Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Fotoalexandros είπε

Δεν είναι χάλια αλλά δεν είναι και smooth όπως ήταν με το ios 18 σε iphone 13pro. Σε ένα δεύτερο iphone se που έχω, εκεί δεν το συζητάμε καν. Πέρασα το 26 και κολλούσε ακόμα περισσότερο. Επίσης είναι και θέμα αισθητικής: σε κάποια σημεία είναι υπερβολικά τα γραφικά του σε σημείο που θυμίζει Κινεζούρα. Προφανώς θέλει να ικανοποιήσει και την αισθητική των Ασιατών που αποτελούν μεγάλο κομμάτι της αγοράς.

Μου κάνει εντύπωση για το 13pro να μην είναι smooth. Στο 16αρι μου πηγαίνει άψογα αλλά και στο παλιό 11αρι που το πέρασα, αν και υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση, δεν έχει κολλήματα και τρέχει αξιοπρεπώς. 

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Fotoalexandros είπε

Δεν είναι χάλια αλλά δεν είναι και smooth όπως ήταν με το ios 18 σε iphone 13pro. Σε ένα δεύτερο iphone se που έχω, εκεί δεν το συζητάμε καν. Πέρασα το 26 και κολλούσε ακόμα περισσότερο. Επίσης είναι και θέμα αισθητικής: σε κάποια σημεία είναι υπερβολικά τα γραφικά του σε σημείο που θυμίζει Κινεζούρα. Προφανώς θέλει να ικανοποιήσει και την αισθητική των Ασιατών που αποτελούν μεγάλο κομμάτι της αγοράς.

Την πέρασα σε SE δεύτερης γενιάς (ίδιο επεξεργαστή έχουν) και μια χαρά είναι ..

Ίσα ίσα εμένα μου φαίνεται και πιο γρήγορο.

Σου δίνει αυτήν την αίσθηση το UI 

Καλά στο 16 pro max όλα εκτελούνται εμφανώς πιο γρήγορα 

Επεξ/σία από Chris_BMW
Δημοσ.
13 hours ago, vabill said:

Thanks! 
Προς τον αθρογράφο .> να τι λέει το chatgpt:

Αν το άρθρο θέλει να δείξει πως το νέο είναι η διάθεση του RCS για iPhone, ενώ για Android υπάρχει ήδη εδώ και χρόνια, τότε ο τίτλος που έχεις τώρα ("Διαθέσιμη η υπηρεσία RCS από Cosmote Telekom για Android και iOS συσκευές") μπερδεύει, γιατί δίνει την εντύπωση ότι είναι κάτι φρέσκο και για τα δύο.

Μερικές πιο ακριβείς εναλλακτικές:

• «Διαθέσιμη πλέον η υπηρεσία RCS της Cosmote και σε iPhone»

• «Η Cosmote φέρνει το RCS και στα iPhone – ήδη διαθέσιμο στα Android εδώ και χρόνια»

• «Το RCS έρχεται στα iPhone από την Cosmote – στα Android υποστηρίζεται ήδη»

• «Υποστήριξη RCS σε iPhone από την Cosmote (ήδη ενεργό για Android)»

👉 Το βασικό είναι να τονιστεί ότι η είδηση αφορά το iOS, ενώ στο Android είναι παλιά ιστορία.

Θέλεις να σου φτιάξω μερικές εκδοχές που να μοιάζουν περισσότερο με δημοσιογραφικούς τίτλους site τεχνολογίας (τύπου insomnia, techblog, gsmarena);

Στα Android δηλαδή στα Messages στέλνεις φωτογραφίες και δεν στα χρεώνει MMS ? 

Με το Google messages ανεξαρτήτως carrier προσπαθεί να το κάνει αλλά εμένα με έχει χρεώσει αρκετές φορές.

η Vodafone νομίζω έχει βγάλει ανακοίνωση παλαιότερα ότι σταματάει το RCS.

Δεν ξέρω οι υπόλοιποι τι κάνουν 

Δημοσ.
14 hours ago, Fotoalexandros said:

Δεν είναι χάλια αλλά δεν είναι και smooth όπως ήταν με το ios 18 σε iphone 13pro. Σε ένα δεύτερο iphone se που έχω, εκεί δεν το συζητάμε καν. Πέρασα το 26 και κολλούσε ακόμα περισσότερο.

