MSSB Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 4 λεπτά πριν, koutsis είπε Για αυτό έχεις το δισκάκι, για να μην χρειάζεσαι κωδικους και ενεργοποιήσεις και να το κάνεις ότι θέλεις. Μα όλα π.χ τα παιχνίδια του ps5 που θα αγοράσεις, δεν θέλουν να ενεργοποιήσεις το παιχνίδι μέσα στο account σου;;; έχω καταλάβει κάτι λάθος;
koutsis Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μόλις τώρα, MSSB είπε Μα όλα π.χ τα παιχνίδια του ps5 που θα αγοράσεις, δεν θέλουν να ενεργοποιήσεις το παιχνίδι μέσα στο account σου;;; έχω καταλάβει κάτι λάθος; Αν έχεις το δισκάκι στην κονσόλα λειτουργεί ως κλειδι και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Μπορώ να το δώσω σε εσένα και να παίξεις αλλά δεν θα μπορώ να παιξώ και εγω ταυτόχρονα εννοείται γιατι δεν θα εχω το δισκάκι στο drive. Δεν υπαρχει ενεργοποίηση ή κάτι αλλο... 2
MSSB Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 2 λεπτά πριν, koutsis είπε Αν έχεις το δισκάκι στην κονσόλα λειτουργεί ως κλειδι και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Μπορώ να το δώσω σε εσένα και να παίξεις αλλά δεν θα μπορώ να παιξώ και εγω ταυτόχρονα εννοείται γιατι δεν θα εχω το δισκάκι στο drive. Δεν υπαρχει ενεργοποίηση ή κάτι αλλο... My bad. Εγώ νόμιζα ότι δένεται με το λογαριασμό σου όταν το ενεργοποιείς πρώτη φορά. Πάω πάσο τότε.
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 23 λεπτά πριν, thanasaki είπε Ολα γινονται για την μεγιστοποιηση των κερδων των τεχνολογικων κολοσσων.Σε λιγο καιρο θα καταργηθει και η εννοια της ιδιοκτησιας,θα ειναι ολα δανεικα. Και το κερασακι στην τουρτα ειναι οτι καταφερνουν να μας κανουν να πιστευουμε οτι ετσι ειναι καλυτερα οτι ολα γινονται για την δικια μας ''ευκολία΄΄. Το 3% είναι ενδεικτικό του πόσο απασχολεί τον κόσμο. Πλέον δεν νομίζω ότι υπάρχει ρετρό διάθεση αλλά φαστφουντάδικη λογική. Για εμένα το μεγαλύτερο κακό των App Stores είναι οι εν θερμώ αποφάσεις αγοράς. Αν πρέπει να πας σε φυσικό κατάστημα έχεις το χρόνο να επεξεργαστείς την απόφαση σου. 2
The_Judas Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες και εγώ παλιός gamer είμαι, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω παιχνίδια π.χ από το 2000. Θα προτιμήσω τα remake. Πόσο μάλλον οι νεότεροι που δεν ξέρουν τι είναι το δισκάκι. Κανένας δεν ενδιαφέρεται για το compatibility, γι' αυτό και το playstation είναι νο1 και το xbox που το παρέχει δεν είναι. Οι χρήστες που ασχολούνται με αυτά είναι ένα απειροελάχιστο ποσοστό.
