Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε φάση αγοράς νέου κινητού. Απο παντα είχα σειρά note και έπειτα ultra. Τώρα έχω το S22 ultra και λέω να παω ε αναβάθμιση. Να πάρω το S25 ή να περιμένω την ανακοίνωση για το καινούριο ελπίζοντας σε κάποια μείωση της τιμής του 25?

Δημοσ.

Πρακτικα μιλωντας απο αποψη επιδοσεων και εχοντας δοκιμασει και τα δυο, 24 και 25 ειναι πολυ κοντα. Αρα αν θες πας σε ενα 24αρι, και οταν βγει το 26 καλλιστα αφηνεις να περασει ενα 3μηνο και πας σε εκεινο.

Δημοσ.
13 minutes ago, Therempant said:

Πρακτικα μιλωντας απο αποψη επιδοσεων και εχοντας δοκιμασει και τα δυο, 24 και 25 ειναι πολυ κοντα. Αρα αν θες πας σε ενα 24αρι, και οταν βγει το 26 καλλιστα αφηνεις να περασει ενα 3μηνο και πας σε εκεινο.

Έχει σχεδον ίδια τιμή με το 25 ρε συ. Να μην παω στο πιο "καινουριο"

Δημοσ.
Μόλις τώρα, logokrimenos είπε

Έχει σχεδον ίδια τιμή με το 25 ρε συ. Να μην παω στο πιο "καινουριο"

Δεν ειναι τοσο κανονικα η τιμη του, εχεις πεσει σε κακη "φουρνια" μεταχειρισμενων, 550 ειναι η σωστη τιμη του s24 ultra. Κανε υπομονη για αυτο, πηγαινε με αποφορολογηση αν δικαιουσαι απευθειας στο 26 αρι μολις βγει.

Δημοσ.

Και εγώ στο ίδιο δίλημμα,  θα περιμένω όμως το s26 ultra, ( τώρα  έχω xiaomi 12t και galaxy a52s)  στο s25 ultra  δεν μου άρεσει αυτή η ψευτιά των δακτυλιδιών στις cameres που εύκολα βγαίνουν.

Όχι πως θα έχει και καμιά ουσιαστικη διαφορά, είδη τα νέα που βγαίνουν είναι απογοήτευτικα για το s26 ultra,  ίδια μπαταρία ίδια 45 watt ίδια κάμερα. Πάλι Ai θα μας πουλήσουν και λίγο διαφορετική εμφάνιση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα επέλεξε άμεσα για αγορά το s25 που είναι άμεσα διαθέσιμο αφού τα νέα θα είναι διαθεσιμα από Φεβρουάριο (μετά την παρουσίαση της sammy Ιανουάριο)https://www.phonearena.com/galaxy-s26-release-date-price-features-news με μάλλον Χειρότερο σχεδιασμό καμερών.

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
Στις 17/9/2025 στις 3:12 ΜΜ, logokrimenos είπε

Είμαι σε φάση αγοράς νέου κινητού. Απο παντα είχα σειρά note και έπειτα ultra. Τώρα έχω το S22 ultra και λέω να παω ε αναβάθμιση. Να πάρω το S25 ή να περιμένω την ανακοίνωση για το καινούριο ελπίζοντας σε κάποια μείωση της τιμής του 25?

Η μείωση της τιμής του s24 ultra δεν σε καλυψε πέρυσι? 

Η σωστή ερώτηση ειναι για σένα ειναι:

Να περιμένω παρω το s26 ultra,  η να περιμενω την ανακοίνωση για το καινούριο 27 ultra,  ελπίζοντας σε κάποια μείωση της τιμής του 26? 

Εφόσον κατάφερες και κράτησες το 22 ultra,  3 ολόκληρα χρονια, παρά τις άπειρες αρνητικές αξιολογήσεις που είχε σαν κινητό, γνώμη μου είναι να το κρατήσεις άλλον ένα χρόνο. 

Σαν μεταχειρισμένο, το s22 ultra μπορει να το βρεις και στη τιμη των 500 περίπου,  όσο περίπου κάποιοι εδώ μέσα θέλουν να πάρουν το s25 ultra (εχω screenshot από πρόσφατη αγγελία μου) . Τις τιμές γενικα στα μεταχειρισμένα μην τις πιστεύεις. Το πόσο το δίνει κάποιος και το πόσο το αγοραζει απέχει πολύ από άτομο σε άτομο. 

Όσον αφορά τα δαχτυλίδια στις κάμερες είχα και εγω τον φόβο ότι θα ξεκολανε ευκολα αλλά τελικά από κοντά δεν τα προσέχεις καν ότι προεξέχουν.  Ειναι συμπαγή και εξεχουν πολυ λιγο απο τη πλατη, σε σχεση με τις "macro" ληψεις που βλεπουμε στο internet. Με την ίδια λογική ότι μπορείς να βάλεις το νύχι σου να τα ξεκολλήσεις (η βασικά να σπάσεις το νυχι σου),   με την ιδια λογικη μπορείς καλιστα να χώσεις μια καρφίτσα μέσα στο μικρόφωνο και να το χαλάσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου είχα το S22 Ultra και ηθελα να αλλάξω σε S25 Ultra όταν θα εβγαινε. 

Με την παρουσίαση του 25 λοιπον ξενέρωσα και αποφάσισα να μην κάνω την μετάβαση. μάλιστα πήγα στην SAMSUNG service και αλλαξα μπαταρία γνησια στο S22 Ultra για να το κρατήσω ένα χρόνο ακόμα. Γιατί ξενέρωσα? γιατί ειχε ίδια μπαταρία και φόρτηση με το S22 .

ΤΕΛΙΚΑ όμως προέκυψε μια διευκόλυνση να πάρω το S25 Ultra με αποφορολόγιση και δεν αφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη. πουλησα το S22 Ultra με την φρέσκια μπαταρία (σε ένα παιδί εδω μέσα απο αγγελία του insomnia) και πήρα το S25 Ultra.  Λοιπόν θα σου πω ακριβώς την εμπειρία μου αφου εκανα το ίδιο άλμα. 
Η μπαταρία μπορεί να είναι 5000mha και στα 2 κινητά αλλά στο S25 Ultra είναι σαν να είναι 6000 σε σχέση με το S22Ultra. 
Αφού λοιπον κάνεις πλέον ΜΙΑ φόρτιση την ημέρα ότι και να κάνεις με το κινητό , την κάνεις ενω κοιμάσαι . άρα η γρήγορη φόρτιση είναι άχρηστη. 

Θεωρουσα ότι το S22Ultra επειδή είχε 10Χ τηλεφακό θα είχε καλύτερη Ζουμ φωτογραφία . όσο είχα και τα 2 τηλέφωνα μαζί εκανα μια συγκριση και μάλιστα βράδυ.  ΤΡΕΛΗ διαφορά υπέρ του S25. τo S22 φαίνονταν σαν το Α15.   Δες τις 2 φωτογραφίες σε 30Χ ζουμ... δε χρειάζεται να πω ποια είναι απο ποιο κινητό
Φυσικά επειδή είμαι πολύ απαιτητικός με το σναπινες του τηλεφώνου , το S25 είναι 2 και 3 βήματα ποιο γρήγορο απο το S22. 
Ενα ακόμα θέμα που δεν ηξερα ότι είχα και τελικά μου το έλυσε το S25 είναι η πολυ καλύτερη λήψη σήματος. 

Με λίγα λόγια απολαμβάνω το S25Ultra και δεν νιώθω ότι έχω ίδιο τηλέφωνο , αλλά πραγματικά εχω αναβαθμιστεί. Δεν με απασχολεί πλέων η μπαταρία και η ταχύτητα. έχω ένα τηλ που ότι ζητάς το κάνει με αξιοπιστία ανώτερη iphone .  

Δεν ξέρω τι επαναστατικό θα φέρει το S26, αν μπορείς να περιμένεις θα είσαι διπλα κερδισμένος. Βλέπεις αν θα έχει κάτι νέο η καμια μεγάλη αναβάθμιση που αξίζει να πάρεις το S26, και αν δεν δεις τρελη διαφορά απο το S25 (η θεωρείς ότι δεν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα οι αλλαγες) παίρνει ΤΟΤΕ το S25, γιατί όταν βγεί το 26αρι το 25άρι σίγουρα θα πέσει. 
Εμεινες τόσα χρόνια με την ομορφη μπακατέλα S22 , μπορείς να κάνεις υπομονή αλλους 4 μηνες? Αν μπορείς περίμενε. 

viber_image_2025-09-19_10-24-02-050.jpg

viber_image_2025-09-19_10-24-02-212.jpg

Επεξ/σία από blanka
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, blanka said:

Φίλε μου είχα το S22 Ultra και ηθελα να αλλάξω σε S25 Ultra όταν θα εβγαινε. 

Με την παρουσίαση του 25 λοιπον ξενέρωσα και αποφάσισα να μην κάνω την μετάβαση. μάλιστα πήγα στην SAMSUNG service και αλλαξα μπαταρία γνησια στο S22 Ultra για να το κρατήσω ένα χρόνο ακόμα. Γιατί ξενέρωσα? γιατί ειχε ίδια μπαταρία και φόρτηση με το S22 .

ΤΕΛΙΚΑ όμως προέκυψε μια διευκόλυνση να πάρω το S25 Ultra με αποφορολόγιση και δεν αφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη. πουλησα το S22 Ultra με την φρέσκια μπαταρία (σε ένα παιδί εδω μέσα απο αγγελία του insomnia) και πήρα το S25 Ultra.  Λοιπόν θα σου πω ακριβώς την εμπειρία μου αφου εκανα το ίδιο άλμα. 
Η μπαταρία μπορεί να είναι 5000mha και στα 2 κινητά αλλά στο S25 Ultra είναι σαν να είναι 6000 σε σχέση με το S22Ultra. 
Αφού λοιπον κάνεις πλέον ΜΙΑ φόρτιση την ημέρα ότι και να κάνεις με το κινητό , την κάνεις ενω κοιμάσαι . άρα η γρήγορη φόρτιση είναι άχρηστη. 

Θεωρουσα ότι το S22Ultra επειδή είχε 10Χ τηλεφακό θα είχε καλύτερη Ζουμ φωτογραφία . όσο είχα και τα 2 τηλέφωνα μαζί εκανα μια συγκριση και μάλιστα βράδυ.  ΤΡΕΛΗ διαφορά υπέρ του S25. τo S22 φαίνονταν σαν το Α15.   Δες τις 2 φωτογραφίες σε 30Χ ζουμ... δε χρειάζεται να πω ποια είναι απο ποιο κινητό
Φυσικά επειδή είμαι πολύ απαιτητικός με το σναπινες του τηλεφώνου , το S25 είναι 2 και 3 βήματα ποιο γρήγορο απο το S22. 
Ενα ακόμα θέμα που δεν ηξερα ότι είχα και τελικά μου το έλυσε το S25 είναι η πολυ καλύτερη λήψη σήματος. 

Με λίγα λόγια απολαμβάνω το S25Ultra και δεν νιώθω ότι έχω ίδιο τηλέφωνο , αλλά πραγματικά εχω αναβαθμιστεί. Δεν με απασχολεί πλέων η μπαταρία και η ταχύτητα. έχω ένα τηλ που ότι ζητάς το κάνει με αξιοπιστία ανώτερη iphone .  

Δεν ξέρω τι επαναστατικό θα φέρει το S26, αν μπορείς να περιμένεις θα είσαι διπλα κερδισμένος. Βλέπεις αν θα έχει κάτι νέο η καμια μεγάλη αναβάθμιση που αξίζει να πάρεις το S26, και αν δεν δεις τρελη διαφορά απο το S25 (η θεωρείς ότι δεν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα οι αλλαγες) παίρνει ΤΟΤΕ το S25, γιατί όταν βγεί το 26αρι το 25άρι σίγουρα θα πέσει. 
Εμεινες τόσα χρόνια με την ομορφη μπακατέλα S22 , μπορείς να κάνεις υπομονή αλλους 4 μηνες? Αν μπορείς περίμενε. 

viber_image_2025-09-19_10-24-02-050.jpg

viber_image_2025-09-19_10-24-02-212.jpg

Κατατοπιστικότατος,

Το πρόβλημα που έχω και δεν ανέφερα, είναι οτι με το 22 έχω μάλλον πρόβλημα στην motherboard και κάποιες φορές χάνω το σήμα οταν χρησιμοποιώ δεδομένα. Δοκίμασα αντικατασταση κεραίας και φλεξ, πήγε και samsung αλλα ακρη δεν βγήκε. Οπότε τώρα έχω μια μλκια Α50 ως 2ο κινητό στο οποίο έχω ενεργοποιημένο hotspot για να μπορώ να δουλέψω το 22. Οπότε να το πουλήσω χαλασμένο δεν παίζει σαν ενδεχόμενο. Μαλλον θα παω στο 25 και βλέπουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μην ταλαιπώρησε άλλο . Πάει πολύ μακριά το S26

Εξάλλου υπάρχουν φήμες για το S26, για EXYNOS παντου.... 

Πάρε το S25 Ultra . το οποίο μάλιστα εχει περπατήσει αρκετά και δεν εχει παρουσιάσει και κανένα πρόβλημα

Επεξ/σία από blanka
Δημοσ.

Έλεγα και εγω να επιστρέψω σε s23 ultra,  αλλά τελικά το κράτησα. Είναι και λεπτό το άτιμο. Πιο πολύ μου αρέσει η ultrawide που είναι 50mp και έχει πιο μεγάλο πεδίο 120 μοιρών σε σχέση με το 15 ultra. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ σκέφτομαι να πάω στο s25 ultra αλλά σκέφτομαι την έκδοση 256 μιας και πότε δεν κρατάω τα τηλέφωνα πολύ καιρό. 

Δημοσ.

Αυτό να κάνεις.  Και εγω κάθε χρόνο αλλάζω και πότε δεν ξεπέρασα 150 gb σε εφαρμογές και συλλογή. Και που κ που διαγράφω χαζές φωτογραφίες και βίντεο.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...