Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
ο υπολογιστής μου με Windows 11 παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα το εξής πρόβλημα:
Κατά τη διάρκεια πληκτρολόγησης, «κολλάει» και σταματά να εμφανίζει τους χαρακτήρες στην οθόνη ή να συνεχίζει την ηχητική ροή στο Webex. Ταυτόχρονα, τόσο το ποντίκι όσο και το πληκτρολόγιο παραμένουν ανενεργά. Μετά από περίπου μισό λεπτό το σύστημα «ξεκολλάει» και εμφανίζει μαζικά όλους τους χαρακτήρες που είχα πληκτρολογήσει όσο ήταν παγωμένο.

Έκανα έλεγχο για ιούς, αλλά δεν βρέθηκε κάποια μόλυνση. Για να ζητήσω δεύτερη γνώμη, το πήγα σε «ειδικό» καταστήματος, ο οποίος το δοκίμασε με κάποια λογισμικά και μου είπε πως δεν βρήκε πρόβλημα. Ωστόσο, η δυσλειτουργία παραμένει και είναι αρκετά ενοχλητική.

Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή σχετικά με το τι μπορεί να φταίει και πώς μπορώ να το διορθώσω.

Δημοσ.

Χωρίς να γράψεις specs του υπολογιστή υποθέτω ότι είναι παλιό το σύστημα και έχεις HDD. Άμα το κάνεις ssd θα λυθούν όλα τα προβλήματα. Αν είναι νεότερο τότε ίσως οι χρονισμοί ram έχουν πρόβλημα. Το επόμενο και πιο απλό είναι ότι έχει παρά γεμίσει bloatware και θέλει format. Αν γράψεις και τα specs του υπολογιστή μπορεί να βρεθεί τί είναι outdated και θέλει αναβάθμιση

Δημοσ.
4 hours ago, sarantop said:

Για να ζητήσω δεύτερη γνώμη, το πήγα σε «ειδικό» καταστήματος, ο οποίος το δοκίμασε με κάποια λογισμικά και μου είπε πως δεν βρήκε πρόβλημα. Ωστόσο, η δυσλειτουργία παραμένει και είναι αρκετά ενοχλητική.

Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή σχετικά με το τι μπορεί να φταίει και πώς μπορώ να το διορθώσω.

δλδ του εδειξες το προβλημα εκεινη την στιγμη και τι εξηγηση σου εδωσε ?

Δημοσ.

Nομιζω οτι έχουμε το ιδιο πρόβλημα...

Εμένα μου το κάνει αυτο για 3sec περιπου, οχι μισό λεπτό.

Δεν εχω βρει τι φταίει. Μου το κανει 2-3 φορες στην αρχή στο browsing και μετά δεν το ξανακάνει. Σε games που δοκίμασα δεν το κάνει ποτέ....

Δημοσ.
9 ώρες πριν, sarantop είπε

Κατά τη διάρκεια πληκτρολόγησης, «κολλάει» και σταματά να εμφανίζει τους χαρακτήρες στην οθόνη ή να συνεχίζει την ηχητική ροή στο Webex. Ταυτόχρονα, τόσο το ποντίκι όσο και το πληκτρολόγιο παραμένουν ανενεργά. Μετά από περίπου μισό λεπτό το σύστημα «ξεκολλάει» και εμφανίζει μαζικά όλους τους χαρακτήρες που είχα πληκτρολογήσει όσο ήταν παγωμένο.

Για το συγκεκριμένο, τα πληκτρολόγια έχουν δικό τους buffer όπου κρατάνε κάποιες πληκτρολογήσεις, οπότε όταν παγώνει το σύστημα και δεν εμφανίζει τίποτα και εσύ συνεχίζεις να γράφεις, τα keystrokes αποθηκεύονται προσωρινά και μόλις το σύστημα δηλώσει ότι είναι μπορεί να δεχτεί τα inputs, τα παίρνει μαζικά και στα εμφανίζει.

Για το πρόβλημα του παγώματος, θα πρέπει πρώτα να δώσεις τα χαρακτηριστικά του pc όπως έγραψε και ο tipsy4 παραπάνω καθώς και αν χρησιμοποιείς δικό σου antivirus (και αν ναι, ποιο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...