Volga Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, MSSB είπε Μα όλα π.χ τα παιχνίδια του ps5 που θα αγοράσεις, δεν θέλουν να ενεργοποιήσεις το παιχνίδι μέσα στο account σου;;; έχω καταλάβει κάτι λάθος; Πρακτικά τα "δισκάκια" είναι αυτό που κράζουν τη Nintendo για τα Game Keys. (Αλλα αμα γινεται στο playstation.. δεν πειράζει). ...Είναι για τη συλλογή 🤡 Πέρα όμως από την πλάκα... ΟΚ... Το δισκάκι ή το Game Keycard. Σχεδον δεν έχει τίποτα μέσα ή έχει απλά έναν installer και την άδεια χρήσης για να κατεβάσει το παιχνίδι από το Store. Οπότε δεν "δένεται" στο λογαριασμό σου το digital game. Αν πουλήσεις το δισκάκι σε κάποιον άλλον, τοτε εκεινος μπορεί να παίξει. Αν πάλι με καποιο τροπο το αντιγράψεις και το παίξετε και οι 2 ταυτόχρονα, θα φάτε ένα ωραίο ban στην κονσόλα. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από Volga 1
koutsis Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, MSSB είπε My bad. Εγώ νόμιζα ότι δένεται με το λογαριασμό σου όταν το ενεργοποιείς πρώτη φορά. Πάω πάσο τότε. Αυτο γίνεται στη digital μορφή για αυτό και δεν μπορείς να πουλήσεις τα παιχνίδια που έχεις αγοράσει ή να τα δανείσεις σε φίλο σου κτλ. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από koutsis
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Το physical έχει το θετικό της μεταπώλησης αλλά και του ''χειροπιαστού'' ότι σου ανήκει. Το digital είναι αέρας κοπανιστός, ισχύει για τα πάντα, ακόμα και τα λεφτά. Είναι αλλιώς τα μετρητά και αλλιώς τα νούμερα στο e-banking. Η οικονομία περνάει σε ''συνδρομητική'' για τα πάντα σιγά σιγά και κάπου άρχισε να κουράζει(Disney, Netflix, AppleTV, Paramount+ κλπ κλπ). Η ιδιοκτησία τελειώνει. 2 1
koutsis Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Volga είπε Πρακτικά τα "δισκάκια" είναι αυτό που κράζουν τη Nintendo για τα Game Keys. (Αλλα αμα γινεται στο playstation.. δεν πειράζει). ...Είναι για τη συλλογή 🤡 Πέρα όμως από την πλάκα... ΟΚ... Το δισκάκι ή το Game Keycard. Σχεδον δεν έχει τίποτα μέσα ή έχει απλά έναν installer και την άδεια χρήσης για να κατεβάσει το παιχνίδι από το Store. Δεν ισχύει αυτό που λες. Εχω παιχνίδια π.χ. που ερχονται σε δύο blue ray δισκάκια μεσα στο κουτί γιατί δεν χωράει το παιχνίδι σε ενα. Αν ήταν μόνο το κλειδί και ο installer θα βάζαν ένα CD μεσα όχι δύο blue-ray 😉 Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από koutsis 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 14 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 14 ώρες 7 minutes ago, Dimitris_1981 said: Το 3% είναι ενδεικτικό του πόσο απασχολεί τον κόσμο. Αυτό... Γκρινιάζουμε πχ που σταματάνε να βγάζουν ταινίες σε Bluray, αλλά η αφεντιά μας δεν έδινε ούτε ευρώ για να αγοράσει. 4 1
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 14 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 14 ώρες 17 minutes ago, Thresh said: Ναι αλλά κατασκευαστικά βγάζουν μία έκδοση (digital + addon) αντί για δύο (digital + physical) κι αυτό είναι φτηνότερο. Μα και τώρα κατασκευαστικά μία έκδοση υπάρχει, αυτό το αγνοούν οι περισσότεροι. Το PS5 Slim physical είναι ακριβώς το ίδιο με το PS5 Slim digital, απλά του έχουν φορέσει από πριν το αποσπώμενο drive για να νομίζει ο κόσμος ότι αγοράζει κάτι διαφορετικό μην κουράζεται ο αγοραστής να το κάνει μόνος του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 14 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 14 ώρες Just now, Malthador said: Μα και τώρα κατασκευαστικά μία έκδοση υπάρχει, αυτό το αγνοούν οι περισσότεροι. Το PS5 Slim physical είναι ακριβώς το ίδιο με το PS5 Slim digital, απλά του έχουν φορέσει από πριν το αποσπώμενο drive για να νομίζει ο κόσμος ότι αγοράζει κάτι διαφορετικό μην κουράζεται ο αγοραστής να το κάνει μόνος του. Αρχικά όταν πρωτοβγήκε το PS5 όμως? Θα ξανακάνουν το ίδιο με το PS6?
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 14 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 14 ώρες Just now, Thresh said: Αρχικά όταν πρωτοβγήκε το PS5 όμως? Θα ξανακάνουν το ίδιο με το PS6? Το OG physical PS5 είχε ενσωματωμένο drive. Δεν θα ξαναγίνει το ίδιο με το PS6, θα έχει αποσπώμενο drive και όποιος θέλει θα το αγοράζει. 1 1
kundi Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες δείξτε μας τι αγοράζουν καταρχάς και με τι κόστος στο ψηφιακό , 1
gppapado Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Συλλογές και χαζομάρες. Για να γεμίζουν με μελλοντικό waste ραφιερες. Η συλλογή έχει σημασία όταν κάτι παίζει out of the box όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω. Οι συλλογές είναι για να πουλάει ραφιερες το ικεα 🤣 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα