποιος θελει 100 ευρω για αλλαγη bluray.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.
Στις 17/9/2025 στις 1:07 ΜΜ, magkas73 είπε

Οταν το ανοιγω εμφανιζει μαυρο και φορτωνεται μεχρι 26% και σταματαει και δεν προχωραει αλλο....

Εγώ στην θέση σου θα έκανα την πιο απλή λύση να αλλάξω σκληρό δίσκο μπας και.. ποτέ δεν ξέρεις.

Υπάρχει περίπτωση το μαγαζί να μην κοίταξε για σκληρό δίσκο (και όμως ναι) και πήγε κατευθείαν στα βαθειά.

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα αντιθέτως θα ξέρεις ότι πλέον δεν θα σε συμφέρει να την επισκευασεις...

Την βάζεις αγγελία για ανταλλακτικά και θα φύγει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...