Κάτι δε σου πάει καλά. Μια χαρά είναι σε 13 PRO. Μη σου πω ότι είναι και πιο smooth / snappy από το iOS 18. 

Δημοσ.

Σε iphone 12 pro στην αρχη σερνοταν τις πρωτες ωρες. Δεν μπορουσα καν να ανοιξω τα settings των εφαρμογων.

Μετεπειτα ολα καλα - μαλλον παιρνει λιγο χρονο μεχρι να γινει το απαραιτητο caching και indexing στο παρασκηνιο.

Αφηστε το λιγη ωρα να τρεξει στο παρασκηνιο και θα στρωσει η αποδοση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

11 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Σε iphone 12 pro στην αρχη σερνοταν τις πρωτες ωρες. Δεν μπορουσα καν να ανοιξω τα settings των εφαρμογων.

Μετεπειτα ολα καλα - μαλλον παιρνει λιγο χρονο μεχρι να γινει το απαραιτητο caching και indexing στο παρασκηνιο.

Αφηστε το λιγη ωρα να τρεξει στο παρασκηνιο και θα στρωσει η αποδοση.

Εγω σε iphone 14, ειχα το πασιγνωστο προβλημα με το indexing σε iMessages στο iOS 18.5 και μετα, οποτε το εβαλα αμεσως το 26. Φανηκε να λυθηκε απο την πρωτη ημερα, αλλα ξανα εξαφανιστηκαν φωτογραφιες/συνδεσμοι απο συνομιλιες, και αναμενω να δω ποτε θα τελειωσει το indexing, μπας και ξανα εχω προσβαση στα αρχεια μου.

IMG_9777.jpeg

κατα τα αλλα, οσο περνανε οι ωρες, το κινητο οντως πετάει, και δεν ζεματαει στη φορτιση οπως πριν.

Επεξ/σία από kwstas321
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, somt είπε

Αφήνω κι αυτό εδώ

image.png.ace71f37d2aa10b1ee67ad27897bb55f.png

Καλά, στις αοριστολογίες είναι πρώτοι εκεί στο support της Vodafone. Εδώ κι ένα χρόνο πάντως, το γεγονός πως η Vodafone Γερμανίας παρέχει RCS σε iPhone δεν έχει βοηθήσει. Ίσως φέτος να γίνει κάτι.

Δημοσ.
53 minutes ago, Haldol said:

Κάτι δε σου πάει καλά. Μια χαρά είναι σε 13 PRO. Μη σου πω ότι είναι και πιο smooth / snappy από το iOS 18. 

Σκέφτομαι μήπως να κάνω την αναβάθιση κατευθείαν από το mac ώστε να γίνει clean install, κατεβάζοντας δηλαδή όλο το λειτουργικό και οχι ως update από το τηλέφωνο. Εσένα το 13pro πάει καλά δηλαδή; Για μην είμαι και άδικος, δεν λέω ότι ήταν "πατάτα", σε κάποια σημεία μου άρεσε πολύ και σε κάποια οχι. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, dngtr67 είπε

Επειδή δεν έχω εικόνα, το RCS είναι πχ σαν το Viber που ανταλλάσσεις εικόνες, video κλπ χωρίς χρέωση; 

Ναι γενικά δεν έχει χρεώσεις. μόνο wifi ή Data χρειάζεται. αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσει να στείλει κάτι με rcs θα το στέλνει με sms/mms. τότε θα έχει χρέωση κανονικά. Αυτό αν θες το απενεργοποιεις απ τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. 

• Thanks 1
Δημοσ.
7 hours ago, Fotoalexandros said:

Σκέφτομαι μήπως να κάνω την αναβάθιση κατευθείαν από το mac ώστε να γίνει clean install, κατεβάζοντας δηλαδή όλο το λειτουργικό και οχι ως update από το τηλέφωνο. Εσένα το 13pro πάει καλά δηλαδή; Για μην είμαι και άδικος, δεν λέω ότι ήταν "πατάτα", σε κάποια σημεία μου άρεσε πολύ και σε κάποια οχι. 

Στου γιου 13 PM 256 (δεν ξέρω αν αυτή η μνήμη παίζει ρόλο) πάει πολύ ΟΚ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...