villasg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Σημερα αλλαξα την μπαταρια στο αμαξι που με αφησε ξαφνικα , ειχε πεσει στο 12% υγεια με πληρη φορτηση . Hyundai i30 1400 7/2010 . 1η μπαταρια "μαμα" Solite 6 χρονια 2η Hankook 3 χρονια ( απο το αιγαλεω BATTERY PROFESSIONALS ) 3η SIA 6 χρονια ( απο τον εδω εξειδικευμενο μηχανικο μου Γ.Πασσας Νεα Λαμψακος ) και τωρα εβαλα την Banner Power Bull . Την πηρα απο εκει που ψωνιζω τελευταια και εχει τις πιο καλες τιμες , μαζι με την μεταφορικη για ευβοια πιο φτηνα απο την λιανικη αλλων το https://www.partsid.gr/ Για πειτε αποψεις για μαρκες και πωλητες κλπ κλπ μπαταριοκουβεντα να γινεται Spoiler Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από villasg
bill999r Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Γενικα όταν έχω βάλει επώνυμες έφτασαν σχετικά άνετα την 4ετια εκτός από μια mitsuba που παρέδωσε πνεύμα σε λιγότερο από χρόνο. Οι μη επώνυμες συνήθως με χαιρέτισαν στα 2-3 χρόνια. Αρκετά πιο άχρηστη μια sun tech που τα έφτυσε στα 2 χρόνια. Με αυτή που έχω πάθει πλάκα είναι μια ελληνική Recor που την έχω στο megane και πάει για τον έβδομο χρόνο ζωής. 2
vamvakoolas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) εγω απο τοτε που αγορασα φορτιστή (ποιοτικο) για μπαταριες ιχ, δε με πολυνοιαζει να ειναι και λιγο φθηνοτερη η μπαταρια αλλα να κανει τη δουλεια. Επαψα να ασχολουμαι με μαρκες απο τοτε, κοιταζω τι κανει στο ιχ (διασταση/ρευματα) και αγοραζω τη πιο φθηνη ή την αμεσως επομενη αναλογα και τη διαθεσιμοτητα Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από vamvakoolas
bill999r Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε εγω απο τοτε που αγορασα φορτιστή (ποιοτικο) για μπαταριες ιχ, δε με πολυνοιαζει να ειναι και λιγο φθηνοτερη η μπαταρια αλλα να κανει τη δουλεια. Επαψα να ασχολουμαι με μαρκες απο τοτε, κοιταζω τι κανει στο ιχ (διασταση/ρευματα) και αγοραζω τη πιο φθηνη ή την αμεσως επομενη αναλογα και τη διαθεσιμοτητα Κ εγώ αυτό έκανα, αλλά όντως οι no name κρατάνε λιγότερο. Βέβαια είναι και 20-30 ευρώ φθηνότερες από τις επώνυμες οπότε σου έρχεται το ίδιο. 1
villasg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Τον φορτιστή μου τον έχω πάρα πολλά χρόνια και δεν τον αλλάζω με τίποτα . Στην μηχανή πάντα συντηρητής. 1
kostas_anes Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Το brand name δεν λέει και πολλά. Πχ οι Bosch πλέον είναι άθλιες. Το κυριότερο είναι το εργοστάσιο παραγωγής. Από την ίδια γραμμή βγαίνουν για πολλές εταιρείες. Αυτά από κοντινό φίλο ιδιοκτήτη του γνωστότερου μπαταριομάγαζου στην Πάτρα. 2
villasg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 17 ώρες πριν, kostas_anes είπε οι Bosch πλέον είναι άθλιες Bosch & Varta που ειναι Made in turkey ειναι πολυ χαλια . Οι made in Germany ειναι γαματες Spoiler 17 ώρες πριν, kostas_anes είπε Από την ίδια γραμμή βγαίνουν για πολλές εταιρείες ετσι ειναι σχεδον για τα παντα , αλλα αλλαζουν οι προδιαγραφες αναλογα την μαρκα ( βαρος παχος μολυβδου , πυκνοτητα ηλεκτρολυτων κλπ ) . Βασικα ειναι καθαρα θεμα εισαγωγεα - αντιπρόσωπου τι θα φερει πχ στις μηχανες η Yuasa ειναι η κορυφη αλλα μονο η Japan οι κινας ταυλανδης ταιβαν ειναι μαπα αλλα πολυ πιο φτηνες ( 140€ vs 105€ ) Spoiler 1
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, villasg είπε Bosch & Varta που ειναι Made in turkey ειναι πολυ χαλια . Οι made in Germany ειναι γαματες Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ετσι ειναι σχεδον για τα παντα , αλλα αλλαζουν οι προδιαγραφες αναλογα την μαρκα ( βαρος παχος μολυβδου , πυκνοτητα ηλεκτρολυτων κλπ ) . Βασικα ειναι καθαρα θεμα εισαγωγεα - αντιπρόσωπου τι θα φερει πχ στις μηχανες η Yuasa ειναι η κορυφη αλλα μονο η Japan οι κινας ταυλανδης ταιβαν ειναι μαπα αλλα πολυ πιο φτηνες ( 140€ vs 105€ ) Απόκρυψη περιεχομένων φαίνεται το made in Germany δίπλα απο το κουτί με τον θετικό πόλο.Ετσουξε η τσέπη. 1
villasg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ετσουξε η τσέπη Ναι αλλα ησυχαζει το κεφαλι 1
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, villasg είπε Ναι αλλα ησυχαζει το κεφαλι 2 χρόνια ακριβώς αυτόν τον μήνα.Δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα,την τελευταία φορά που την μέτρησα,νομίζω τον Μάρτη,είχε ελάχιστη φθορά.Αλλά όποτε ειμαι Ελλάδα μπαίνει φορτιστής/συντηρητής επάνω τα βράδια.
villasg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Και εγω τις τσεκαρω συχνα , εχω παρει απο ali πριν 8 χρονια ενα LANCOL MICRO-200 . Αυτο που βλεπω ειναι οτι το Healthy/CCA επεφτε λιγακι καθε φορα που μετρα γα ( αμελητεα) καποια στιγμη επεσε αποτομα και πολυ ..... Spoiler
kalmik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Βοsch βάστηξε 3 χρόνια δύο μήνες στο Yaris Verso. Η προηγούμενη (και ακριβότερη) γνησια Toyota είχε βγάλει πενταετία. Tώρα έβαλα Exide. Πάντως οι Banner έχουν καλό όνο μα.
tutuyo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Ukforthemoment said: φαίνεται το made in Germany δίπλα απο το κουτί με τον θετικό πόλο.Ετσουξε η τσέπη. Δεν μυριζει ομως Βαυαρικες πευκοβελονες?😄 1
Klausx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Σε απλό αυτοκίνητο χωρίς συναγερμούς κτλ bosch έβγαλε 8 χρόνια, με σωστή φόρτιση κρατάνε αρκετά οι μπαταρίες. Στα υπόλοιπα πιο σύγχρονα είμαι ευχαριστημένος με διάφορες Κορεάτικες που έτυχε να μου βάλουν σε συνεργεία. Τώρα ετοιμάζομαι για καινούρια γιατί έχει πέσει αρκετά μετά από 4 χρόνια και έλεγα να πάω σε Varta Silver Dynamic C6 αλλά αν είναι τουρκιας... καλύτερα Κορέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα