billyst Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους , μένω επαρχία και επειδή ανεβαίνουν σιγά σιγά οι υποχρεώσεις σκέφτομαι να πάρω δίτροχο για να πάω στην εργασία μου για να έχει το αυτοκίνητο η γυναίκα μου λόγω παιδιών . Δεν έχω εμπειρία καθόλου από μηχανάκια. Η εργασία μου είναι δέκα χιλιόμετρα από το σπίτι , έχω μια μικρή επιχείρηση σε ένα χωριό και πάω δύο φορές την ημέρα συνόλο 40 χιλιόμετρα. Τι θα με προτείνατε να πάρω ; Με 125 θα γίνεται η δουλειά μου; Είναι μια ευθεία δέκα χιλιομέτρων η εργασία μου με ελάχιστες στροφές και κίνηση . Μπάτζετ μέχρι 3,5 χιλιάδες . Προφανώς και θέλω κάτι άνετο αξιόπιστο και οικονομικό σε καταναλωσεις όχι ογκώδες,.Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από billyst
vamvakoolas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) επειδη εισαι επαρχια ξεχνας κινεζιες ή μαρκες που δυσκολα βρισκεις ανταλλακτικα για ανεση θα εβλεπα Honda pcx/ΥΑΜΑΗΑ ray και ισως kymco town με αυτα θα εισαι ανετα εχουν ενα κλικ πιο πανω καταναλωση απο παπια αλλα αφου εισαι ευθειες βαζεις ανετα αλλο ενα ατομο αν χρειαστει σε αυτη τη κατηγορια οι διαστασεις δεν εχουν μεγαλη διαφορα κοιταζε να βρεις με abs φρενα και οσο γινεται μεγαλυτερους τροχους. Αν βρεις και με δισκοφρενα τοτε κομπλε... Ογκωδη ειναι τα 3τροχα που θεωρω οτι ειναι ενα αχρηστο μηχανακι Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από vamvakoolas
kalmik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Mε 300κυβικά θα πηγαίνεις ανθρώπινα χωρίς να καταπονείται ο κ ινητήρας. Τα 125 είναι οριακά και κατά τη γνώμη μου μόνον για παπιά. Όταν είσαι εκτός αστικού ιστού θέλεις λίγη δύναμη έστω και για 10χλμ. απόσταση. Βέβαια με ένα μικρό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο θα κάνεις τα ίδια χλμ. πιο ξεκουραστα χειμώνα καλοκαίρι με όλες τις καιρικές συνθήκες και λιγο παραπάνω έξοδα. Βενζίνη scooter 4λίτρα στα 100χλμ. μικρό χιλιάρι τύπου Daihatsu Cuore 5λίτρα τα 100χλμ. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από kalmik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα