Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, polaki είπε

Έχω το 2 (ή το 3, ειλικρινά δε θυμάμαι) και είναι πραγματικά μαγικό το να μπορείς να το κουβαλάς πάντα μαζί σου όπου πας σε ένα 3ημερο ή οποιαδήποτε εκδρομή. Για πολύ καιρό το είχα και μόνιμα στο πορτμπαγκάζ, το πρώτο διάστημα. 

Το 5 έχει πολύ ωραία χαρακτηριστικά, ίσως όχι τόσο αν κάποιος έχει ήδη το 4, αλλά για εμάς τους υπόλοιπους με πιο παλιά σίγουρα οι διαφορές είναι μεγάλες!

Αυτό που βέβαια βλέπω είναι αρκετά μεγάλη δυσκολία σε διάφορες χώρες με τους περιορισμούς που υπάρχουν. Που από τη μία οκ καλώς και υπάρχουν για να μη σκάσει ο άλλος πάνω σε κανένα αρχαίο, απ'την άλλη όμως στα 2 πρόσφατα ταξίδια που πήγα σε Αίγυπτο και Ταϊλάνδη ουσιαστικά δεν το πήρα καν. Αρχικά στην Αίγυπτο δεν επιτρέπονται καθόλου ποτέ και πουθενά. Στην Ταϊλάνδη πρέπει να το κάνεις register, ακόμα και τα 250g και είναι μια διαδικασία που παίρνει χρόνο και έχει ταλαιπωρία (όπως τουλάχιστον εγώ τη διάβασα). Υπάρχει και υπηρεσία από εταιρεία που τα αναλαμβάνει όλα, αλλά πάλι δεν ξέρεις πόσο γρήγορα θα ολοκληρωθεί, ΚΑΙ ζητάνε 75€ για να το διεκπεραιώσουν. 

Ακόμα και Λονδίνο, έχει άπειρους περιορισμούς με αποτέλεσμα να βαρεθώ να το πάρω. Πχ μην περάσεις πάνω από Τάμεση, γιατί θες ειδική άδεια. Συν ένα κάρο άλλα σημεία που είναι no fly zone. 

Έχω αρκετό καιρό να το πετάξω, αφού πλέον εδώ Αθήνα και στις κοντινές εξορμήσεις ότι είναι να τραβήξω το έχω τραβήξει. 

Οπότε όσο και αν μου άρεσαν τα στοιχεία του 4, πόσο μάλλον του 5.. προσπαθώ να δικαιολογήσω την αγορά του, αλλά δεν μπορώ... 

Είχα το 2 και πήρα το 4 πριν κάνα 6μηνο..

Η μέρα με την νύχτα σε όλους τους τομείς... Εσύ με το 2 αν πας στο 5 θα τρελαθείς εντελώς. Αλλά θέλει προσοχή. Πρέπει να κάνεις εντελώς χειρουργικές κινήσεις για να το ελέγχεις σωστά κ άπειρα  Tutorials....!!! 

Δημοσ.
3 hours ago, deukaleionas said:

Είχα το 2 και πήρα το 4 πριν κάνα 6μηνο..

Η μέρα με την νύχτα σε όλους τους τομείς... Εσύ με το 2 αν πας στο 5 θα τρελαθείς εντελώς. Αλλά θέλει προσοχή. Πρέπει να κάνεις εντελώς χειρουργικές κινήσεις για να το ελέγχεις σωστά κ άπειρα  Tutorials....!!! 

Μη μου βάζεις τώρα σκέψεις… τόσο πολύ διαφορά ε; Πράγματι το 2 έχω, λες να το σπρώξω όσο όσο και να βάλω τα υπόλοιπα; Θα το σκεφτώ μες το ΣΚ με ηρεμία..

Tutorial γιατί όμως; Δεν είναι ακόμα πιο “fool proof”?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...