Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχει αναφερθεί ότι σε reviews το Air έχει χειρότερο Performance από το απλό 17 παρότι έχει τον A19 Pro αντί A19.

Δυστυχώς το τιτάνιο δεν είναι αποδοτικό στα Thermals. Νομίζω το Air είναι κακή επιλογή για χώρες σαν την Ελλάδα που το καλοκαίρι τα 35αρια είναι συνηθησμένα. Στην Βόρεια Ευρώπη ίσως να αποτελεί επιλογή.

Θα πρότεινα σε όσους το ζαχαρώνουν να περιμένουν.

• Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχει αναφερθεί ότι σε reviews το Air έχει χειρότερο Performance από το απλό 17 παρότι έχει τον A19 Pro αντί A19.

Δυστυχώς το τιτάνιο δεν είναι αποδοτικό στα Thermals. Νομίζω το Air είναι κακή επιλογή για χώρες σαν την Ελλάδα που το καλοκαίρι τα 35αρια είναι συνηθησμένα. Στην Βόρεια Ευρώπη ίσως να αποτελεί επιλογή.

Αν το κάνουν αλουμινιο θα στραβωνει ευκολα και θα έχουν άλλα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ashoka21 είπε

Αν το κάνουν αλουμινιο θα στραβωνει ευκολα και θα έχουν άλλα.

ισχύει απλά το αναφέρω. 
Προσωπικά θεωρώ ότι ήδη το Performance είναι καλό άσχετα από το αν είναι το καλύτερο. Το θέμα είναι να μην κάνει τρελό dimming και να ρίχνει στα ταρταρα το Soc σε βαθμό που δεν είναι λειτουργικό. Αλλιώς είναι λογικό ότι με τόσο λεπτο σασί και τιτάνιο δεν θα έχεις το ίδιο Performance  χρησιμοποιώντας  το ίδιο Soc.
Στην ουσία έβαλαν το A19 Pro (5c GPU) γιατί άμα έβαζαν τον A19 θα είχαν χειρότερα thermals. Καλύτερα να ρίχναν και χρονισμό για περισσότερο sustained performance και να το έλεγαν.

Δημοσ.

Μην στεναχωριέστε μάλλον δεν το κρατάτε καλά ή δεν πατάτε τα σωστά κουμπία. Με ένα softyuodate και με μια ειδική καινούρια θήκη που θα βγάλει η apple σε προνομιακή τιμή θα στρώσει 

Δημοσ.
1 hour ago, Dimitris_1981 said:

Στο 5:25 δείχνει ότι ο Pro έχει χαμηλότερη απόδοση από τον απλό.

Το έβαλε στο ψυγείο αλλά δεν 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Chef_Alexander said:

Παίζει να είναι η πρώτη φορά που ακούω για πρόβλημα πριν καν ''πιάσει'' ράφι

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν παραγγέλνουν... 😛

Δημοσ.
13 ώρες πριν, polaki είπε

ΟΛΕΣ οι εφαρμογές όλων των κατασκευαστών software είναι πλέον τόσο περίπλοκες που δεν μπορεί να γίνει αρκετό quality control πριν το πιάσει στα χέρια του ο τελικός χρήστης.

Αναμένω να δω εάν θα εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα με τις κάμερες που καίνε pixels όταν έρχονται σε οπτική επαφή με τα Lidar των αυτοκινήτων.

Αυτό όντως είναι πρόβλημα αν είναι hardware. Στο software είναι θέμα χρόνου να λυθούν όλα τα θέματα εάν και εφόσον βέβαια η κάθε εταιρία ασχοληθεί.

μα στατιστικα αν δεις - ελαχιστες εταιριες επενδυουν σε testing & QA departments .. ολοι τρεχουν να βγαλουν - και τα hotfixes πανε και ερχοντε 

και μιλω οντας στον χωρο (QA engineer )

Δημοσ.

μια φορα εκανα το λαθος και αγορασα iphone (14 pro) ...και το μετανιωσα σαν σκυλι.

Ποτε ξανα...οσον αφορα στις καμερες τουλαχιστον 2-3 χρονια πισω απο τον ανταγωνισμο...βλ. vivo, oppo, huawei

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Thresh είπε

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν παραγγέλνουν... 😛

Τα iPhone εννοουσες και αθελα σου το πηγες σε αλλο επιπεδο, ισως πρεπει να σκεφτεις να ασχοληθεις με το εμποριο...

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, ScorpioX777 said:

Τα iPhone εννοουσες και αθελα σου το πηγες σε αλλο επιπεδο, ισως πρεπει να σκεφτεις να ασχοληθεις με το εμποριο...

Όχι, απλά εννούσα ότι το εντόπισε και το φτιάχνει πριν κυκλοφορήσει στα ράφια.

Το "παραγγέλνουν" είναι κλασική παραλλαγή της φράσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Thresh είπε

Όχι, απλά εννούσα ότι το εντόπισε και το φτιάχνει πριν κυκλοφορήσει στα ράφια.

Το "παραγγέλνουν" είναι κλασική παραλλαγή της φράσης.

Εννοειται οτι ειναι παραλλαγη, απλα αυτο που ειπες ειναι μια φραση που λενε στο εμποριο για το στοκαρισμα για αυτο σου ειπα να ψαχτεις εκει...:)

Επεξ/σία από ScorpioX777

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...