Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H nvidia ψάχνει καιρό τρόπο να μπεί στη αγορά επεξεργαστών. Με την INTEL ίσως τα καταφέρει, αν και αυτό δεν λύνει το πρόβλημα της λιθογραφείας που έχει η Intel αυτή την στιγμή. Βλεπετε nvidia με samsung chip στης 3000 series καρτες γραφικών και nvidia με tmsc στην 4000 series καρτών γραφικών. Οτι και να γίνει θα πάρει πολλά χρόννια και η AMD λογικά θα έχει πάει ακόμα πιο μπροστά. Και με την Sony θα αναπτύξει πολύ τις Radeon κάρτες γραφικών. Εγώ έκανα μετάβαση στην 9070 XT (που πάλι απο TSMC έρχετε) και δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου. Ας καίγονται τα βύσματα στις κάρτες γραφικών σε άλλους.

Δημοσ.

Αυτή η συνεργασία έπρεπε να είχε γίνει τουλάχιστον μια δεκαετία πριν. Η Intel ήθελε να μπει στις GPU και η Nvidia στις CPU. 

Ε τώρα θα γίνει έστω και αργά. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Georgios Pappas είπε

H nvidia ψάχνει καιρό τρόπο να μπεί στη αγορά επεξεργαστών. Με την INTEL ίσως τα καταφέρει, αν και αυτό δεν λύνει το πρόβλημα της λιθογραφείας που έχει η Intel αυτή την στιγμή.

Πιστευω περισσοτερο την νοιαζει την nvidia να βαλει χέρι στις πατεντες που κατεχει η INTEL, παρα στα chips της..

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Georgios Pappas said:

H nvidia ψάχνει καιρό τρόπο να μπεί στη αγορά επεξεργαστών.

Κι η Intel στην αγορά των GPU...

...RIP ARC.

• Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

Κι η Intel στην αγορά των GPU...

...RIP ARC.

Και εγώ αυτό σκέφτηκα πρώτα πρώτα. e-waste σε ορίζοντα 4ετίας το πολύ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...