TsironakosMix Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 14 hours ago, Zengar Zombolt said: πρώτο pc ηταν 2003 νομιζω ενα prebuild της quest pentium 4 στα 3.2ghz, 521mb ram, μια gpu κοκκινο χρωμα 64-128mb(επαιζε wow παντως στα medium/low) που το πηραμε με δοσεις ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ με μετρητα απο τον ΣΕΗΟ ( yes δοσεις με μετρητα απο καταστημα old ) Τωρα αν ειναι 32 η 64 bit θα σας γελασω ημουν ασχετος τοτε Αλλα οσα λογισμικα εχω περασει απο τοτε που εμαθα να κανω build, format κλπ δεν ηταν ΠΟΤΕ 32bit Μαλλον σου πηρε πολλα χρονια να καταλαβεις ποτε βαζεις 32 κ ποτε 64bit... 1
MikeGR7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, JimGer είπε 256 ΄τοτε ήταν πολλά... νομίζω με 64 ξεκίνησα. windows 98 se. στα xp σε κάποια φάση νομίζω του έβαλα άλλα 128. Αλλά το χειρότερο ήταν ότι είχε 6gb δίσκο. Το αναβάθμισα κάποια χρόνια αργότερα σε 100gb. Τότε έλεγες πως να γεμίσουν αυτά.... Τα 256 ηταν στα xp, το win98 ουτε ξερω ποσα ειχε lol 😂 1
Nik35 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Τελευταίο pc με 32 bit windows που πέρασε από τα χέρια μου ήταν ένα netbook κινεζιά από το πλαίσιο που ήρθε με προεγκατεστημένα xp γύρω στο 2008-2009. Ήταν τόσο ψόφιο ακόμα και για την εποχή του που δεν του έβαζαν νεότερες εκδόσεις που ήδη κυκλοφορούσαν. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τα windows και κατευθείαν του πέρασα linux (αργότερα και freebsd). Το ξαπόστειλα οριστικά πέρυσι τέτοια εποχή στην ανακύκλωση μια και με τις πιο light distros σερνόταν, άσε που αρκετές διανομές linux έχουν εγκαταλείψει οριστικά και αμετάκλητα τα 32 bits.... (δεν αναφέρω καν με τι υπολογιστές και λειτουργικά ξεκίνησα, θα χρειαστούμε χρονομηχανή)
Arkin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 1996 εδώ πρώτο PC στα 6 μου με 95αρια 2gb hdd ram η αλήθεια δεν θυμάμαι πάντως είχα πολλά ωραία παιχνίδια μέσα τότε. Έπειτα 2001 xp φυσικά pentium 4 2.53 512 ram 80αρης σκληρός GeForce καρτουλα αξιόλογο μηχάνημα ποτέ δεν με άφησε. Είχα κουμπώσει dvd recorder πήγαιναν οι εγγραφές με dvd fab βολίδα. Ωραία χρόνια κυριολεκτικά χρυσές εποχές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα