Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Ονομάζομαι Γιώργος και είμαι web developer. Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με ένα side project, το spitologio.com, μια πλατφόρμα αγγελιών ακινήτων αποκλειστικά από ιδιώτες.

Η πλατφόρμα βγήκε πρόσφατα live, οπότε δεν έχει ακόμα αγγελίες. Θα εκτιμούσα αν μπαίνατε, περιηγηθείτε και μου γράφατε εδώ τη γνώμη σας για πιθανά προβλήματα ή βελτιώσεις.

Ευχαριστώ!

https://spitologio.com 

Επεξ/σία από Giorgos9004
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εκανα ενα γρηγορο search...

Κατηγορια...καταλαβαινω πως παει με αλφαβητικη σειρα, αλλα αντικειμενικα οι περισσοτεροι θελουν διαμερισματα και γκαρσονιερες οχι βιλες, ειναι πιο ευχρηστο υτα που θελει η πλειονοτητα να ειναι πανω πανω.

Δωματια δεν ειμαι πως χρειαζεται η επιλογη.υπνοδωματια ειναι μακραν πιο σημαντικη επιλογη.

τετραγωνικα και τιμη,  δεν φαινεται οτι μπορεις να βαλεις απο πχ 60-90 τμ, νομιζεις οτι λειπει το απο-εως 

τιμη επισης μπορει να βγαινει 200.000 αντι για 200000 για να βοηθησεις τον κοσμο ειδικα στην πωληση

εισαι σιγουρος πως χρειαζεσαι και forum? αυτο θελει κοσμο να ειναι απο πανω να το τρεχει....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,
Πολύ ωραίο το site. Βρήκα 2 πραγματάκια μόνο. Στις αγγελίες όταν κάτι δεν είναι διαθέσιμο λέει: Γκαράζ: Not Available 
Αφού είναι το site είναι όλο στα Ελληνικά θα μπορούσε να είναι μεταφρασμένο ή - 

Επίσης στην αρχική οθόνη:
image.png.533da0559eff2021c69349eb5a236fc4.png 

Δεν μου ήταν πολύ σαφές αν είναι επιλεγμένο το πώληση ή το ενοικίαση. Πατώντας στο Πώληση γίνεται μπλε αλλά χρωματικά η ενοικίαση ταιριάζει με τις επιλογές από κάτω. Δεν ξέρω αν το εξηγώ πολύ καλά.
Θα μπορούσε να υπάρχει ένα outline για να είναι πιο σαφές:
image.png.aec9eeb2b89979c69345774b53c5ed97.png

Τέλος πως μπορείς να είσαι σίγουρος ότι οι αγγελίες θα είναι μόνο από ιδιώτες και δεν θα βάλουν αγγελίες και μεσιτικά γραφεία; 

Επεξ/σία από marioshrist
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/9/2025 στις 9:29 ΜΜ, panagiotis54 είπε

Εκανα ενα γρηγορο search...

Κατηγορια...καταλαβαινω πως παει με αλφαβητικη σειρα, αλλα αντικειμενικα οι περισσοτεροι θελουν διαμερισματα και γκαρσονιερες οχι βιλες, ειναι πιο ευχρηστο υτα που θελει η πλειονοτητα να ειναι πανω πανω.

Δωματια δεν ειμαι πως χρειαζεται η επιλογη.υπνοδωματια ειναι μακραν πιο σημαντικη επιλογη.

τετραγωνικα και τιμη,  δεν φαινεται οτι μπορεις να βαλεις απο πχ 60-90 τμ, νομιζεις οτι λειπει το απο-εως 

τιμη επισης μπορει να βγαινει 200.000 αντι για 200000 για να βοηθησεις τον κοσμο ειδικα στην πωληση

εισαι σιγουρος πως χρειαζεσαι και forum? αυτο θελει κοσμο να ειναι απο πανω να το τρεχει....

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να κρατήσω τα φίλτρα όσο πιο απλά γίνεται για να μη μπερδεύουν τον χρήστη, αλλά σίγουρα θα το τσεκάρω.

Όσο για το forum, το πρόσθεσα κυρίως για λόγους SEO, για να φέρει κόσμο και θα δω πώς θα προχωρήσει.

Στις 21/9/2025 στις 10:45 ΠΜ, marioshrist είπε

Καλημέρα,
Πολύ ωραίο το site. Βρήκα 2 πραγματάκια μόνο. Στις αγγελίες όταν κάτι δεν είναι διαθέσιμο λέει: Γκαράζ: Not Available 
Αφού είναι το site είναι όλο στα Ελληνικά θα μπορούσε να είναι μεταφρασμένο ή - 

Επίσης στην αρχική οθόνη:
image.png.533da0559eff2021c69349eb5a236fc4.png 

Δεν μου ήταν πολύ σαφές αν είναι επιλεγμένο το πώληση ή το ενοικίαση. Πατώντας στο Πώληση γίνεται μπλε αλλά χρωματικά η ενοικίαση ταιριάζει με τις επιλογές από κάτω. Δεν ξέρω αν το εξηγώ πολύ καλά.
Θα μπορούσε να υπάρχει ένα outline για να είναι πιο σαφές:
image.png.aec9eeb2b89979c69345774b53c5ed97.png

Τέλος πως μπορείς να είσαι σίγουρος ότι οι αγγελίες θα είναι μόνο από ιδιώτες και δεν θα βάλουν αγγελίες και μεσιτικά γραφεία; 

Ευχαριστώ για την απάντηση! Θα ρίξω μια ματιά στο ‘Not Available’ και θα βάλω κι ένα μικρό διακριτικό στο επιλεγμένο tab, εκτός από το χρώμα

Στην αρχή είχα σκεφτεί να βάλω ρόλους κατά την εγγραφή (ιδιοκτήτης/ενοικιαστής) για να ζητάω έξτρα στοιχεία από τους ιδιοκτήτες αλλά μου φάνηκε κάπως «βαρύ» για ένα καινούριο site που ο κόσμος δε γνωρίζει. Οπότε προς το παρόν το κρατάω απλό, ελέγχω τα στοιχεία επικοινωνίας (mail/τηλέφωνο) και αν ξεφύγει κάτι, μπορεί να το αναφέρει ο χρήστης ή να επικοινωνήσει μαζί μου για να αφαιρεθεί η αγγελία

Επεξ/σία από Giorgos9004
Δημοσ.

Αισθητικά είναι πολύ καλοφτιαγμένο. Θα συμφνήσω με τον marioshrist δεν είναι πολύ σαφές αν είναι επιλεγμένο το tab για πώληση ή ενοικίαση στην αρχική σελίδα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...