Panosmek1 Δημοσ. χθες στις 11:12 πμ Δημοσ. χθες στις 11:12 πμ Καλημέρα σε όλους. Είμαι ο Πάνος, συνιδρυτής της Anodos Labs (anodos.finance) και είμαι στο XRPL ecosystem και τον χώρο των κρυπτο γενικότερα εδώ και μία δεκαετία. Πιστεύω χρειάζεται ένα θέμα ξεχωριστό όχι μόνο για το προτζεκτ μας, αλλά και για DeFi και τεχνικά θέματα πάνω στο XRPL. Θα ήθελα να αποφύγουμε συζητήσεις περί τιμών ή προβλέψεων και να συζητήσουμε μόνο στο κομμάτι της τεχνολογίας και εφαρμογών. Χαίρομαι να κάνουμε ωραίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις και να βοηθήσω όπου μπορώ. Παρακολουθώ το insomnia εδώ και πολλά χρόνια και παλιότερα είχα λογαριασμό και ήμουν ενεργός, αλλά τον έχασα και έφτιαξα έναν καινούριο. Αν έχετε ερωτήσες για Anodos ή XRPL ρίξτε τες. Για όσους δεν έχουν ιδέα τι είναι η Anodos (ή το Anodos πρότζεκτ), θα πω λίγα λόγια. Ξεκινήσαμε 4 άτομα το 2023 με δύο κύριους κοινούς στόχους: 1. Να απλοποιήσουμε αυτόν τον περίπλοκο χώρο και κλάδο και να φτιάξουμε εργαλεία και εφαρμογές, με βάση την πολυετή εμπειρία μας εντός και εκτός κρύπτο, με έμφαση το DeFi και τις χρηματοικονομικές εφαρμογές (μιας και η εμπειρία μας σαν ομάδα βασίζεται κυρίως στα οικονομικά). 2. Να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε το XRPL να αποκτήσει το adoption που πραγματικά αξίζει, μέσω consumer apps και products με δυνατό και εύχρηστο UI/UX που τόσο λείπει παντού στον χώρο. Μέσα σε 2 χρόνια, μπορώ να πω πως έχουμε καταφέρει αρκετά κλείνοντας αρκετές συνεργασίες, φτιάχνοντας μία εύχρηστη πλατφόρμα για το XRPL DEX & AMM με αρκετά νέα features να έρχονται σύντομα, με τελικό στόχο την πρώτη onchain neobank που απευθύνεται στον μέσο άνθρωπο και επιχείρηση και σου επιτρέπει να είσαι η δική σου τράπεζα χωρίς τις πολυπλοκότητες των κρύπτο και blockchain/XRPL. Στο ενδιάμεσο, φτιάχνουμε το aether, ένα infrastructure layer για το XRPL, passkey-based wallet, και του χρόνου θέλουμε να ανοιξουμε το πρώτο XRPL hub στον κόσμο που θα στεγάζεται στη Θεσσαλόνικη. The only way is Anodos! Ξεκινάω με ένα σημαντικό development: mXRP - το πρώτο a yield bearing version του XRP που θα κερδίζει DeFi yield από άλλα chains aκαι δίνοντας τα κέρδη σε XRP. Θα γίνει launch σύντομα από την Axelar και η Anodos θα είναι από τους κύριους συνεργάτες της που θα επιτρέψουν την εύκολη πρόσβαση και trading του mXRP απευθείας από το XRPL. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις