mariosnik_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, qqqqqaa είπε Δυστυχώς όπως υποψιάζεστε την πάτησα και μάλιστα άσχημα. Ο επαγγελματίας, που μόνο επαγγελματίας δεν ήταν, είχε μαζί του μόνο κάτι μικρά χειροκίνητα ψεκαστήρια (μπουκαλάκια) και λίγα πανάκια. Αποτέλεσμα: Μου κατέστρεψε τη ταπετσαρία από τη πόρτα του συνοδηγού και μου είπε πως πρέπει να το πάω με δικά μου έξοδα σε άτομο που φτιάχνει ταπετσαρίες για να μου το αλλάξουν μιας και έφυγε η κόλλα από κάτω από το πανί και ποτίστηκε στο ύφασμα όταν το ψέκασε. Επίσης δεν καθάρισαν τα 2 καθίσματα όπως φαίνεται και στη φώτο και τη μοκέτα του αυτοκινήτου δεν την ακούμπησε καν. Δυστυχώς όταν το αυτοκίνητο ήταν ακόμα νωπό δεν φαινόντουσαν καθαρά αυτά και φάνηκαν λίγες ώρες αργότερα. Όταν τον κάλεσα υποστήριξε πως όλα ήταν καλά όταν το τελείωσε και πως είχε πολύ δουλειά, γι αυτό θα ερχόταν από βδομάδα να το δει. Στο τηλέφωνο δεν υπήρξε κάποια απειλή από μεριάς μου (αν και θα έπρεπε). Με το που το κλείσαμε, μαντέψτε τι έγινε, με μπλόκαρε από το fb και από τον αριθμό του. Μιας και μας έκοψε μία χειρόγραφή απόδειξη με τη σφραγίδα του θέλω να δω τι μπορώ να κάνω. (νομικά). Δυστυχώς επειδή είναι από αυτούς που έρχονται σπίτι δεν έχω κάποια διεύθυνση της έδρας του για να πάω από εκεί. Εγώ από τη μεριά μου ήμουν σωστός και πλήρωσα τα 50€ που ζήτησε. Θεωρώ άδικο ένας επαγγελματίας να συμπεριφέρεται έτσι… Δυστυχως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα νομικά. Πως θα αποδείξεις ότι στα έκανε ο συγκεκριμένος την ζημιά; Δεν υπάρχει τρόπος ακόμα και με απόδειξη, θα σου πει ότι έτσι ήταν και πριν ή ότι εσύ τα προκάλεσες μετά από κάποιο πρόβλημα. Θα περάσεις την πίκρα τώρα, και την επόμενη φορά μεγαλύτερη προσοχή. Όσο για τον συγκεκριμένο, ίσως μπορείς να του κάνεις μεγαλη ζημιά με κραξιμο και αρνητικές κριτικές στο διαδίκτυο άμα έχει σελίδα. Αλλά μεγαλη προσοχή πρώτον να μην καταλάβει ποιος είσαι, και δεύτερον να κρύψεις τα ίχνη σου, διότι άμα θέλει μπορεί να σε κυνηγήσει και νομικά και να πληρώνεις κι άλλα μετά.
mike15 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου προσοψη ειπεμε παιδια σε ποιους εμπιστευεστε την περιουσια σας.μην κοιτατε την οικονομικη λυση αυτο εκμεταλευονται οι ασχετοι. ψαξτε και ρωτηστε πως δουλευουν πριν τους καλεσετε.αυτο που εγινε αρχικο ποστ επρεπε να γινει ερωτηση στο ιντερνετ πριν τον προσλαβει. ζουμε στην επχη της πληροφοριας,δεν γινεται να μην ρωτησετε εαν δεν ε ετε ιδεα απο βιολογικο πως γινετια.και μετα διασταυρωστε τις αποψεις που βλεπετε σε ενα φορουμ και μετα αναθεστε την δουλεια σε καποιον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα